Bagaimana untuk gosok berat badan dan lemak dari perut anda

Bagaimana untuk gosok berat badan dan lemak dari perut anda

Kaedah kehilangan berat badan yang konvensional bagi mengurangkan berat badan dan Pengempisan perut selalunya membosankan dan mereka hanya tidak bekerja, mereka memerlukan banyak pengorbanan dan sangat mahal, setiap hari terdapat sebuah buku baru bagaimana untuk Kurangkan inci tersebut!

Hari ini saya akan menunjukkan kepada anda cara yang mudah untuk membuang lemak dari perut anda-ia adalah satu mudah 5000 tahun Cina kaedah kisah itu hanya dua minit masa anda!

Untuk memulakan dusta senaman ini di belakang anda. Sekarang meletakkan kelapa anda tangan anda Pusat itu hanya Sapukan seperti berikut.

Gunakan tangan kanan, kemudian rub ikut arah jam dari pusat, iaitu dari kanan ke kiri, pertama kali dalam bulatan yang kecil, maka peningkatan kalangan sehingga abs atas dan bawah akan yang disapu apabila anda telah dilindungi kedua-dua rendah dan atas abs, belakang kaunter pergerakan mengikut arah jam, masa ini bulatan mendapat lebih kecil dengan setiap kaunter kira-kira bergilir-gilir mengikut arah jam sehingga anda kembali pada Pusat.

Tidak digunakan tentera, anda mahu gosokkan lembut yang mudah, apabila anda dapatkan untuk Pusat, Ulang dari mula lagi, Adakah ini 10 – 12 kali

Apa yang berlaku apabila anda menggunakan tangan kanan pada perut anda dan anda akan melakukan pergerakan mengikut arah jam, adalah bahawa chi – kebal tenaga anda sedang dihantar dari tangan melalui kulit ke perut anda, jadi seperti yang anda pergi dalam kalangan, anda akan menggunakan tenaga otot-otot perut.

Untuk membuat senaman ini lebih berkesan menggambarkan tenaga dari tangan akan melalui kulit perut anda, perlahan-lahan mengurut dan pembakaran lemak pada kawasan perut anda.

Elektrik ini dari tangan anda – anda chi-urutan usus anda, saluran darah anda dan anda sistem penghadaman dan mangkuk

Pengumpulan lemak yang terganggu dari tempat mereka berehat dan dipecahkan, di mana ia diluluskan ke dalam sistem mangkuk dan dihapuskan.

Dengan cara ini, lemak degil anda dibakar jauhnya hanya dengan menggosok jauhnya!

Tetapi ada manfaat lain – apabila anda rub abs anda dalam kedudukan mengikut arah jam anda akan menggalakkan pergerakan mangkuk betul, ini relives sembelit dan membolehkan anda mempunyai pergerakan mangkuk betul / sembelit adalah apa yang biasanya menyebabkan pengekalan air dan berat badan mendapat (deposit lemak!)

Jadi jika anda mengalami sembelit, usaha ini akan membolehkan anda untuk mempunyai pergerakan mangkuk kerap yang akan membolehkan anda kehilangan beberapa kilogram degil yang terakhir

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *