Bagaimana untuk hidup dalam mimpi?: hidup makna impian

Bagaimana untuk hidup dalam mimpi?: hidup makna impian

Adakah anda ingin mengetahui bagaimana untuk hidup dalam mimpi? Adakah ia bahawa anda berasa kuat, dalam Kesihatan yang baik, dari segi kewangan selamat? Adakah anda terlalu sibuk bekerja untuk mengambil masa untuk membuat lebih banyak wang tunai daripada anda memerlukan hanya dapat ‘ ‘? Kau akan berada di tempat yang sama lima tahun dari sekarang? Jadi anda telah mengkaji internet untuk perniagaan rumah dan kini benar-benar keliru, bagaimana Jangan Asingkan berlian sebenar dari fake| itu? Oleh itu bagaimana untuk hidup dalam mimpi?

Kebanyakan laman-laman internet peluang perniagaan sasaran cerita-cerita kejayaan dan wang tunai. Adakah anda benar-benar menganggap bahawa anda boleh:

* menjana wang tunai dengan tiada pelaburan Wang, masa atau tenaga, atau semua tiga;

* mewujudkan Tunai di sisi undang-undang tidak termasuk jualan produk atau Perkhidmatan;

* mencipta seribu dolar antara Jumaat dan hujung minggu;

* mempercayai seseorang yang helah anda ke membaca halaman internet bersama-sama dengan tajuk yang disreputable?

Apa yang anda perlu menumpukan perhatian pada memilih apa yang anda mahu untuk melaksanakan, jadi anda akan mengakui ia apabila anda menemuinya.

Semasa mempertimbangkan bagaimana untuk hidup dalam mimpi kejayaan dalam talian anda dikehendaki memahami cara untuk akan hanya berterusan seperti yang mereka penipuan artis. Ketahui apa yang ia adalah bahawa anda sedang mencari, dan tidak pernah menerima kurang. Berikut adalah beberapa soalan-soalan yang anda perlu untuk meminta supaya dapat menerangi betul-betul apa yang anda mahu. Apa Adakah anda pada asasnya inginkan dalam hidup? Tidak kira apa keadaan awda sekarang hal ehwal, anda perlu melihat di luar keadaan jelas dan menilai apakah ia yang akhirnya ingin mencapai. Sebagai contoh, anda boleh mempunyai pengumpul Rang undang-undang yang memanggil anda setiap hari. Jawapan automatik anda mungkin “Saya berhasrat untuk pergi, saya berhasrat untuk membayar hutang saya.” Anda perlu mencari lebih dari itu. Apa yang anda benar-benar mahu adalah kestabilan kewangan dan Keselamatan supaya anda dapat melakukan apa dasarnya hendak lakukan, sama ada ia menjadi kebajikan, rekreasi dan sebagainya.

Ya, anda ingin jadi boss anda sendiri, mengawal timetable masa sendiri dan mengawal anda jam dan pendapatan, walaupun mungkin Selain itu hendak bekerjasama dengan orang lain yang akan membimbing anda untuk hanya berjaya seperti mereka. Adakah anda ingin mempromosi di internet menjual, pihak tuan rumah, mengambil pesanan, menghantar barang-barang, menguruskan stok, inventori, atau mengumpul Tunai? Adakah anda mahu bekerja atas inisiatif sendiri dalam kebanyakan masa, atau Adakah anda ingin bekerjasama setiap hari dengan orang lain. Jangan lupa bahawa terdapat banyak aspek akan bekerja untuk orang lain yang anda mungkin tidak mengenali kerana tekanan semasa atau kebimbangan. Anda akan berpuas hati untuk duduk di rumah sahaja di Pejabat rumah anda hari masuk dan hari Keluar? Anda akan kehilangan keakraban perbualan sekeliling sejuk air atau lebih makan tengahari? Mungkin anda ingin tinggal di rumah dengan anak-anak muda anda. Akan rindu mempunyai interaksi grownup?

Apa yang saya cadangkan di sini, adalah untuk melihat satu daripada menarik “dollar cepat” dan memberi perhatian kepada butir-butir apa anda benar-benar akan menjalankan setiap hari dalam mana-mana perniagaan internet. Jika anda tidak melihat ia di cetak, meminta! Permintaan orang yang sudah bekerja dalam perniagaan. Meminta pemilik. Mungkin apa yang anda sedang mencari untuk adalah apa yang dikenali sebagai perniagaan pengedaran Intelek. Ia adalah industri seterusnya trillion dolar. Ia adalah semua tentang mendidik pelanggan mengenai produk dan perkhidmatan yang akan meningkatkan kehidupan mereka, yang mereka tidak tahu pun wujud; Lebih banyak alternatif yang selamat, sihat dan lebih sesuai untuk barangan dan perkhidmatan mereka pun memerlukan dan menggunakan; ianya tentang harga borong, pesanan online atau telefon, dan penghantaran terus ke pintu bilik mereka.

Bagaimana untuk Live impian: Akhir fikiran

Adakah anda di samping itu inginkan satu sistem yang anda boleh hanya memasang ke, cukup mudah untuk pemula? Sama ada atau tidak anda tahu apa-apa tentang laman-laman internet yang peribadi, Bilik Persidangan internet hidup atau satu cara untuk mengenali prospek yang berminat dengan produk atau perkhidmatan anda, anda mahu untuk mencapai kejayaan dan mempunyai alat tersebut dan bakat anda. Sebenarnya engkau akan mengetahui dan menjana, berterusan dan kemudahan untuk ikut arahan. Jika anda seorang pemula, anda boleh menjangka untuk mencari perniagaan yang akan melatih anda sepenuhnya bagi percuma. Seperti yang anda boleh lihat dari yang dibentangkan di sini terdapat beberapa soalan yang sukar anda benar-benar perlu cuba untuk menjawab pada cara bagaimana untuk hidup dalam mimpi?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *