Bagaimana saya berfikir Jason Momoa kerja-kerja luar

Bagaimana saya berfikir Jason Momoa kerja-kerja luar

Conan orang gasar yang dijangka keluaran ke-19 Ogos 2011. Jason Momoa itu bintang filem tersebut, dan beliau dibina dengan sempurna untuk itu. Momoa, sudah tentu, dilatih sangat keras peranan – beliau diperlukan untuk makan dengan baik, keretapi keras dan membina badannya bagi tuntutan fizikal sebagai Conan. Ia tidak semudah latihan berat atau latihan kardio sahaja, latihan beliau memberinya disiplin melalui latihan samurai dan pertarungan, dan kekuatan melalui sekurang-kurangnya enam jam keras senaman setiap hari.

Di bawah latihan lagak ngeri hero David Leitch, dan Eric Laciste, Conan di Momoa dibina dari bawah ke. Jason Momoa pula sekurang-kurangnya enam jam sehari, mulai Februari 2010, untuk mendapatkan robek peranan latihan.

Momoa berkata, dia menghabiskan masa dua jam setiap hari kerja pedang, diikuti kekuatan latihan, tiga jam dan latihan berat badan, kardio. Dia mengamalkan pelbagai teknik-teknik seni mempertahankan diri, dan beliau menyifatkan kebanyakan kejayaan beliau untuk senaman AR7.

Momoa pula 80% aksi di Conan orang gasar dalam dirinya, hanya mengelakkan kuda-kuda dan beberapa bahagian kecil yang lain. Untuk itu, beliau memerlukan kekuatan muktamad dan stamina. Beliau perlu mengendalikan babak pergaduhan dan aksi dalam, dan diperlukan untuk membangunkan tubuhnya untuk mengendalikan tekanan fizikal peranan. Momoa mendapat sekurang-kurangnya sepuluh paun otot bagi peranan, dalam senaman minggu enam beliau, dan siap yang enam minggu seni latihan Padang bersama-sama beliau latihan fizikal yang lain. Conan AR7 yang senaman orang gasar ada pencipta yang berkata Laciste boleh dilakukan oleh sesiapa sahaja. Ia dibina sekitar keperluan harian, sehingga kerja pejabat anda tidak berpoligami, dan ia bertujuan untuk memaksimumkan usaha anda untuk membuat keputusan yang besar dan membina otot all-over.

Konsep AR7 mudah – ia bertujuan untuk mewujudkan sebuah badan yang kuat, ripped dalam jumlah terhad masa, dengan rutin yang memerlukan 54 set dan ulangan 330 dalam masa kurang dari 30 minit. Ia adalah Penjimat masa, tetapi keputusan boleh dilihat dalam Conan dalam filem orang gasar.

Momoa juga menyifatkan kejayaan beliau untuk makan kecil, bersih hidangan setiap dua jam. Beliau mengesyorkan anda “tidak makan makanan crap” dan “tidak setiap Menu tersebut yang besar”. Jika anda makan sihat, Momoa berkata, anda akan melihat dan merasa lebih baik. Makanan akan menjadi bahan api, dan anda akan merasakan bagaimana setiap perkara yang anda makan berinteraksi dengan badan anda. Jason Momoa mengesyorkan bahawa anda membina senaman anda seluruh hidup anda. Dua jam sehari, katanya boleh membuat anda berasa lebih baik.

Jika anda tidak makan untuk membina otot, anda tidak akan membina otot. Senaman Momoa yang melihat dia bangunan otot dengan makan protein semulajadi sentiasa. Enam hingga lapan Menu setiap hari, dengan protein tanpa lemak yang termasuk daging putih, stik dan tuna, dan dengan lemak yang baik dan karbohidrat kompleks akan mendapatkan anda di mana anda mahu. Untuk mendapatkan sebuah badan seperti Conan orang gasar tersebut, anda akan mahu akan memakan tujuh belas kali berat badan kalori setiap hari, mengukur berat badan anda sendiri dalam paun.

Padang, serta makan yang betul, anda akan perlu untuk latihan keras untuk pek pada otot tersebut. Conan di Momoa telah dibina di gimnasium dan di Dewan seni mempertahankan diri, dan anda boleh mencapai keputusan yang sama dengan tumpuan pada dada anda, quads anda, punggung dan bahu anda. Anda ingin membina kumpulan otot yang utama, bukan orang-orang kecil. Menggunakan bench press, melakukan squats dan menggunakan beberat percuma akan membina tubuh seperti Conan, kerana akan chin up untuk membina bahu anda.

Conan senaman orang bawahan tidak hanya digunakan oleh Momoa. Walaupun dia mendapat sokongan pakar belakangnya, menampilkan beliau menerima pakai keputusan yang sama untuk mendapatkan badan mereka dalam bentuk. Walaupun beliau menampilkan wanita dapat menggunakan sesetengah teknik-teknik senaman orang gasar yang nada dan bentuk tubuh badan mereka. Senaman Conan boleh dilakukan oleh lelaki dan wanita, dan semua akan melihat hasilnya.

Kerja-kerja rejim AR7 dan makan yang betul, dan badan anda akan membina seperti Conan. Rupa pembina badan tidak apa Conan di tentang – anda mahu kelihatan kurus, semula jadi dan seperti pahlawan. Keuntungan otot anda akan membuat anda kelihatan kurus dan ditakrifkan jika diamalkan dengan betul, dan akan memberikan anda otot-otot shrink-wrapped yang Momoa yang dengan cepat menjadi terkenal.

Jason Momoa senaman harus dijalankan dengan fokus pada Kesihatan, dan dengan bimbingan daripada pakar-pakar pemakanan jika diperlukan. Lif-Lif kompaun adalah jauh lebih berkesan daripada bahan tambahan diet yang tidak sihat, dan jika anda minum air yang banyak, anda akan melihat hasil dalam masa yang singkat. Garis Panduan senaman Jason Momoa memerlukan kerja keras semua otot-otot yang betul. Kedua terbaik hanya tidak melakukan. Keputusan tidak akan mengambil masa lama jika anda bekerja keras dan makan dengan betul. Ingat, Momoa mendapat ripped badan Conan orang gasar yang hanya enam minggu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *