Bagaimana untuk di halau pepijat katil – alat rahsia

Bagaimana untuk di halau pepijat katil – alat rahsia

Jika anda telah memutuskan bahawa anda tahu cukup tentang bagaimana untuk menyingkirkan pepijat katil untuk menangani kerja sendiri, terdapat alat yang boleh membuat rawatan pepijat katil anda lebih mudah dan lebih berkesan membunuh pepijat katil.

Manakala kawalan pepijat katil adalah sukar, ia boleh didapati. Ia akan mengambil masa dan pelbagai, Ulang langkah. Sama akan menjadi kenyataan jika anda mengupah seorang exterminator, yang adalah apa yang membuatkan yang sesuatu kursus yang mahal.

Sebelum anda memulakan apa-apa pepijat katil rawatan, sila pastikan bahawa anda tahu bagaimana untuk di halau pepijat katil dengan selamat. Sentiasa Baca label amaran pada semburan pepijat katil, debu dan racun perosak. Mana-mana produk kawalan pepijat katil yang digunakan untuk membunuh pepijat katil juga mungkin berbahaya kepada kehidupan yang lain. Ikuti semua langkah berjaga-jaga. Jika arahan mengatakan untuk meninggalkan rumah–meninggalkan rumah. Jika ia mengatakan tidak menyembur tiada–tidak menyembur ia tiada.

-Adakah ia resipi sendiri

Ini adalah satu penyelesaian yang bagus buatan sendiri yang akan menyingkirkan pepijat katil. Campurkan ½ cawan Borax dalam 1 gelen air. Merawat lipit dan bawah sangat baik. Gunakan lampu suluh yang dengan kanta merah untuk lihat pepijat katil merangkak pada waktu malam. Membenarkan tilam kering sebelum digunakan.

-Saluran pita

Ya pegawai pita. Tempat Dataran terbalik di bawah kaki katil atau mana-mana tempat yang anda fikir ada aktiviti pepijat katil. Pepijat katil akan terperangkap di gam.

-Dapatkan Kit pepijat katil

Terdapat kit yang mengandungi kebanyakan, jika tidak semua, pepijat katil rawatan produk yang anda akan perlu untuk menyingkirkan pepijat katil. Menimbang untuk membeli salah satu kit ini. Pepijat katil banyak kit akan dilengkapi dengan tilam zippered bed bug merangkumi, semburan pepijat katil, serbuk pepijat katil, pengukus yang, kadangkala ubat krim untuk gigitan pepijat katil, dan mungkin panduan tentang bagaimana untuk di halau pepijat katil. Kit ini boleh didapati dalam talian.

-Semburan dan habuk

Anda akan mahu untuk membeli pepijat katil spay, jika anda tidak membeli kit. Pastikan ianya tidak toksik, supaya anda tidak akan menganiaya dalam proses. Semburan ini adalah bagaimana untuk di halau pepijat katil cepat. Mereka direka untuk membunuh pepijat katil pada kenalan. Menyembur seluruh rumah anda. Mendapatkan lipit katil dan mana-mana retak, crevices dan lubang-lubang yang di mana anda fikir mereka boleh menyembunyikan. Biarkan kering dan kemudian mengelak di penutup zippered tilam tilam.

Anda juga perlu menggunakan habuk pepijat katil; ini adalah bagaimana untuk di halau pepijat katil telur dan nymphs. Anda boleh membunuh mana-mana nymphs atas kelahiran oleh sprinkling debu pepijat katil. Telur pepijat katil adalah sukar untuk mencari, tetapi kebiasaannya anda boleh menemui telur pada fabrik permukaan dan kadbod. Mereka boleh berpegang kepada item dengan bahan yang seperti simen untuk mereka.

Jika diarahkan, pastikan anda dan lain-lain meninggalkan rumah apabila menyembur atau dusting. Yang cuai dengan produk-produk ini adalah cara untuk membahayakan diri sendiri atau orang lain, bukan cara untuk menyingkirkan katil pepijat.

-Wap

Gunakan pengukus yang. Ini akan membunuh katil pepijat dan telur. Kebiasaannya, anda boleh menemui telur pada permukaan kertas kadbod dan fabrik. Anda perlu menyemak di mana-mana mereka. Belayar adalah berkuatkuasa pada yang di bawah belah perabot; sofa, kerusi boneka, bingkai katil. Pengukus yang juga adalah bagaimana untuk di halau pepijat katil retak dan crevices. Ia mendapat di mana alat-alat lain hanya tidak sampai. Banyak kit rawatan pepijat katil yang tersedia di internet termasuk dalam pengukus.

-Ulangi dan ulangi

Pepijat katil telur mengambil masa 10 hingga 14 hari untuk menetas. Mengulangi langkah-langkah rawatan pepijat katil anda setiap 10 hingga 14 hari adalah bagaimana untuk di halau pepijat katil. Kemudian ulangi sekali lagi untuk mendapatkan mana-mana menetas lewat.

Menggunakan peralatan yang sesuai dan semburan pepijat katil adalah cara untuk halau pepijat katil dengan berkesan. Tujuannya adalah untuk membunuh pepijat katil anda dan membunuh pepijat katil yang menetas, untuk mengelakkan kembali daripada serangan tersebut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *