Bagaimana memilih satu krim tangan yang hebat

Bagaimana memilih satu krim tangan yang hebat

Krim tangan adalah sesuatu yang semua orang perlu menggunakan. Lagipun, tangan knobby yang kering tidak benar-benar menarik untuk sesiapa sahaja. Jika anda melihat seseorang dengan tangan seperti itu, anda mungkin melihat jauhnya. Sesetengah orang juga bimbang tentang mengapa tangan mereka akan penuaan dan menjadi tua sebelum yang lain daripada mereka. Tangan anda benar-benar usia lebih cepat daripada yang lain anda akan. Tangan anda adalah dalam penggunaan lebih daripada mana-mana tiga anda yang lain. Mempertimbangkan semua tangan anda dimasukkan melalui setiap hari. Ia masuk akal untuk memanjakan mereka sedikit, Lagipun mereka melalui. Berikut adalah beberapa petua tentang memilih krim tangan best untuk membelai tangan anda.

Walaupun rupa tangan anda bukanlah Facilities kepada anda adalah penting untuk bercakap dengan pakar dermatologi anda. Dermatologi anda boleh menilai kulit anda dan juga, sedikit sebanyak, otot-otot di bawahnya. Bintik-bintik hati mungkin memerlukan satu krim tangan preskripsi. Sering kita memerlukan bantuan menjaga tangan kerja keras kita sihat dalam lebih banyak cara dibandingkan hanya topik yang di mana doktor boleh membantu tetapi dalam masa yang bererti anda boleh membantu kulit sekeliling mereka penginapan sihat.

Doktor kulit anda boleh membuat beberapa cadangan yang baik untuk krim kulit yang terbaik untuk anda. Berhati-hati daripada krim tangan yang mempunyai parabens. Parabens adalah bahan-bahan pengawet. Dalam krim tangan, mereka akan digunakan untuk menambah bahan-bahan kimia kepada kulit untuk menghalang ia dari mendapat lebih tua. Parabens boleh memudaratkan manusia. Sebagai hakikatnya, kajian menunjukkan parabens yang dikaitkan dengan kanser payudara. Tidak, anda mungkin tidak mahu tangan yang cantik dan kanser payudara. Hal ini benar-benar berlaku apabila terdapat krim tangan yang tidak mempunyai bahan yang merosakkan ini.

Cuba untuk mencari krim tangan yang bertindak sebagai sebagai penyembuh, bukan sahaja menyembunyikan sesuatu. Terdapat pelbagai krim tangan yang akan kot tempat-tempat dan perkara-perkara lain kosmetik yang membuat anda tangan hodoh. Walau bagaimanapun, anda benar-benar memerlukan krim yang menyembuhkan kulit anda dan mengekalkan kesihatan. Ini melibatkan lebih daripada meletakkan pelembap pada tangan anda. Walaupun memerangi kulit kering biasanya adalah sebab kebanyakan orang mula membeli krim kulit di tempat pertama. Hakikatnya bahawa anda mahu tangan anda untuk menjadi seperti sihat yang mungkin bagi selagi sebagai mungkin-tidak kira apa yang mereka mungkin kelihatan seperti.

Terdapat pelbagai perkara yang perlu difikirkan apabila ia datang untuk memilih krim tangan terbaik untuk kulit anda. Melakukan penyelidikan anda, mempelajari tentang bahan-bahan, membaca Ulasan dan berbincang dengan doktor anda. Perlu diingat bahawa semua gembar-gembur pengiklanan ini adalah tidak penting kerana tips.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *