Bagaimana untuk kehilangan 50 paun dengan cepat dan selamat

Bagaimana untuk kehilangan 50 paun dengan cepat dan selamat

Untuk kehilangan 50 paun bukanlah satu perkara mudah untuk dilakukan tetapi orang melakukannya sebelum anda, jadi ia adalah sepenuhnya di dalam lingkungan kuasa anda. Saya katakan ini hanya perlu jujur dengan anda: anda perlu komited kepada pelan dan matlamatnya, tetapi anda boleh berjaya jika anda menetapkan fikiran kepadanya. Saya hanya dapat menyarankan cara di mana anda boleh melakukannya. Jika anda tidak sihat, ramai pakar bersetuju terdapat tiada sebab mengapa anda tidak harus cuba untuk menurunkan berat badan dengan cepat.

Kehilangan 50 paun cepat, anda memerlukan pelan diet yang akan menyediakan kehilangan berat badan yang cepat dan berterusan. Cepat kerana anda ingin mendapatkan nipis secepat mungkin dan kerana kehilangan berat badan yang cepat akan mendorong anda melekat dengan rancangan. Ia perlu berterusan kerana ia mengambil masa untuk kehilangan 50 paun dan anda ingin menurunkan seberapa banyak yang anda boleh dalam satu percubaan, tidak yo-yo naik turun. Yo-yo-ing adalah sebenarnya lebih buruk untuk anda daripada kehilangan berat badan dengan cepat.

Untuk mencapai matlamat ini, anda akan perlu diet yang akan bekerja dalam jangka masa panjang dan bukan hanya dalam jangka pendek. Itulah sebabnya mengapa anda perlu lebih teliti ketika memilih diet yang mematuhi; Ia telah menjadi salah satu yang anda boleh mengikuti lebih daripada beberapa minggu. Agak terus terang, hampir mana-mana diet akan lakukan. Ia adalah pengurangan kalori yang akan menyebabkan anda kehilangan berat badan. Memilih pelan rendah kalori yang mengandungi makanan yang anda boleh lihat sendiri makan untuk sementara waktu. Pemakanan seperti sup kubis diet atau diet limau gedang bukanlah satu idea yang baik jika anda tidak suka sup kubis atau grapefruits!

Bahagian yang sukar kehilangan 50 paun secepat mungkin adalah lapar dan keinginan yang akan mengakibatkan dengan kejatuhan pengambilan kalori. Pertama, terima hakikat bahawa ini adalah dua kesan sampingan yang normal pengurangan kalori. Memang kami cara badan memberitahu kita untuk makan lebih banyak kerana ia tidak mahu menggunakan lemak disimpan kami. Anda perlu pastikan ia sentiasa walaupun supaya badan anda terpaksa menggunakan lemak yang tersimpan. Itulah hendak menghilangkan lemak! Atas sebab ini, saya mengesyorkan anda menggunakan alat yang akan membantu menghilangkan lapar dan mengidam supaya anda akan dapat menginap pada diet anda. Pil diet akan melakukan ini tetapi saya tidak mengesyorkan mereka. Ia seolah-olah seperti kebanyakan pil diet yang jalankan melalui kitaran semulajadi kelulusan, penggunaan, kesan-kesan buruk, ingat, dan penarikan balik daripada pasaran. Saya mengesyorkan produk makanan semulajadi seperti salah satu pemakanan kuih. Saya membuat cadangan ini kerana kuih berdiet pintas secara tidak sengaja akan menghilangkan rasa lapar dan keinginan supaya anda boleh tinggal Diet rendah kalori. Akhirnya ia itu kelaparan dan/atau keinginan yang membuat kita jatuh diet kita dan berputus asa. Jika anda menggunakan atur cara seperti kuki yang berdiet, kuih akan mengurus kelaparan di dan keinginan dan anda hanya pernah memenangi lebih daripada separuh daripada pertempuran!

Bagaimana diet ini berfungsi? Program diet kuki anda makan kira-kira 6 kelaparan-pertempuran tinggi protein/fiber/keseluruhan bijirin biskut sepanjang hari dan makan malam yang waras, rendah kalori. Ini menyebabkan kiraan kalori harian kira-kira 800 ke 900 kalori. Sudah tentu, anda boleh makan lebih banyak kalori dan melambatkan penurunan berat badan anda, tetapi artikel ini secara khusus mensasarkan mengurangkan berat badan secepat mungkin.

Berapa banyak anda boleh kehilangan dengan diet ini? Ia benar-benar bergantung pada berat badan anda bermula dan banyak faktor-faktor lain seperti bagaimana ketat anda tinggal benar kepada rancangan. Jika anda sangat berat badan berlebihan dan anda berpegang kepada pelan ini, anda boleh kehilangan 50 paun dalam masa 4 bulan yang sangat menakjubkan. Anda mungkin kehilangan berat badan yang lebih banyak pada mulanya, jika anda menghadkan karbohidrat. Kajian menunjukkan bahawa menggabungkan cookie berdiet dengan low-carb diet seperti Atkins ® mengakibatkan penurunan berat badan lebih daripada hanya berdiet semata-mata.

Jika anda tidak sihat dan anda telah membuat keputusan untuk menurunkan berat badan dengan cepat, saya telah menawarkan sekurang-kurangnya salah satu cara untuk melakukannya. Ia adalah idea yang baik untuk tidak melaksanakan fasa ini daripada diet anda. Senaman adalah baik untuk anda dan baik untuk jantung anda, tetapi ia tidak membantu banyak dalam penurunan berat badan. Pernah mendengar frasa “kerja membuka selera”? Bersenam akan membuat badan anda ingin lebih banyak makan itulah counterproductive kepada matlamat anda di sini. Jika anda serius menangani ini, ia tidak akan mengambil masa yang lama untuk kehilangan 50 paun. Anda kemudian boleh bekerja membangunkan beberapa jenis program senaman yang bekerja untuk anda. Anda akan berasa lebih baik terlalu!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *