Bagaimana soal-selidik kesihatan peribadi ini membantu untuk menilai kesihatan anda

Bagaimana soal-selidik kesihatan peribadi ini membantu untuk menilai kesihatan anda

Borang soal selidik Kesihatan terdiri daripada beberapa modul yang direka untuk mengukur pelbagai aspek pemakanan anda dan tabiat gaya hidup. Soalan-soalan yang telah dicipta, disemak, dan diluluskan oleh sekumpulan pakar-pakar perubatan dan pemakanan yang diketuai oleh Institut Kesihatan Nutrilite. Apa yang anda perlu lakukan ialah klik pada modul yang anda ingin mengambil. Anda akan digalakkan untuk melengkapkan semua modul.

Petua berguna: Kerana setiap modul yang diambil atau dikemaskini, lebih peribadi cadangan akan dibuat untuk anda. Semak Laporan cadangan anda sering untuk Kemaskini dan penambahan.

Berikut adalah modul-modul yang terlibat dalam menilai kesihatan anda:

Modul pemakanan am – bertanya tentang gaya hidup anda, aktiviti tabiat peringkat, dan makan.
2. Jantung modul Kesihatan – Pusat pada bagaimana tabiat pemakanan dan gaya hidup yang boleh menjejaskan kesihatan kardiovaskular anda.
3. Vitamin/antioksidan modul – bertanya soalan-soalan khusus mengenai tabiat pemakanan dan gaya hidup aktiviti, anda terdedah kepada radikal bebas, dan metabolisme anda.
4. Genetik satu modul – ujian genetik.
5. Genetik am modul – meminta anda untuk memasukkan keputusan pilihan Gensona am pemakanan genetik ujian.

Sebaik sahaja anda telah melengkapkan semua modul, “Peribadi syor laporan” akan diwujudkan.

Berdasarkan jawapan anda, “Peribadi syor laporan” akan dicipta khusus untuk anda oleh Institut Kesihatan Nutrilite. Cadangan tambahan dan Tip-Tip gaya hidup ini boleh membantu anda untuk mencapai kesihatan yang optimum dengan membuat perubahan positif dalam hidup anda. Laporan akan termasuk senarai lengkap suplemen Nutrilite yang disyorkan, serta cadangan-cadangan gaya hidup.

Sekarang adalah masa untuk belajar mengenai “Nutrigenomic & Customized tambahan.”

Saya artikel seterusnya yang bertajuk “Apakah Supplement Nutrigenomic & Customized” akan bercakap mengenai makanan tambahan yang akan disyorkan dari soal-selidik kesihatan.

Lihat anda di pantai-pantai di dunia,

Kevin McNabb

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *