Bagaimana untuk bercakap kebenaran anda

Bagaimana untuk bercakap kebenaran anda

Satu ungkapan yang terkenal yang saya mahu gunakan untuk diri sendiri adalah “nadi tidak berbohong” dan mendengar dengan kebijaksanaan dan menyatakan kebenarannya adalah penting dalam menjadi kuasa sepenuhnya, satu berpusat, orang. Seperti yang kita belajar untuk bercakap kebenaran kami secara konsisten kita mula menikmati keindahan jiwa kami, dan kebebasan yang merupakan hasil semulajadi. Ini jenis kebebasan ini tidak terhad kepada kebebasan bersuara kerana akhirnya adalah menjadi hasrat kami jiwa yang kita alami kebebasan dalam bidang Kesihatan, kekayaan, kreativiti dan ekspresi. Kebenaran yang kita bercakap akan menggambarkan apa dan bagaimana kita mungkin mencapai itu, melalui gerak hati kita.

Berikut adalah beberapa cara yang mudah bagi anda untuk belajar dan menjadi selesa bercakap kebenaran anda:

1. Berhubung dengan jiwa anda pada waktu malam: sebelum tidur, tanya jiwa anda datang kepada anda dalam impian anda dan untuk menunjukkan kepada anda bagaimana Siapakah ia dan bagaimana anda boleh berhubung dengan ia. Ini akan menjadi unik dan berbeza bagi setiap orang. Jiwa anda juga akan menunjukkan anda tujuan anda dan apa-apa pengajaran yang anda perlu belajar pada masa ini jika anda bertanya.

2. Berhubung dengan jiwa anda pada waktu pagi: sebelum mendapat dari tidur tanya jiwa anda untuk menyertai dengan anda dan cuba untuk merasa sambungan pada chakra hati. Jika anda tidak berasa apa-apa untuk beberapa minggu, tidak akan kecewa, mempercayai bahawa jiwa anda telah membuat sambungan dan kemudian fokus pada cahaya jiwa anda. Akhirnya anda rasa ia sambungan dan cahaya dan kebenaran anda akan dapat datang melalui lebih jelas.

3. Tanya anda satu soalan: siang hari membuat satu titik untuk bertanya hati tertentu. Mengambil breathe yang mendalam, meletakkan tangan anda ke atas jantung anda dan membenarkan kebenaran untuk mendedahkan dirinya. Jurnal harian ini dan anda akan menjadi lebih yakin dalam keupayaan intuitif anda.

4. Berusaha inginkan kebenaran anda: memang penting mahu bercakap kebenaran anda. Dengan komitmen untuk bercakap kebenaran anda pada setiap masa, dan niat yang jelas untuk berbuat demikian, ia adalah yang lebih mudah untuk menjadi mahir dalam bidang itu.

Perjalanan saya untuk bercakap benar saya bermula apabila saya berhadapan dengan tingkah-laku yang kesat, sekali lagi dalam hidup saya. Saya sedar menjadi lebih bahawa sekiranya saya tidak akhirnya mendapat keberanian untuk bercakap terhadap ia, saya akan tidak besar perlu menarik perilaku ini dalam hidup saya. Dan aku tidak mahu itu untuk diri sendiri lagi, tidak pula saya mahu bahawa untuk anak perempuan saya. Seperti yang saya belajar untuk bercakap benar saya dalam bidang ini, saya mampu melakukannya dalam semua bidang hidup saya dibangunkan pada masa yang sama. Sambungan untuk jiwa saya, hati saya dan keindahan hidup kini telah menjadi begitu kukuh, saya tidak dapat bayangkan, tidak bercakap dan hidup dalam kebenaran saya dan menikmati kebebasan yang datang dengan. Saya menjemput anda untuk menyertai saya perjalanan anda cantik & ajaib untuk kebenaran anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *