Bagaimana untuk firma sehingga kulit leher yang kendur? Dan soalan-soalan lazim yang lain

Bagaimana untuk firma sehingga kulit leher yang kendur? Dan soalan-soalan lazim yang lain

Adakah anda ingin tahu bagaimana untuk kukuh sehingga kulit muka yang kendur? Adakah anda bosan dengan kedutan dan garis-garis pada kulit anda dan mahu halau sekali dan untuk semua? Saya ada berita baik untuk anda. Ini boleh dilakukan sepenuhnya dan sebenarnya satu proses yang mudah. Dalam artikel ini saya akan menjawab soalan ini dan soalan-soalan biasa lain yang berkaitan dengan penuaan kulit dan rawatan yang. Mari kita bermula sekarang.

Bagaimana untuk kukuh sehingga kulit leher yang kendur-Soalan Lazim:

Mengapa tidak kulit kerut di tempat pertama?
Dua protein – kolagen dan Elastin akan memikul tanggungjawab untuk memegang kulit kita bersama-sama dan memastikan ia anjal dan kukuh. Kolagen adalah bertanggungjawab bagi kekencangan kulit dan elastin bagi keanjalan.

Semakin kita berusia, kebolehan badan menghasilkan protein ini secara beransur-ansur berkurangan. Tahap yang lebih rendah daripada kolagen dan elastin kulit yang menjadikan ia longgar dan saggy. Ini menyebabkan kedutan dan garis-garis halus untuk membentuk di dalamnya.

Adakah suntikan kolagen bekerja?
Jawapan kepada masalah ini jelas terletak dalam meningkatkan kandungan kolagen dalam kulit. Persoalannya ialah, Adakah suntikan kolagen dengan cara yang betul untuk melakukannya? Suntikan ini berfungsi baik dalam jangka pendek, tetapi tidak boleh dianggap sebagai satu penyelesaian yang kekal. Sebab ini adalah, kolagen yang buatan disuntik ke dalam kulit tidak dapat mengintegrasikan dengan betul dengan yang sedia ada, Kompleks struktur kolagen dalam kulit.

Kesan mula memakai selepas beberapa minggu dan kemudian anda perlu mendapatkan suntikan itu lagi dan lagi.

Bagaimana kira-kira suplemen kolagen?
SUPPLEMEN ini juga jatuh dalam kategori penyelesaian sementara. Mereka juga kurang berkesan daripada suntikan dan memberikan penyelesaian jangka panjang juga. Anda adalah yang terbaik dari mengelakkan rawatan ini tidak berkesan dan mencari jalan untuk meningkatkan kolagen dalam kulit anda secara semulajadi.

Jadi bagaimana untuk firma sehingga kulit leher yang kendur secara kekal?
Penyelesaian tetap untuk masalah ini adalah untuk meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin dalam badan anda. Terdapat beberapa bahan-bahan semulajadi yang boleh membantu anda melakukannya dengan berkesan.

Bahan-bahan seperti Cynergy TK ditemui dalam kajian klinikal untuk meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin kulit. Ini mempunyai kesan yang ketara dalam bentuk penurunan kedutan dan garis-garis pada kulit.

Aktif Manuka Honety adalah sejenis madu yang juga berkesan meningkatkan penjanaan semula kolagen dan elastin di kulit. Sifat-sifat anti bakteria yang membantu dalam menghalang jangkitan bakteria di Teluk terlalu.

Phytessence Wakame – sebuah kelp laut dari Jepun, telah menjadi Ejen Rahsia Kecantikan wanita mereka selama berabad-abad. Ia menyuburkan kulit dengan vitamin B kompleks dan mineral seperti besi, kalsium dan kalium. Ia juga membantu mengekalkan kulit yang licin dan kukuh dengan menghalang kerosakan hyraluronic asid di dalamnya. Ia melindungi kulit daripada kerosakan yang disebabkan oleh sinar UV dan pencemaran alam sekitar juga.

Sekarang bahawa anda tahu bagaimana untuk firma sehingga kulit leher yang kendur, Jangan jatuh untuk apa-apa rawatan yang tidak berkesan dan fikir jangka masa panjang sahaja. Membuat bahan-bahan ini merupakan sebahagian daripada regimen Kecantikan anda dan anda tidak perlu bimbang tentang kulit kendur yang pernah lagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *