Bagaimana skrin TV digunakan di hospital-hospital

Bagaimana skrin TV digunakan di hospital-hospital

Hospital memerlukan penggunaan skrin TV seluruh kemudahan mereka. Tempahan pesakit menawarkan TV skrin. Kakitangan Keselamatan menggunakan skrin TV untuk memantau pelbagai bahagian di hospital. Skrin TV yang digunakan untuk pengiklanan dalam hospital. Bilik-bilik persidangan dalaman biasanya menawarkan peralatan Audiovisual yang terkini termasuk TV skrin. Pesakit-pesakit menikmati skrin TV di bilik-bilik menunggu. Ini adalah hanya beberapa cara bahawa Hospital menggunakan skrin TV di kemudahan mereka.

Bilik-bilik pesakit adalah lokasi yang paling terkenal untuk skrin TV. Sesetengah pesakit akan terhad kepada bilik-bilik mereka untuk sebahagian besar hari dan mempunyai TV sebagai hiburan boleh menenangkan dan membantu masa yang berlalu. Biasanya, pesakit boleh mengawal TV ini dari jauh, dari katil atau kerusi mereka tanpa menyebabkan tekanan tambahan pada badan mereka. TV ini juga membantu keselesaan keluarga pesakit Bilakah mereka menghabiskan berjam-jam di salah satu yang tersayang di sisi katil.

Keselamatan adalah penting di hospital. Kakitangan Keselamatan mengekalkan perintah dalam hospital dan skrin TV yang membolehkan mereka untuk mematuhi aktiviti kamera keselamatan di sepanjang di kampus hospital. Skrin TV yang pelbagai sering diletakkan di dalam satu Keselamatan bilik untuk membolehkan anggota Keselamatan mematuhi lokasi jauh lebih daripada satu pada satu-satu masa.

Skrin TV sering digunakan untuk mengiklankan pengumuman penting untuk pesakit, pelawat, kakitangan dan pakar-pakar perubatan. Skrin TV yang diletakkan dalam kemudahan seperti di rumah pintu masuk yang biasanya menangkap mata orang-orang yang memasuki bangunan pertama dan mereka cenderung untuk membaca kandungan itu. Skrin TV yang digunakan untuk pengiklanan biasanya ciri-ciri yang berputar memaparkan bahawa kawalan dari komputer jauh. Ini membolehkan beberapa Jabatan untuk menampilkan pengumuman mereka di skrin yang sama pada satu-satu masa.

Pentadbir Hospital dan pengurus-pengurus Jabatan mengadakan mesyuarat pada setiap hari. Untuk mengadakan Mesyuarat atau mesyuarat berteknologi tinggi dengan individu-individu yang terletak di luar hospital, TV skrin mula bermain. Skrin TV boleh menjalani pelbagai kegunaan di dalam bilik persidangan. Mereka boleh digunakan untuk memaparkan persembahan visual, memaparkan seseorang yang teleconferencing dari lokasi yang di luar atau lain-lain penggunaan inovatif yang pengguna individu boleh berfikir.

Bilik-bilik menunggu adalah tempatan popular yang lain untuk skrin TV. Biasanya, keluarga dan rakan-rakan nervously akan menunggu berita pembedahan pesakit atau kemajuan dan akses kepada TV boleh menenangkan dan mengganggu dari tekanan menunggu. Skrin TV di bilik-bilik menunggu boleh suapan berita Kesihatan dirakam atau program-program yang membolehkan pengunjung untuk mengetahui tentang berita Kesihatan penting yang memberi kesan kepada kehidupan mereka sendiri dan kehidupan mereka yang tersayang.

Pelawat hospital menyediakan dengan berita penting kesihatan ini boleh menjadi penting kerana besar kemungkinan bahawa mereka akan melaksanakan maklumat yang baru dipelajari ke dalam kehidupan mereka sendiri atau mereka boleh mendidik orang lain mengenai apa yang mereka telah pelajari. Terdapat pelbagai vendor yang menawarkan perkhidmatan untuk pentadbir berita dan hospital Kesihatan dirakam hanya mesti memilih penjual mana dan apa berita khusus suapan untuk mengupah. Akhirnya, skrin TV memainkan peranan yang penting dalam hospital dan kesan pesakit, pelawat, ahli-ahli kakitangan dan pakar-pakar perubatan yang sama.

Edward Kendricks yang menulis untuk CTS (www.cts-networks.co.uk), pakar pemasang skrin maklumat bilik menunggu.

Edward Kendricks yang menulis untuk (CTS), pemasang pakar skrin maklumat bilik menunggu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *