Bagaimana saya sembuh saya PCOS tanpa doktor atau ubat-ubatan

Bagaimana saya sembuh saya PCOS tanpa doktor atau ubat-ubatan

“Sekali lagi, saya telah hanya membelanjakan lain beberapa jam di luar pejabat pakar perubatan, menunggu untuk mendengar saya nombor yang dipanggil jadi saya boleh mempunyai hanya 5 minit dari masa berharga…
Seperti sebelum ini, aku tidak diberi pilihan untuk bertanya soalan-soalan saya atau suara kebimbangan saya mengenai rawatan yang saya mendapat, atau kurang daripadanya. Sebaliknya, aku kata-kata yang mengerikan itu: “Kita akan menghentikan ubat-ubatan anda sekarang kerana ia seolah-olah tidak akan bekerja untuk anda…”

Untuk membuat cerita panjang pendek, saya ada PCOS (Sindrom ovari Polycystic). Masih tidak pasti apakah itu? Baik, ia bermakna bahawa anda mempunyai masalah untuk hamil secara semula jadi, antara senarai keseluruhan perkara-perkara lain.

Apa itu PCOS sebenarnya dan Apakah gejala-gejala?

PCOS merujuk kepada sista berbilang pada ovari dan pelbagai masalah lain yang pergi bersama-sama dengan mereka, termasuk kekurangan ovulasi dan haid keabnormalan, bulu, lelaki corak kebotakan, jerawat, dan obesiti.

Ini adalah sebahagian daripada tanda-tanda yang anda mungkin mengalami:

* Jika anda tidak ovulating, atau ia menjadi jarang
* Jika anda menghadapi masalah jatuh hamil
* Anda mengalami rambut yang berlebihan pada wajah dan badan
* Anda akan mendapat berat badan beransur-ansur tanpa sebab yang nyata
* Mengalami tekanan darah tinggi
* Anda mengalami kolesterol tinggi
* Membangunkan tahap insulin yang tinggi, atau rintangan insulin
* Jika anda mengalami perubahan mood
* Anda menderita daripada jerawat
* Jika tempoh anda berhenti, menjadi tidak teratur atau sakit & thins rambut anda

Ini adalah bagaimana saya PCOS bermula.

Saya tidak pernah tahu bahawa saya mempunyai PCOS sejak zaman kanak-kanak sehingga saya didiagnosis kira-kira 2 tahun yang lalu. Sejak saya diagnos aku telah melihat seorang doktor selepas yang lain, berikutan ini dan bahawa syor atau cadangan, telah disebut lebih sering daripada terdapat nombor loteri untuk dipilih dan ia masih membuatkan anda mahu tersedak orang yang seterusnya yang mengatakan “Semua akan baik, anda akan melihat.” Well, tidak benar-benar, tetapi anda Jangan berasa seperti itu, Jangan anda?
Apa yang membuat perkara-perkara yang lebih teruk adalah bahawa saya mendapat satu lagi Surat dari doktor saya, meminta saya datang semula dalam masa 2 bulan masa ujian yang lebih banyak kerana seseorang “terlupa” untuk fail keputusan ujian saya sebelumnya, atau sesuatu!

Anda biasa dengan mana-mana ini?

Jangan berputus asa, lagi!

Percayalah, anda tidak adalah satu-satunya merasa sendirian, kecewa, tertekan dan juga marah kerana anda yang mengidap PCOS
Malah, PCOS adalah sesuatu yang sangat biasa dan boleh berlaku kepada sesiapa sahaja! Adalah dianggarkan bahawa 1 dalam setiap wanita 4 mempunyai PCOS yang memberi kesan kepada kehidupan harian mereka dalam satu bentuk atau yang lain.
Borang semua kawan-kawan kami yang paling hampir, 9 pasangan yang mengalami PCOS, dan dari orang-orang pasangan 9, 5 berjaya mempunyai anak bulan, beberapa tahun selepas memulakan rawatan mereka, berita baik untuk kita semua, tetapi, mereka masih mempunyai PCOS. Ini adalah di mana kita berada di tahap sekarang.

Tempahan saya telah dirujuk (sekali lagi) ke “Barts dan The London Pusat bagi pembiakan Perubatan Hospital” di London. Kemandulan jururawat di hospital itu memberitahu saya bahawa saya perlu kembali saya kertas kerja kepada beliau keesokan harinya dan bahawa rujukan saya kemudian boleh hantar off dalam masa satu minggu.
Anda tidak akan rasa apa! 7 Minggu terakhir dari masa saya melihat pihak perunding yang saya mendapat panggilan telefon untuk mengatakan bahawa keputusan darah saya berada terlalu lama! (Apakah kemungkinan perkara ini berlaku, sekali lagi?) Terkejut mendengar ini, saya bertanya: “Apa yang terjadi telah dirujuk dalam masa seminggu?”, jururawat hanya menjawab: “Saya tidak akan berkata yang.”

Tidak perlu dikatakan, selepas saya memilih saya dan emosi saya naik dari tingkat, saya terpaksa mendapatkan ubat-ubatan baru dan memulakan keseluruhan proses sekali lagi dari awal kerana terdapat ujian darah yang perlu dilakukan pada masa tertentu selepas anda memulakan ubat-ubatan.

Pada masa ini tempoh hari telah bertukar menjadi minggu dan minggu ini hingga bulan. Saya berharap bahawa sekarang kita akan mempunyai temujanji Barts dan The London Pusat reproduktif Perubatan Hospital supaya kita boleh memulakan rawatan baru. Tetapi malangnya, no. Anda berada di rahmat “sistem” dan sistem tidak berfungsi atau tidak mahu bekerja, pilih salah satu…

Oleh itu, saya telah diberitahu bahawa selepas keputusan dari ujian darah Tempahan telah diterima oleh jururawat, ia akan mengambil masa sekurang-kurangnya 3 minggu bagi rujukan untuk dihantar. Sekarang jujur, berapa lama boleh diambil untuk menulis surat dan pop dalam mel…

Selepas Barts dan The London Pusat reproduktif Perubatan Hospital menerima surat rujukan, mereka akan kembali kepada saya dalam tempoh kira-kira 6 minggu dengan tarikh pelantikan untuk.
Jadi, jika anda tidak telah melalui seluruh proses ini sehingga ke titik ini, ianya tidak semudah mengambil kereta anda untuk perkhidmatan dan mendapat panggilan telefon yang menjelaskan bahawa ia akan mengambil masa satu hari untuk memerintahkan sebahagian gantian! saya berharap!

Bagaimana saya akan mengalahkan PCOS.

Ketika ini saya telah memutuskan untuk “mengambil perkara-perkara yang ke tangan saya sendiri” dan mencari cara lain untuk hamil! – Dan yang tidak, ini tidak bermakna suami kedua atau apa-apa jua yang jahat seperti itu!

Malah, ada cara lain yang tidak melibatkan waktu dan masa menunggu untuk berjumpa dengan doktor atau pakar, ia tidak melibatkan ujian darah atau ubat-ubatan preskripsi! Ia sebenarnya lebih mudah, dan ia bukan sahaja boleh membantu anda hamil, ia benar-benar MENYEMBUHKAN punca masalah bagi kebanyakan wanita! “PCOS, diberi amaran!”

Kini hanya untuk kali kedua, apa akan anda memberi tahu apa yang saya telah menemui selepas segala-galanya yang saya hanya memberitahu anda tentang? Apa akan anda memberi, walaupun gaji untuk sidestep semua karut itu untuk tahu bahawa anda boleh mula hidup gaya hidup sihat yang normal, mengetahui bahawa PCOS anda sentiasa terpelihara sekali dan untuk semua?

Semua kekecewaan, heartache, kekecewaan, malu juga bahawa perasaan kosong anda kadang-kadang apabila anda melihat pada pasangan lain dengan kanak-kanak dan bahkan beberapa kesan sampingan PCOS membawa begitu ramai wanita, suka mengawal berat badan anda!

Ini adalah apa yang saya telah menemui!

Ianya sebuah ebook yang luar biasa yang telah digunakan oleh beribu-ribu wanita yang mengidap PCOS! Ia merangkumi berbagai-BAGAI isu-isu, dan ini adalah hanya sebahagian daripada mereka:

* Hamil dengan cepat dan secara semula jadi dalam tempoh 2 bulan
* Melahirkan bayi yang sihat
* Berbalik isu-isu kesuburan wanita dan lelaki yang kedua-dua
* Meningkatkan kualiti kehidupan anda secara mendadak!
* Walaupun anda berada pada anda lewat 30-an atau 40
* Anda mempunyai halangan Tubal
* Anda mempunyai aras FSH yang tinggi
* Anda mempunyai PCOS atau Endometriosis
* Anda mempunyai fibroid rahim atau rahim parut
* Anda mempunyai sista ovari atau ‘Ovari malas’
* Anda mempunyai sejarah keguguran
* Rakan lelaki mempunyai kiraan sperma yang rendah
* Tanpa restart dadah, IVF atau IUI prosedur

Ianya sebuah ebook yang luar biasa yang telah digunakan oleh beribu-ribu wanita yang mengidap PCOS! Jika anda ingin untuk memulakan hidup tanpa PCOS, kemudian klik pada pautan “Penawar bagi PCOS” di bawah.

Saya secara jujur berharap anda menemukan jawapan yang anda Cari supaya anda dapat menikmati kehidupan kerana ia bertujuan untuk dinikmati tanpa PCOS!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *