Bagaimana pelan kesihatan Tampa dipengaruhi oleh reformasi Kesihatan

Bagaimana pelan kesihatan Tampa dipengaruhi oleh reformasi Kesihatan

Kita dengar mengenai penjagaan kesihatan pembaharuan, tetapi ia adalah satu isu yang sangat kompleks dan ramai di antara kita yang keliru dengan ia. Sebagai contoh, orang-orang yang bimbang bahawa pembaharuan penjagaan kesihatan bermakna kesan pengambilalihan kerajaan lengkap penjagaan kesihatan di mana rawatan perubatan perlu rationed akhir Medicare; dan akhir insurans swasta. Mitos ini, kelaziman, akan perpetuated oleh orang-orang yang akan mengaut keuntungan di bawah status quo dan ingin misguide orang daripada pembaharuan penjagaan kesihatan. Jika anda tinggal di Tampa, Lakeland atau Sarasota, pembaharuan insurans kesihatan dan penjagaan kesihatan adalah hanya besar perjanjian kepada anda kerana ia adalah ke seluruh dunia. Kita mempunyai populasi warga tua yang secara besar-besaran di kawasan kami, ramai daripada mereka semakin bimbang tentang kenaikan kos penjagaan kesihatan dan sama ada atau tidak mereka akan dapat mampu Sarasota mereka, kesihatan Lakeland atau Tampa pelan.

Dalam usaha untuk memerangi apa yang pentadbiran Obama dianggap sebagai maklumat yang salah mengenai isu pembaharuan penjagaan kesihatan, rumah putih telah melancarkan laman insurans kesihatan pembaharuan realiti semak Web, yang mempunyai Obama mati membincangkan aspek pembaharuan penjagaan kesihatan. Orang-orang yang kembali membaikpulih Kesihatan percaya bahawa perubahan itu adalah perlu untuk memastikan bahawa hampir semua rakyat Amerika mempunyai akses untuk insurans kesihatan dan bahawa akan ada kestabilan ekonomi jangka panjang di negara kita. Kerana stalwart pembangkang, Walau bagaimanapun, tindakan Kongres pembaharuan penjagaan kesihatan telah diperlahankan dengan banyaknya.

Terdapat beberapa Kumpulan berkepentingan khas yang menggunakan taktik menakut-nakutkan tersebut dan mitos untuk menghalang orang dari menyokong pembaharuan penjagaan kesihatan. Presiden Obama telah dijamin bahawa baik pulih sebuah penjagaan kesihatan tidak akan memaksa orang-orang seperti kita untuk menyerahkan Tampa di, pelan insurans kesihatan Sarasota atau Lakeland kami berpuas hati dengan dan tidak akan mengurangkan faedah-faedah Medicare. Pada masa yang sama, Obama mempertahankan panggilan untuk pilihan insurans kesihatan awam dibiayai oleh kerajaan untuk bersaing dengan syarikat insurans peribadi ini, yang menunjukkan bahawa rakyat Amerika yang suka rancangan peribadi mereka dapat menjaga mereka, tetapi mereka akan mempunyai pilihan untuk mendaftar untuk rancangan kerajaan. Katanya, pilihan itu akan mengekalkan harga rendah, tetapi tidak akan berjumlah Cheliah penjagaan kesihatan kerana syarikat insurans swasta tidak akan mampu untuk bersaing dengan pelan yang dibiayai oleh kerajaan. Obama memberi contoh Fed-Ex, up dan perkhidmatan pos. Beliau berkata bahawa Fed Ex dan up lakukan saja, USPS yang sentiasa menghadapi masalah.

Asas umum pembangkang adalah bahawa pembaharuan penjagaan kesihatan pasti akan membawa kepada kesan pengambilalihan kerajaan seluruh sistem penjagaan kesihatan dan membuktikan terlalu mahal untuk mengekalkan. Sebagai pelanggan insurans kesihatan Sarasota, Tampa dan Lakeland, kita boleh melakukan bahagian kita belajar fakta-fakta dan tidak menyumbang kepada khabar angin palsu yang menjaga apa-apa jenis pembaharuan daripada berjalan lancar. Ingatlah bahawa walaupun perubahan yang boleh mengambil tempat dalam sistem penjagaan kesihatan pada tahun-tahun yang akan datang, anda boleh yakin mengetahui bahawa rancangan Kesihatan Sarasota, Lakeland dan Tampa anda selamat dan tidak akan mana-mana sahaja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *