Bagaimana penyelidikan Nutrilite pendahuluan Sains Pemakanan Global

Bagaimana penyelidikan Nutrilite pendahuluan Sains Pemakanan Global

Impak Global pemakanan penyelidikan NUTRILITE

Jenama NUTRILITE adalah lebih banyak daripada barisan produk yang berkualiti tinggi. NUTRILITE aktif mengekalkan kedudukan kepimpinan dalam bidang kesihatan dan pemakanan dengan menubuhkan sebuah penyelidikan Antarabangsa program lukisan kepakaran dari seluruh dunia.

-Penyelidikan saintifik untuk menyokong manfaat kesihatan khasiat – bermanfaat kimia atau sebatian yang dijumpai dalam tumbuhan.
-Penyiasatan global ke baru tumbuh-tumbuhan untuk faedah pemakanan tambahan dan kemudahan seperti di rumah.
-Klinikal untuk mengesahkan keberkesanan produk NUTRILITE.
-Penubuhan Lembaga Penasihat saintifik untuk memperkukuh hubungan dalam industri pemakanan, termasuk akademik, peraturan, dan pengguna-pengguna.
-NUTRILITE ujian klinikal dan penyiasatan

NUTRILITE ujian klinikal dan penyiasatan yang tertumpu pada kajian intervensi untuk menilai kesan pekatan tumbuhan, tumbuhan dan nutrien produk pada penanda kesihatan manusia. NUTRILITE juga terus Carl Rehnborg (pengasas NUTRILITE) komitmen terhadap produk-produk berasaskan saintifik melalui program-program penyelidikan klinikal.

Kajian klinikal yang melibatkan penilaian fungsi pekatan tumbuhan, dan produk prototaip dalam sukarelawan di persekitaran klinikal yang dikawal dengan teliti dan di bawah seliaan perubatan profesional penjagaan kesihatan.

Kenapa NUTRILITE lakukan kajian klinikal?

-Penyelidikan – pendahuluan Sains dan pengetahuan mengenai faedah-faedah pemakanan tambahan dan bahan-bahan yang berasaskan tumbuh-tumbuhan, dan mekanisme tindakan mereka. NUTRILITE mahu tahu bukan hanya jika produk yang berkesan, tetapi juga bagaimana ia berfungsi.
-Reputasi – khususnya, untuk mengekalkan NUTRILITE yang kuat reputasi untuk jualan berasaskan sains tambahan. Kerana NUTRILITE diperlukan menjalankan penyelidikan klinikal untuk menilai prestasi bahan-bahan NUTRILITE dan/atau Formula. NUTRILITE membuat tuntutan mengenai produk NUTRILITE, NUTRILITE mempunyai keyakinan dan berdiri di belakang mereka. NUTRILITE tidak membuat tuntutan yang tidak dapat mengesahkan NUTRILITE.
Integriti – untuk melindungi integriti dan kepercayaan jenama NUTRILITE.

Sehingga kini, NUTRILITE telah siap:

-50 kajian klinikal pekatan NUTRILITE, produk dan prototaip – beberapa penyelidikan ini tidak pernah dilihat oleh orang ramai kerana jika prototaip yang berfungsi, ia tidak menjadi satu produk NUTRILITE.
-kajian penilaian pemakanan secara besar-besaran 6.
-Nombor-nombor ini mewakili penyelidikan yang dijalankan selama lebih 50 tahun tapak penyelidikan luar 28 di 5 buah negara yang berbeza serta kemudahan penyelidikan sendiri NUTRILITE di Ridgefield, CA (Amerika Syarikat) dan Ada, MI (Amerika Syarikat).

Lembaga Penasihat Saintifik NUTRILITE

Semua penyelidikan saintifik NUTRILITE diketuai oleh Lembaga Penasihat saintifik. Ini sepuluh ahli Lembaga Pengarah yang terdiri daripada saintis terkemuka dalam bidang pemakanan, kesihatan dan genetik dari seluruh dunia.

Bersama-sama ini, Lembaga Penasihat Saintifik membantu membimbing bakal jenama NUTRILITE ™, peminjaman kepakaran dan pengetahuan tentang perubahan yang pesat dalam bidang masing-masing terus ke dalam proses Penyelidikan dan pembangunan di NUTRILITE.

-Sam Rehnborg, Ph.D.
-Kenneth S. Kornman, D.D.S., Ph.D.
-Junshi Chen, MD
-Hoyoku Nishino, MD
-Ruth DeBusk, Ph.D., R.D.
-Artemis Simopoulos, MD
-Stephen Fortmann, MD
-Thomas J. Slaga, Ph.D.
-Z.C. Ho, MD, Ph.D.
-Muda-Joon Surh, Ph.D.

Penyelidikan pemakanan sentiasa berubah: penemuan baru, keputusan-keputusan klinikal yang baru dan penemuan baru membuat ini bidang kajian yang sentiasa berkembang. Jadi, bersama-sama dengan menjalankan penyelidikan terkemuka, NUTRILITE saintifik penyelidik juga mengkaji Tempahan jurnal dan data dari seluruh dunia tinggal dimaklumkan kemajuan dan penyelidikan yang boleh diterima pakai untuk produk NUTRILITE yang terbaru.

Saya artikel seterusnya yang bertajuk “Banyak analisa dan penyelidikan adalah apa mengarahkan the produk NUTRILITE” akan menunjukkan mengapa setiap produk NUTRILITE adalah hasil langsung daripada luas medan ujian dan analisis makmal, dikendalikan oleh ahli-ahli sains, microbiologists, ahli kimia, ahli farmasi, pakar pemakanan dan juruteknik lain.

Lihat anda di pantai-pantai di dunia,

Kevin McNabb

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *