Bagaimana saya hilang 20 paun dalam masa 25 hari, tetapi masih kelihatan lemak.

Bagaimana saya hilang 20 paun dalam masa 25 hari, tetapi masih kelihatan lemak.

Pada bulan September 2011 saya pergi ke doktor untuk melengkapkan penilaian kesihatan Tahunan Syarikat saya. Apabila saya pergi, saya ditimbang di 226 pound yang memakai apa-apa tetapi seluar dan baju. Itulah pound 35 yang teruk sepanjang saya berat badan maksimum yang dibenarkan, mengikut US Military, majikan saya. Ia adalah satu paun 51 yang menyedihkan lebih apakah berat matlamat saya.

Tidak lama selepas itu, pada bulan Oktober, saya telah saya rasmi Timbang masuk siap. Saya datang di lemak badan 30% untuk mengejutkan. I was so lebih berat yang teknologi perubatan yang dijalankan saya Timbang-mengoyakkan sehingga kira-kira berat badan saya dan menjelaskan kepada saya bahawa saya dalam bahaya yang dilepaskan dengan serta-merta jika dia berpaling ini. Saya adalah batasan mengenai kehilangan pekerjaan saya yang terlalu gemuk. Itu adalah tendangan di Seluar.

Sekarang sudah 3 hari sejak saya dalam bahaya kehilangan pekerjaan saya, saya 15 paun lebih ringan, dan saya telah kehilangan £ 20 sejak Lawatan saya asal ke klinik. Pinggang saya adalah 2 “trimmer dan leher saya susut inci, meletakkan Aku kembali ke saiz baju pakaian biasa saya. Saya telah berjuang chubbiness sejak saya boleh ingat menyedari jantina yang berlawanan, dan akhirnya saya telah menemui kombinasi yang membawa saya ke destinasi lean dan maksud saya!

Saya akan berkongsi secara ringkas, namun memberi anda amaran yang tidak menyenangkan pada masa yang sama. Saya telah menumpahkan 20 paun, tetapi saya masih tidak kelihatan cantas! Saya memberi tumpuan kepada empat perkara yang berbeza yang telah membawa saya untuk kejayaan ini setakat ini, walaupun.

Satu: saya dimakan hanya buah-buahan, sayur-sayuran dan daging yang baik. Itu sahaja. Ada keju. Tiada krim masam. Bijirin tidak panas. Saya senang avocados, tomatos, epal, sayur-sayuran panggang, ayam, daging lembu tanpa lemak, beets, hati artichoke, ect. Saya membuat usaha untuk menjadikannya bertenaga, dan saya membuat pasti bahawa saya makan banyak tenaga. Saya menambah minyak zaitun dan minyak ikan tambahan jika saya percaya saya tidak mengambil banyak kalori sehari.

Dua: saya minum banyak air. Air, air, lebih banyak air, dan kemudian lagi air. Air dengan lemon, ekstrak air dengan vanilla. Saya minum air yang banyak kerana saya dapat. Saya dibenarkan sendiri untuk menikmati kopi, tetapi kerana ia adalah a diuretic, ia menghantar anda ke bilik mandi agak sedikit. Saya tidak mengorbankan kopi hitam, tetapi saya membuat sendiri minum sekurang-kurangnya satu gelen air, dan berurusan dengan rehat tandas.

Tiga: saya tidak pergi gila pada senaman. Aku dulu dalam Bilik senaman kecil yang disediakan oleh syarikat saya. Aku adalah dalam dan di luar ia dalam masa sepuluh minit, paling tiga kali seminggu. Secara amnya, ia adalah hanya dua kali seminggu, dan semua yang saya lakukan perubahan loceng cerek dan lat pulldowns. Saya membuat usaha untuk crank keluar 100 cerek loceng perubahan perpecahan sehingga, tetapi secara umumnya diselesaikan dengan 80. Bersedia untuk kembali blasted dan glutes! Pastikan anda meregangkan mereka.

Empat: saya tidak membenarkan saya untuk berfikir tentang apa-apa selain daripada apa yang saya lakukan. Ini adalah mencabar untuk menjelaskan. Saya tidak mahu label sebagai diet. Saya tidak sebut, walaupun orang boleh letakkan ke dalam salah satu daripada beberapa perkara berikut (Paleo pahlawan, GI, ect), dan saya tidak mendapat pada skala setiap hari. Saya tidak mengambil sebelum gambar, aku tidak darah kerja, saya tidak menetapkan matlamat, dan batas waktu. Saya hanya mahu menurunkan berat badan, dan itu sahaja yang masih saya mahu lakukan.

Saya sengaja tidak melanggan gimik apa-apa kerana saya sudah mencuba yang sebelum. Saya tidak menjual diri saya dalam program P90X 90 hari untuk mendapatkan robek. Saya tidak bermula dengan mana-mana enam-Pack abs sistem. Saya walaupun tidak mula menulis jurnal biasa untuknya (bahagian belakang kepala saya walaupun saya tahu saya bercadang untuk bercakap tentang kemajuan saya.) Cara terbaik untuk meletakkan ini adalah bahawa saya mula menjalankan bagi saya, saya mula melakukannya untuk kesihatan dan kepuasan peribadi saya.

Mengambil makanan untuk menjana badan saya, dan dianggap makanan seperti betul-betul. Saya patah pemikiran makanan sebagai pemberian peluang yang lazat, atau topang mental, atau perkara yang perlu dilakukan apabila saya bosan. Sekarang badan saya yang kawal selia sendiri. Saya turun 20 paun, dan saya berharap saya 20 seterusnya lebur!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *