Bagaimana rakan kongsi senaman boleh membantu meningkatkan keputusan anda dengan P90x

Bagaimana rakan kongsi senaman boleh membantu meningkatkan keputusan anda dengan P90x

P90X ini adalah senaman 90 hari yang paling mencabar, anda boleh menemui mana-mana sahaja. Dengan sesi sengit yang sekurang-kurangnya sejam, enam hari seminggu, anda akan Kurangkan lemak, memperolehi otot dan merasa yang terbaik yang anda pernah dirasai dalam hidup anda. Tetapi kesihatan dan kecergasan ini datang pada kos dalam peluh dan kesungguhan. Dengan P90X ini anda perlu menetapkan matlamat anda dan pergi selepas mereka. Anda perlu melekat dengan rancangan pemakanan dan Langkau tidak bekerja. Bagi sesetengah orang ini bukanlah satu masalah — mereka yang besar yang berorientasikan matlamat dan mempunyai disiplin diri untuk bersabar walaupun Bilakah mereka mungkin tidak merasa seperti itu. Orang lain ini bukanlah mudah, dan jika anda jatuh ke dalam kategori ini mempunyai rakan kongsi senaman yang benar-benar dapat meningkatkan keputusan anda dengan P90X ini.

Sistem P90X direka untuk anda bekerja pada setiap kumpulan otot — dada dan belakang; bahu dan lengan; kaki dan belakang; dada, bahu dan aktiviti; belakang dan biceps; ABS; serta melakukan kardio yang sukar dan latihan kenpo serta plyometrics, stretches, dan teras latihan sinergi. Adalah mustahil untuk sesiapa sahaja untuk menjadi benar-benar mahir dalam setiap satu daripada kawasan-kawasan ini. Kecuali mungkin pemimpin senaman anda, Tony Horton. Ini adalah satu lagi cara rakan latihan yang boleh membantu dengan P90X ini — dia boleh melengkapkan kekuatan dan sebaliknya anda — mengelakkan mungkin membantu untuk memikirkan langkah, regangan, atau chin-up yang mungkin hanya akan tembakan anda cuba setiap. Rakan kongsi senaman juga boleh membantu anda menolak diri anda sukar, membantu anda untuk mencapai ketinggian baru yang anda mungkin tidak mampu untuk sampai pada anda sendiri.

Bekerja adalah sukar dan rakan-rakan senaman boleh membuat kecergasan keseluruhan yang mengalami lebih banyak keseronokan. Jangan sekali-kali memandang rendah kepada kesihatan mental yang boleh diperolehi oleh dua orang yang komited untuk matlamat sama — seperti P90X ini — berpeluh bersama-sama, bersama-sama bercakap atau ketawa bersama-sama. Anda boleh menyokong antara satu sama lain melalui semua naik dan turun anda mempunyai setiap hari. Setiap orang mempunyai hari mereka baik dan buruk dengan P90X program sama seperti yang anda boleh lakukan dengan mana-mana jenis lain-lain program latihan. Lagipun, komitmen 90 hari adalah tidak berbeza dengan latihan untuk marathon yang.

P90X sokongan kakitangan dan kecergasan pakar sentiasa akan berada di sana untuk membantu, kerana orang lain anda boleh berbual dengan talian yang sedang sibuk melaksanakan kerja-kerja fizikal yang sama. Dua perkara ini akan banyak membantu kepada sesiapa sahaja yang sedang menyiapkan program. Tetapi tiada seorang pun daripada orang-orang sana dengan anda bahawa minit — apabila TV dihidupkan dan lengan dan kaki anda akan alami — atau anda hanya tidak mendapat cukup sudut kanan pada rutin.

Jadi membuat keputusan untuk melakukan dengan P90X. Kemudian menjemput ke atas seseorang untuk bekerja dengan anda. Meminta rakan untuk menjadi rakan senaman P90X. Anda juga boleh mencari rakan kongsi senaman dengan pengiklanan di laman rangkaian sosial. P90X ini juga adalah topik Lot Forum kecergasan — semak jika sesiapa yang tinggal di bandar yang sama dan mahu menjadi rakan-kongsi senaman.

Mengambil langkah pertama untuk mendapatkan yang terbaik membentuk kehidupan dengan P90X ini. Kemudian menjejaki rakan kongsi senaman. Mari kita hadapi — anda tidak akan mahu biarkan rakan lain. Dan itulah faktor motivasi yang luar biasa!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *