Bagaimana untuk berjaya menarik wanita

Bagaimana untuk berjaya menarik wanita

Jika anda ingin berjaya dengan menarik dan mengambil kanak-kanak perempuan, Terdapat beberapa perkara-perkara yang boleh anda lakukan untuk membuat wanita seperti anda. Saya akan menyebut beberapa ciri-ciri lelaki yang menarik kepada wanita.

Pertama, tidak diketahui Tempahan guys, kebanyakan gadis dimatikan oleh golongan lelaki. Orang-orang yang miskin adalah orang-orang yang sentiasa beck dan panggilan kanak-kanak perempuan, ingin Sila mereka sedaya upaya dan akan melakukan hampir apa-apa untuk mereka. Mereka akan panggil gadis-gadis yang setiap hari untuk memberitahu mereka bagaimana cantik mereka dan pancuran mereka dengan Hadiah. Mereka juga mendapat cemburu dengan mudah ke atas anak-anak gadis mereka.

Ukhwah yang dibina, orang-orang ini akan dikenali sebagai wussies. Terkejut? Adakah anda salah seorang daripada mereka? Anda lihat, masa anda menunjukkan bahawa anda akan putus asa dan lemah, wanita akan mental fail anda sebagai “hanya kawan” bahan kategori dan tidak “bakal suami”. Mengapa pula begitu?

Ini adalah kerana wanita mahu mereka potensi rakan-rakan atau rakan-rakan untuk menjadi watak yang kukuh. Mereka mahu orang mereka yang emosi boleh dipercayai supaya yang boleh melindungi mereka di. Sudah tentu, pengkategorian ini adalah naluriah dan wanita sendiri juga tidak tahu mengapa. Itulah sebabnya apabila anda tanya seorang wanita apa yang mereka mahu dalam seorang lelaki, mereka tidak dapat memberikan jawapan ini.

Dalam satu siri Pengajian Sosial, penyelidik melemparkan pihak untuk Single dan diperhatikan bahawa sesetengah lelaki berakhir dengan menghantar gadis-gadis yang rumah dan mula dating mereka manakala yang lain tidak. Tujuannya adalah untuk memahami mengapa gadis-gadis memilih beberapa jenis lelaki dan apa pula lelaki-lelaki yang telah dipilih mempunyai persamaan antara satu sama lain.

Keputusan kajian ini mengesahkan bahawa terdapat yang sama di antara orang-orang Bujang yang pergi ke rumah dengan gadis-gadis. Sama dalam orang-orang yang berjaya adalah bahawa mereka tidak kelihatan miskin atau terdesak untuk gadis-gadis pada pihak-pihak. Berbeza dengan orang lain yang pergi ke rumah semata-mata dari pihak-pihak, lelaki ini tidak membuat sendiri juga disediakan dan tidak menunjukkan minat yang banyak gadis-gadis.

Orang-orang yang berjaya dengan gadis-gadis menunjukkan ciri-ciri lelaki yang sangat menarik kerana mereka sangat yakin dengan sendirinya dan tidak perlu sedaya upaya Sila gadis-gadis. Wanita mengagumi dan tertarik kepada lelaki yang yakin dalam diri mereka. Diri keyakinan digambarkan dengan cara anda berkelakuan seperti cara anda berjalan kaki dan cara anda berinteraksi dengan orang.

Hakikat yang menyedihkan adalah bahawa kebanyakan orang tidak menyedari betapa pentingnya ianya kelihatan yakin untuk berjaya dengan wanita. Ramai lelaki menjadi lemah dan malu di hadapan wanita yang cantik dan sekali gus menunjukkan imej salah supaya berjaya dan menarik untuk kanak-kanak perempuan.

Jadi dalam kebanyakan kes, wanita akan secara semulajadi melupakan orang tersebut. Ini adalah kerana wanita naluri dilihat wussies sebagai lelaki yang tidak mampu untuk berdiri untuknya atau untuk melindungi dia secukupnya apabila perlu. Wanita pada tahap bawah sedar akan mencari rakan-rakan untuk menjaga beliau dan anak beliau.

Jadi jika anda ingin berjaya menarik minat kanak-kanak perempuan, anda perlu untuk membina keyakinan diri anda dan tidak kelihatan terlalu ingin Sila mereka. Jika anda boleh projek bahawa imej untuk kanak-kanak perempuan, anda mungkin akan mempunyai wanita yang swarming ke atas anda. Maka itulah masalah yang senang, bukan?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *