Bagaimana peralatan kecergasan rumah anda boleh menjadi kanak-kanak-bukti

Bagaimana peralatan kecergasan rumah anda boleh menjadi kanak-kanak-bukti

Peralatan senaman tidak hanya ditemui di pusat-pusat kecergasan dan gimnasium lagi. Itulah satu perkara yang sebelum ini.

Kini, peralatan senaman yang sangat teknikal boleh pada dasarnya dapat dikesan di mana-mana bahawa anda mempunyai ruang. Salah satu tempat yang terbaik untuk mereka adalah rumah anda.

Mempunyai perkakasan ini di rumah anda boleh menjadi salah satu perkara yang paling mudah untuk keluarga anda. Anda tidak perlu menghabiskan wang yuran keahlian atau gas, yang sentiasa meletakkan satu lubang yang besar dalam poket anda.

Apa yang anda perlu lakukan adalah berjalan kaki beberapa ke bilik senaman anda dan anda akan memecahkan peluh yang dalam masa yang singkat. Inilah kuasa peribadi!

Mempunyai jentera utama kecergasan anda sendiri mempunyai faedah yang, tetapi ia masih mempunyai beberapa aspek negatif. Masalah itu datang dengan critter kecil yang mungkin merangkak sekeliling rumah anda: anak anda.

Terutamanya jika anda mempunyai kanak-kanak kecil, anda cepat belajar bahawa anak anda adalah yang terbaik sedikit explorer sekitar; mereka mahu menyentuh, merasa dan menjilat segala-galanya yang dimasukkan ke dalam laluan mereka.

Mereka tertanya-tanya tentang alam sekitar tetapi keliru dengan apa yang akan dan tidak akan menyakiti mereka; dan mereka tidak tahu bahawa terdapat banyak perkara-perkara dalam isi rumah yang boleh membahayakan mereka.

Ini adalah mengapa mempunyai peralatan kecergasan di salah satu bilik anda boleh menjadi bahaya boleh didapati untuk anak-anak anda. Mereka boleh mendapatkan kepala atau tangan mereka ke dalam ruang kecil mesin yang boleh membahayakan.

Hanya kerana anda mempunyai kanak-kanak tidak bermakna anda tidak mempunyai kemudahan ini, walaupun. Berikut adalah beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk memastikan anak-anak anda selamat antara mesin ini mudah.

Pertama, perkara yang paling penting untuk diingati adalah untuk tidak membiarkan anak-anak anda bermain pada peralatan. Ini harus akal tapi ramai ibu bapa tidak melihat mana-mana bahaya di dalamnya.

Benar, sebuah mesin elliptical boleh bertukar menjadi kapal lanun khayalan yang bagus, tetapi keseronokan mereka tidak lama lagi akan berakhir sebaik sahaja mereka mula bermain di atasnya. Ia akan menjadi sangat mudah untuk anak anda untuk mendapatkan sebahagian badan mereka terperangkap dalam sudut yang ketat atau bahagian logam lain.

Selepas beberapa ketika, mereka bahkan mungkin tidak cukup pintar untuk memikirkan bagaimana untuk menghidupkannya. Dalam kes treadmill atau lain-lain mesin yang tinggi kelajuan, ini boleh memberi anak anda kecederaan serius atau bahkan menjejaskan kehidupan mereka.

Kedua, anda tidak harus membiarkan anak-anak anda bermain berhampiran Bilakah anda akan bekerja pada mesin anda. Walaupun jika anda berada sekitar dan anda fikirkan ia adalah selamat, masalah masih mudah boleh timbul.

Jika anak anda bermain berhampiran, anda boleh fikir anda boleh terus fokus mereka untuk sepanjang masa. Tetapi selepas sementara, intensiti senaman yang boleh membuat anda kehilangan fokus, dan kemudian runt sedikit anda bebas untuk berkeliaran di mana-mana yang mereka mahu.

Untuk anak nakal yang berkeliaran, sebuah mesin yang besar, bergerak pantas mungkin kelihatan benar-benar seronok untuk bermain dengan. Apabila anda tidak membayar perhatian, mereka mungkin cuba sentuh Mesin semasa anda di atasnya, dan yang mungkin akan membawa kepada masalah-masalah yang cepat.

Jika anda mempunyai sebuah mesin yang berkuasa elektrik, beberapa langkah yang seterusnya adalah sangat penting untuk hidup dengan. Mereka melibatkan mengurangkan risiko bertali dan menjalankan kuasa.

Bila anda sudah habis bersenam pada peralatan, ingat untuk sentiasa cabut palamnya dan meletakkan tali itu di tempat yang bebas-dicapai. Ini akan mengelakkan anda anak nakal sedikit daripada secara tidak sengaja pada mesin, atau menarik keluar kord dan mengunyah di atasnya dengan gigi mereka.

Akhir sekali, cuba untuk membeli jentera yang mempunyai suis keselamatan atau satu kord kecemasan yang boleh ditarik untuk mematikan Mesin dengan cepat. Hal ini sangat penting jika seseorang yang lebih muda daripada anda secara tidak sengaja dipadamkan ia keperluan dan cara yang selamat untuk segera memadamkannya supaya mereka Jangan risiko kecederaan kepada badan-badan mereka.

Ini adalah sebahagian daripada langkah-langkah yang boleh anda ambil untuk kanak-kanak-bukti bilik senaman di rumah anda. Melihat dalam talian atau meminta exercisers lain dengan kanak-kanak untuk mencari lebih banyak Petua hebat yang boleh membantu anda dalam perjalanan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *