Bagaimana untuk hamil bayi lelaki secara semulajadi – kaedah 6 langkah daripada golongan profesional perubatan

Bagaimana untuk hamil bayi lelaki secara semulajadi – kaedah 6 langkah daripada golongan profesional perubatan

Artikel ini akan menerangkan kepada anda, Perubatan Profesi Tempahan diterima sistem bagaimana untuk mempengaruhi jantina bayi anda sebelum konsep melalui kaedah semulajadi, dan secara khusus bagaimana untuk hamil bayi lelaki, meningkatkan peluang anda dari 50% ke 75%.

Konsep berlaku kira-kira 2 minggu sebelum period, oleh itu kebanyakan wanita hamil 3 minggu sebelum mereka mula mengesyaki bahawa mereka mungkin hamil. Ini adalah penting kerana sekiranya paling sensitif untuk memudaratkan dalam tempoh 2-8 minggu selepas penghamilan. Ini adalah apabila organ-organ utama seperti jantung, buah pinggang dan paru-paru mula membentuk dan juga ciri-ciri wajah. Banyak perkara yang anda makan, minum, merokok atau terdedah juga boleh menjejaskan bayi anda pada peringkat ini.

Adalah disyorkan bahawa anda melihat doktor anda apabila anda mempertimbangkan hamil, yang kemungkinan besar adalah peringkat yang anda mendapati diri anda dalam sekarang. Anda boleh berbincang dengan doktor anda diet anda, kebiasaan usus, gaya hidup, mengawal berat badan atau apa-apa yang mencurigakan, satu sampel darah juga boleh diambil untuk menentukan tahap antibodi anda untuk Rubella, Hepatitis B dan sifilis, ujian ini adalah ujian pranatal yang hanya rutin yang doktor perlu.

Satu lagi kelebihan melihat doktor sebelum jatuh hamil adalah bahawa pemeriksaan fizikal yang boleh mendedahkan keadaan kesihatan yang tidak diketahui yang mungkin mempunyai kesan yang penting terhadap keupayaan anda untuk jatuh hamil atau berjaya membawa bayi untuk jangka penuh.

Terdapat sistem secara meluas diterima bahawa jika diikuti akan meningkatkan peluang anda mengandung bayi lelaki daripada 50% kepada 75%, perkara yang terbaik tentang sistem ini adalah ianya asli dan ia adalah percuma! Ia adalah benar-benar sehingga penentuan dan MARA, anda Jangan tertipu, ada tidak 100% dijamin kaedah percuma, tetapi ini adalah yang terbaik.

Kaedah ini adalah berdasarkan fakta bahawa lelaki menghasilkan 2 jenis sperma, X(female) dan Y(male). Sperma male(Y) adalah lebih kecil dan lebih rapuh, tetapi berenang lebih cepat daripada sperma female(X) yang lebih besar, sukar tetapi perenang yang lebih perlahan.
Sistem ini adalah berdasarkan menyediakan persekitaran yang sesuai untuk jenis sperma yang sepadan dengan keutamaan anda untuk sampai ke telur pertama.
Terdapat 6 prosedur yang mudah untuk diikuti untuk meningkatkan kemungkinan mengandung bayi lelaki:

1. Masa – ini adalah langkah yang paling penting dalam sistem ini. Lebih dekat kepada ovulasi bahawa anda mempunyai hubungan lebih baik peluang anda mengandung bayi lelaki. Ini adalah kerana ovulasi menyediakan masa yang paling optimum untuk mengandung dan sperma lelaki akan lebih cepat berenang. Oleh itu mempunyai seks tiada daripada hari terakhir tempoh anda sehingga berlaku ovulasi.

2. PH (keasidan tahap) saluran faraj adalah juga penting, yang lebih beralkali (pH > 7) persekitaran adalah secara amnya baik untuk kesuburan dan oleh itu nikmat sperma lelaki yang lebih cepat, tetapi lebih rapuh. Sepuluh minit sebelum persetubuhan menggunakan sebuah douche faraj yang dibuat dari 5g soda penaik dalam 500mg air.

3. Saluran faraj adalah lebih berasid lebih dekat kepada pintu masuk (sperma perlu mengelakkan kawasan ini), maka persetubuhan dengan lebih mendalam penembusan dan pancutan akan memberi manfaat anda untuk hamil seorang bayi lelaki, juga, lelaki itu perlu menarik balik dengan serta-merta selepas ejakulasi.

4. Ia adalah lebih baik bagi wanita untuk mempunyai satu puncak syahwat, sebaik-baiknya sebelum ejakulasi. Ini adalah kerana puncak syahwat di kalangan wanita menghasilkan hormon yang menjadikan alkaline(pH>7) lebih banyak saluran faraj dan oleh itu lebih baik untuk hamil seorang budak lelaki bayi.

5. Kiraan sperma tinggi nikmat mengandung bayi lelaki, melakukan hubungan seks sebanyak dua kali sehari dari hari ovulasi sehingga 4 hari selepas itu. Untuk meningkatkan sperma kiraan menahan diri dari persetubuhan sehingga 3 ke 4 hari sebelum ovulasi. Juga, lelaki tidak perlu memakai underpants ketat tetapi lebih suka memakai peninju.

6. Langkah akhir adalah kurang saintifik daripada 5 langkah lain dan boleh ditemui dalam e-book digital ‘A-Z kehamilan’ dengan klik pada pautan di bawah.

Tambahan maklumat terperinci mengenai kehamilan, termasuk bagaimana untuk hamil seorang gadis, boleh didapati di digital Ebook – ‘The A to Z mengandung’ – A kehamilan Panduan lengkap, dengan nasihat perubatan yang profesional dan praktikal untuk hidup melalui, dan bersedia untuk mengandung dan bersalin.

Panduan kehamilan yang lengkap ini ditulis oleh seorang doktor perubatan, Dr. Irina Webster, pakar kesihatan wanita dan kanak-kanak, beliau juga adalah seorang isteri dan ibu.

Panduan kehamilan ini akan menyediakan anda dengan semua maklumat kehamilan yang anda perlukan, gambar dan butir-butir pada peringkat kehamilan, perubahan badan dan bayi untuk setiap trimester, peringkat buruh, pilihan bersalin termasuk Anestetik yang digunakan untuk melegakan kesakitan anda. Apa yang mengelak dan ubat-ubatan yang digunakan semasa mengandung, 20 Tips untuk mengatasi loya, Homeopathic/herba penyembuhan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *