Bagaimana untuk kehilangan 10 kilogram dalam masa sebulan tanpa bersenam

Bagaimana untuk kehilangan 10 kilogram dalam masa sebulan tanpa bersenam

Adakah mungkin untuk lose 10 pounds dalam satu bulan tanpa senaman tambahan? Ya memang, walaupun, ia mungkin sedikit lebih sukar untuk menyesuaikan diet anda. Walau bagaimanapun, Terdapat beberapa petua weightloss yang akan membantu anda membakar lemak dan otot suapan.

Jika anda telah membaca artikel saya, anda tahu saya penyokong besar latihan pembakaran lemak. Walau bagaimanapun, atas sebab yang pelbagai, anda mungkin tidak dapat exerise atau hanya tidak mahu. Jika ini berlaku, ikuti Petua ini.
Pertama, Makan kurang kalori daripada yang anda membakar

Setiap label makanan mempunyai jumlah kalori setiap hidangan. Dalam tin soda mungkin mempunyai 140 kalori. Muffin yang 600. Bar gula-gula boleh mempunyai 200-400.

Badan anda menggunakan kalori untuk memberikan anda tenaga dan bahan api supaya badan anda beroperasi. Apa-apa kalori berlebihan akan disimpan sebagai lemak. Malangnya ini boleh membina perut, paha rantau dan seluruh badan anda.

Jika anda makan lebih banyak kalori daripada yang anda akan tulis, anda akan mendapat berat badan. Tulen dan mudah.

Jika anda makan kurang kalori daripada apa yang badan anda perlukan untuk bahan api, kemudian ia akan mengambil masa dari deposit lemak anda dan anda akan kehilangan berat badan.

Secara umumnya, paun lemak terdiri dari 3500 kalori. Jika anda membakar 500 kalori lebih daripada apa yang anda makan setiap hari, anda boleh kehilangan paun lemak seminggu.

Ini akan membawa anda 2 bulan untuk kehilangan 10 kilogram. Sedikit perlahan untuk keinginan anda, tetapi terus membaca.

Anda perlu mengurangkan kalori berapa banyak yang anda makan jika anda ingin kehilangan £ 10 dalam masa sebulan. Maaf, tetapi tiada cara lain.

Jika anda ingin menurunkan sehingga 9 paun dalam hanya 14 hari, semak pelan diet langkah demi langkah ini.
Kedua, Makan kurang dari 20 gram lemak sehari. Sebaik-baiknya kira-kira 10 gram.

Sekali lagi setiap label barang makanan telah gram lemak yang disenaraikan di sebelah. Anda akan perlu untuk memilih produk yang rendah lemak, potong beberapa pencuci mulut dan daging, dan mengurangkan jumlah yang anda makan sesetengah item.

Jika anda makan 100 kalori bernilai Bacon, cepat makanan, ais-krim, sekitar 95% daripada kalori itu akan bertukar menjadi lemak pada badan anda.

Walau bagaimanapun, jika anda makan 100 kalori karbohidrat seperti roti dan pasta, hanya kira-kira 70% atau lebih daripada kalori akan bertukar menjadi lemak.

Sayur-sayuran dan buah-buahan akan mempunyai kurang kalori yang memeluk lebih lemak.

Jadi apa maknanya? Menggantikan kalori yang 150 bacon hirisan dengan bagel 150 kalori akan membantu anda menurunkan berat badan yang lebih, tetapi anda sebenarnya akan berasa lebih lengkap!

Berhati-hati apabila memilih item-item yang rendah lemak. Mereka mungkin berkata rendah lemak tetapi mereka menambah lebih banyak kalori, jadi anda tidak akan mendapat banyak!
Ketiga, Makan lebih banyak buah-buahan dan sayur-sayuran

Saya tahu ini bukan bunyi seksi, tetapi ia boleh membuat anda rasa dan kelihatan lebih seksi. Buah-buahan dan sayur-sayuran mengisi anda up tetapi tidak menyediakan banyak kalori dan lemak. Anda akan kehilangan berat badan yang melakukan dengan menggantikan makanan yang tidak sihat dengan sayur-sayuran yang lebih.

Ikut tiga idea ini dan ia akan membantu anda lose 10 pounds dalam satu bulan tanpa bersenam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *