Bagaimana Quasimodo sampai kelihatan beliau: Eye beg penyingkiran yang sudah pergi buruk

Bagaimana Quasimodo sampai kelihatan beliau: Eye beg penyingkiran yang sudah pergi buruk

Tengah-tengah Tell-kisah oleh Edgar Allan Poe bukanlah yang tepat. Cerita ini akan menjadi lebih baik jika mata, tidak salah, telah digunakan sebagai tema utama. Anda lihat (oops tiada Mata tiada), mata berkata begitu banyak mengenai anda jika anda mempunyai apa-apa yang dikatakan. Mereka boleh memberikan pemikiran dan menyembuh jangkitan kuman pada anda walaupun anda tidak cuba untuk.

Tetapi seperti tahun-tahun pergi, kawasan di sekitar mata anda akan kerut. Kadang-kadang daging sekitar mata anda akan lipat atau droop dan membuat anda kelihatan seperti sebuah Bassett Hound. Dan jika semua ahli-ahli keluarga anda, hidup atau sebaliknya, mempunyai mata droopy atau baggy, mata anda masalah yang jauh lebih buruk daripada kebanyakan orang; Ia akan menjadi seperti anda semulajadi lahir mata baggy.

Anda perlu menghadapi hakikat bahawa beg mata kudis mata untuk memandang. Mereka boleh membuat anda kelihatan sentiasa sedih atau mourning. Mempunyai beg mata membuat mata anda kelihatan bengkak, dan ia boleh menambah tahun umur sebenar anda. Mata baggy atau droopy adalah masalah mata sebenarnya cetek, tetapi implikasi yang boleh membawa kepada kehilangan harga diri. Melainkan jika anda melakukan sesuatu tentang beg tersebut, anda risiko merosakkan imej anda secara keseluruhan.

Kebanyakan masalah yang melibatkan mata boleh kini boleh dibaiki atau diperbetulkan. Terima kasih kepada pembedahan kosmetik, beg mata anda adalah satu perkara yang sebelum ini. Dengan bantuan teknologi perubatan hari ini, anda boleh pasti tidak sabar-sabar untuk lebih menarik dan lebih muda anda.

Walau bagaimanapun, memilih pendekatan pembedahan untuk menyingkirkan beg mata anda boleh menimbulkan beberapa nasty selepas kesan. Dalam apa-apa pembedahan, mengeluarkan beg mata anda atau mana-mana daging lain yang tidak diingini sekitar kawasan mata anda melibatkan membuat boleh, reshaping baki daging, dan sudah tentu, membuat stitches untuk menutup luka. Oleh itu, anda perlu berhati-hati dalam memilih kaedah dan pakar bedah yang akan beroperasi pada anda. Jika tidak, bukan memperbaiki rupa anda, operasi anda boleh membawa hasil-hasil berikut; perkara-perkara yang hanya Quasimodo boleh benar-benar memahami.

Parut

Ia tidak dapat dielakkan bagi anda untuk mempunyai parut setelah beg mata anda pembedahan dikeluarkan. Anda akan bernasib baik jika parut akan diperbetulkan dalam beberapa minggu. Tetapi kebanyakan parut kekal dan hodoh jika hadir di sekeliling kawasan mata anda.

Pendarahan yang berlebihan

Pembedahan pembuangan beg mata boleh menyebabkan pendarahan secara besar-besaran. Seperti otot-otot mata dikelilingi oleh saraf sensitif, pembedahan boleh dengan mudah merosakkan saraf tersebut dan menyebabkan trauma dan pendarahan.

Ectropion atau Entropion

Ectropion berlaku Bilakah margin satu atau kedua-dua kelopak mata anda rendah angled ke. Jadi daripada menyediakan penutup perlindungan untuk eyeball di, kelopak mata yang membolehkan bahagian eyeball yang terdedah. Jika anda ingin tahu bagaimana rasanya mempunyai ectropion, cuba menarik anda kelopak mata yang lebih rendah di hadapan sebuah kipas angin elektrik. Ia tidak akan menjadi satu pengalaman yang manis.

Entropion, di sisi lain, adalah satu keadaan yang yang bertentangan langsung dengan ectropion. Dan bukannya berpaling keluar, kelopak mata yang satu atau kedua-duanya berada dalam sudut masuk. Ini bermakna bulu mata anda akan memberus pada bola mata anda. Apabila sesuatu yang menyentuh eyeball tersebut, hasil yang jelas adalah kornea yang jengkel.

Syarat-syarat ini boleh disebabkan oleh beberapa keadaan dan itu termasuk pembedahan yang buruk. Memastikan bahawa pakar bedah yang akan beroperasi pada anda mempunyai reputasi yang kukuh dalam arena ini.

Enopthalmos

Ini terutamanya dicirikan oleh kehelan mata dari orbitnya. Salah satu punca keadaan ini adalah pembuangan terlalu banyak lemak atau daging sekitar mata. Orang-orang yang mengalami enopthalmos muncul untuk mempunyai ciri-ciri yang berongga dan sekeliling mata.

Bagi yang non-invasif cara mengurangkan atau benar-benar mengeluarkan beg mata anda, anda boleh cuba Eyederma. Maklumat lanjut mengenai produk ini boleh didapati di www.Eyederma.com.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *