Bagaimana Nak Beli Dry dan Pantyhose yang sesuai hanya hak

Bagaimana Nak Beli Dry dan Pantyhose yang sesuai hanya hak

Mari kita hadapi, pantyhose dan Dry mesti mempunyai barang-barang dalam almari setiap wanita tetapi mereka tidak selalu sesuai dengan cara yang anda mahu. Ada yang terlalu ketat di sekeliling pinggang. Sesetengah cenderung untuk merangkak ke bawah dari pinggang anda dan sag pada kelangkang yang setiap kali anda duduk atau membengkok ke atas. Sesetengah hanya tidak merasa betul-betul di kaki anda, menyebabkan anda jari kaki atau tumit akan sakit selepas lama pakai.

Walaupun anda mungkin mendapati sukar untuk membeli hanya paling sesuai, anda masih perlu melalui kesakitan-staking proses membeli-belah untuk pantyhose atau Dry sekali-sekala. Tips ini perlu meringankan tekanan sedikit dan bahkan mungkin membolehkan anda untuk benar-benar menikmati memakai pantyhose atau Dry!

Saiz Carta

Kebanyakan Dry atau pantyhose pembungkusan termasuk Carta saiz untuk memberikan anda idea apa saiz untuk membeli. Ia biasanya akan menunjukkan hos yang membeli berdasarkan ketinggian dan berat badan, seperti kecil, sederhana atau Queen saiz untuk ketinggian 5’4 “. Perlu diingat bahawa Carta atau grid ini adalah hanya satu titik permulaan bagi mencari yang sesuai. Membeli pakaian dalam bahagian sulit yang kadang-kadang mengambil sedikit percubaan dan kesilapan sebelum anda mencari jenama yang sesuai dan saiz untuk memenuhi keperluan anda. Sesetengah jenama cenderung patut lebih kecil daripada apa yang sedang ditunjukkan pada carta, supaya anda mungkin perlu untuk memilih saiz yang lebih besar ini sesuai dengan selesa. Sebagai contoh, pantyhose cukup Polly dan Aristoc direka untuk wanita bersaiz 5′ – 5’10 “manakala produk Falke secara amnya direka untuk wanita yang 5′ – 6′ tinggi. Beberapa jenama seperti Levee memberi tumpuan kepada produk-produk untuk wanita bersaiz fuller.

Mengambil kira garisan pinggang anda

Jika anda waisted pendek dan nipis, maka anda mungkin tidak perlu bimbang terlalu banyak tentang pantyhose atau Dry edging turun dari ukuran pinggang anda sebagai anda bergerak. Tetapi jika anda sedikit di sebelah yang montel dengan pinggang yang panjang, ini boleh berlaku agak kerap. Dalam kes ini, anda mungkin perlu membeli saiz yang lebih besar atau memilih kawalan atas bagi sokongan yang lebih baik di sekeliling pinggang dan perut anda. Ini juga mungkin memerlukan percubaan dan kesilapan, bermakna anda mungkin perlu membeli sepasang dari beberapa jenama Syarikat sebelum mencari sesuai yang sempurna.

Pantyhose dan Dry untuk semua keperluan

Setiap wanita mempunyai keperluan yang berbeza apabila ia datang kepada pantyhose dan Dry; oleh yang demikian, pemilihan beliau dan sebab-sebab membeli pantyhose mungkin berbeza dari wanita lain. Ia adalah idea yang baik untuk membeli-belah anda sendiri dan melakukan penyelidikan anda sendiri bukannya bergantung pada nasihat orang lain. Anda mungkin mempunyai seorang sahabat yang lebih pendek atau skinnier daripada anda. Pilihan pantyhose akan berbeza – beliau juga mungkin menggunakan jenama yang sama sekali berbeza daripada anda.

Juga, mungkin anda mempunyai masalah peredaran darah di kaki anda atau perlu berdiri lama waktu di tempat kerja. Anda perlukan hos sokongan khas untuk membantu kaki anda sihat. Perlu diingat bahawa hari ini terdapat Perkhidmatan Urutan pantyhose, pemodelan pantyhose, pantyhose kehilangan berat badan dan gaya lain yang direka untuk memenuhi keperluan khas bagi setiap wanita. Wanita dalam bidang kerjaya di mana yang banyak berdiri dan/atau duduk yang diperlukan (seperti jururawat atau kakitangan pejabat) sentiasa dinasihatkan untuk membeli hos sokongan berkualiti. Anda mungkin akan perlu menghabiskan lebih daripada biasa pada satu pasangan hos untuk mendapatkan sokongan yang lebih baik, tetapi ini cenderung untuk tahan lebih lama. Anda tidak boleh meletakkan tag harga mempunyai kesihatan yang baik.

Jika anda ingin mencuba sesuatu yang berbeza selain pantyhose tradisional atau Dry, memberi produk-produk pakaian dalam bahagian sulit yang lain cuba seperti stoking, holdups, dan ketinggian paha. Anda mungkin mencari ini untuk bekerja lebih baik untuk keperluan almari pakaian anda. Apabila membeli-belah untuk pantyhose atau Dry talian, pasangan perintah satu sahaja dari yang jenama tertentu sebagai permulaan untuk memastikan ia menyediakan sesuai selesa, menyokong. Anda mungkin menempah satu pasangan dari beberapa jenama terkenal untuk mencuba untuk beberapa hari dan lihat mana satu yang anda suka. Sebaik sahaja anda dapati betul jenama dan saiz, anda boleh menempah beberapa pasangan yang lebih banyak perlu disiap sedia.

Gunakan tips ini dan membangunkan bakat bagi mencari pantyhose yang hebat dan Dry untuk setiap Majlis!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *