Bagaimana untuk Buang Tag kulit dengan selamat

Bagaimana untuk Buang Tag kulit dengan selamat

Label kulit, atau Fibroepithelial polyps, merupakan ketumbuhan tidak berbahaya tetapi kadang-kadang menghidupkan unappealing kulit yang sering muncul sekitar mata, ketiak dan payudara. Walaupun mereka menimbulkan benar-benar tiada bahaya Kesihatan, mereka boleh menyedihkan bahawa mereka tiada keseronokan melihat, dan apabila mereka membesar di tempat-tempat tertentu, mereka juga boleh terperangkap atau menggosok pakaian topi, brassieres, dan sebagainya. Terdapat banyak sebab mahu mengalih keluar tag kulit kerana terdapat kaedah penyingkiran – setiap kaedah yang disokong kuat oleh penyokong. Akhirnya, pilihan kaedah penyingkiran akan bergantung kepada keperluan anda, termasuk lokasi tag, toleransi anda untuk sakit, tahap squeamishness, dan berapa cepat anda perlu tag yang dikeluarkan.
1) Dermatologi

Ini tidak dapat dinafikan adalah pilihan Tempahan yang masuk akal – dan paling mahal. Pakar dermatologi mempunyai beberapa helah yang beliau gunakan untuk mengalih keluar tag kulit yang menjengkelkan. Dia boleh rakam, beku atau potong tag dari, dan mempunyai kaedah-kaedah yang boleh mengurangkan menghapuskan parut.

2) OTC Ketuat pencuci (Asid salisilik)

Walaupun tidak dijual untuk kulit tag penyingkiran, Asid salisilik – berasaskan Ketuat removers rehat turun protein yang memegang Ketuat bersama – sama protein yang memegang anda bersama-sama! Bijaksana penggunaan removers ini untuk tag kulit anda harus melakukan silap mata tersebut, tetapi membawa peluang yang merengsa atau bahkan membakar kulit sekitarnya, meninggalkan tampalan yang berparut atau lebih gelap dari kulit belakang.

Rentetan 3) atau Nexavar

Untuk kulit lama tag penyingkiran teknik, dan satu yang digunakan dengan kejayaan oleh ibuku lama dear. Mengambil masa yang panjang benang, tali, Nexavar atau memancing dan menghubungkannya ke dalam gelung yang menggunakan satu simpul overhand. Letakkan gelung sekitar tag kulit dan mengetatkan Lingkaran turun sekitar base tag yang hanya ketat kerana ia akan pergi. Perlu ada sedikit ketidakselesaan. Rentetan dengan beberapa knot overhand yang lebih selamat dan memotong hujung seperti yang rapat seperti yang anda boleh. Dilakukan dengan betul, tali ini mencipta tourniquet, pencariannya bekalan darah tag kulit dan ia membunuh. Tag akan gelap sepanjang seminggu atau dua dan jatuh tanpa rasa sakit sendiri. Kerugian kepada pendekatan ini adalah, salah satu – yang perlu anda berjalan-jalan untuk yang dapat minggu dengan simpulan tali gantung daripada anda, dan dua, tag yang gelap dan mati kulit yang lebih kelihatan semasa anda tunggu ia jatuh.

4) Beku

OTC Ketuat penyingkiran alat bertujuan MEMBEKUKAN Ketuat mati boleh bekerja pada label kulit, juga, tetapi membawa risiko parut dan kerengsaan yang sama sebagai Asid salisilik. Tambahan lagi, saya tidak akan mengesyorkan menggunakan penyelesaian-penyelesaian ini sekitar mata anda di bawah mana-mana keadaan. Bola mata yang beku adalah berita buruk.

5) Kuku Gunting atau Gunting

Terlalu paling pendekatan bagi kebanyakan orang, lain-lain telah tidak teragak-agak sekitar mengambil objek pula kepada diri mereka sendiri. Jika hal ini menggambarkan anda, anda boleh mempertimbangkan pemotongan off tag kulit anda sendiri. Mensteril Gunting di gambarkan dengan baik, menggunakan alkohol rubbing atau api panas baik, dan pergi ke bandar. Kerugian di sini berpotensi parut, pertumbuhan semula boleh didapati jika anda tidak mendapat cukup dekat untuk asas, jangkitan, dan keseluruhan ickiness. Tidak saya kaedah yang sesuai.

6) YANK

Saya mempunyai seorang kawan yang baik melalui kaedah ini. Dia hanya rampasan ke perkara darn dan yanks ia mati. Kaedah ini cenderung untuk parut sedikit dan berdarah dengan banyak, dan tidak digalakkan pada semua. Saya bawa sehingga hanya untuk berhati-hati anda untuk cuba pendekatan ini hanya dengan tag kulit yang terdiri daripada sedikit bulat pada hujung batang jagung yang nipis. Apa-apa yang berlabuh lebih penuh minat badan anda mungkin tidak melepaskan dengan mudah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *