Bagaimana pancutan tidak terkawal dianggap

Bagaimana pancutan tidak terkawal dianggap

Dapoxetine adalah perubatan lisan sahaja, yang telah diluluskan di banyak negara sebagai terapi ejakulasi cepat. Ia boleh didapati di bawah label Priligy dan terdapat dalam 30mg dan 60mg dos tablet; Ia kini dijual di sembilan buah negara Eropah, termasuk Austria dan Jerman, dan mungkin tidak lama lagi untuk dilesenkan oleh Pentadbiran ubat dan makanan.

Apa sebenarnya adalah Dapoxetine dan ia benar-benar berfungsi?

Oleh kerana ubat-ubatan ini adalah agak baru, Terdapat beberapa kebimbangan bahawa lelaki telah menaikkan dan beberapa banyak tidak sepenuhnya yakin bahawa ubat-ubatan yang bertindak seperti yang diiklankan. Walau bagaimanapun, kesan adalah apa-apa yang ajaib dan pil membantu lelaki yang mengalami ejakulasi pra-matang buat katil lagi sehingga tiga kali. Satu kajian di UK menunjukkan bahawa selain daripada kesan langsung, Dapoxetine juga membantu ketegangan yang lebih rendah semasa aktiviti seksual dan mengakibatkan kepuasan seksual yang lebih besar. Hakikatnya bahawa ubat-ubatan pada mulanya direka sebagai satu ubat antidepressant dan mempunyai prinsip kerja yang sama banyak inhibitors reuptake serotonin yang terpilih yang mempunyai satu perbezaan yang utama – ia menyebabkan kesan sampingan yang sangat sedikit, yang kebanyakannya lembut.

Serotonin terpilih reuptake inhibitors (SSRIs) telah telah melihat ke dalam sebagai rawatan ejakulasi pramatang kemungkinan sejak awal tahun 80-an abad sebelumnya, tetapi sesetengah daripada mereka mempunyai kesan sampingan yang serius, manakala yang lain, apabila digunakan sebagai terapi dos biasa yang terbukti meningkatkan persetubuhan hanya sebanyak 40%. Walau bagaimanapun, Dapoxetine ciri-ciri kelebihan yang menjadikannya ideal untuk merawat masalah lelaki ini kerana ia tidak menunjukkan sebarang agak panjang atau jangka pendek kesan sampingan dan memanjangkan kependaman ejaculatory dengan ketara.

Adakah Dapoxetine yang sesuai untuk semua orang?

Dapoxetine adalah ubat yang sering digunakan untuk berurusan dengan ejakulasi yang tidak terkawal dan tidak dapat membantu bagi masalah mati pucuk, tidak meningkatkan memandu seksual atau seks dihantar mengubati jangkitan. Jika anda ingin tahu sama ada ubat-ubatan ini adalah sesuai untuk anda, anda perlu untuk berunding dengan pembekal penjagaan kesihatan anda kerana Dialah satu-satunya orang yang benar-benar boleh menganalisis gejala-gejala anda dan mencadangkan terapi terbaik boleh didapati. Pil ini juga boleh diberikan kepada lelaki yang sudah berumur 18 hingga 65 tahun, dan jika anda mempunyai penyakit berkaitan dengan jantung atau sederhana kepada komplikasi hati yang penting, ianya tidak digalakkan untuk menggunakan ubat ini. Dapoxetine juga bertindak balas dengan beberapa ubat lain yang termasuk sesetengah antibiotik, HIV dadah, ubat-ubatan kemurungan dan rawatan yang mengandungi St. John’s Wort.

Kesan sampingan yang buruk yang menyebabkan dadah akan ringan ke sederhana, reda dengan cepat, dan telah dilaporkan oleh hanya beberapa lelaki. Yang paling kerap dilaporkan kesan negatif adalah sakit kepala, rasa sakit, vertigo, perubahan mood dan cahaya-menikmatinya. Jika anda mengalami masalah ejakulasi, adalah lebih bijak untuk berunding dengan pembekal penjagaan kesihatan anda sebelum memulakan sebarang bentuk terapi. Pastikan anda membincangkan alternatif yang pelbagai bersama-sama dengan pembekal penjagaan kesihatan anda dan jika beliau mengesyorkan Dapoxetine, kemudian gunakan ubat sama seperti beliau mencadangkan.

Tablet mengendalikan beberapa tahap dan sebahagian besar lelaki yang telah diambil mereka, mencatat peningkatan yang luar biasa – kesan utama adalah masa untuk meningkatkan puncak syahwat, yang itu memberikan peningkatan kawalan terhadap ejakulasi yang merendahkan tekanan ejakulasi cepat. Ubat ini sangat berkesan dan berkuasa, dan dapat membantu ramai lelaki dengan ketara meningkatkan kualiti gaya hidup mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *