Bagaimana lelaki boleh menarik untuk wanita

Bagaimana lelaki boleh menarik untuk wanita

Saya percaya bahawa kebanyakan manusia terus menginap telah bertanya kepada diri soalan ini pada satu-satu masa atau yang lain. Juga, Terdapat tiada salah satu faktor tunggal yang menarik wanita untuk lelaki dan ia mungkin sebab mengapa lelaki akan jadi bingung apabila ia datang untuk menarik wanita.

Anda lihat, untuk Keselamatan dan kelangsungan hidup sebab naluri, wanita akan terdawai keras untuk mencari lelaki yang dominan. Ini adalah kerana lelaki yang dominan dianggap tidak sedar oleh wanita untuk lebih menarik kerana nilai hidup mereka. Dalam erti kata lain, lelaki dominan lebih baik boleh memberi dia dan Keselamatan offsprings beliau atau lebih, dia naluri fikir.

Kerana itulah sifat lelaki Alfa yang dominan seperti keyakinan, humor, kualiti kepimpinan, karisma dan kemahiran sosial juga memainkan peranan penting dalam daya tarikan lelaki untuk wanita, biasanya lebih penting daripada penampilan fizikal semata-mata.

Saya yakin bahawa anda telah mendengar atau melihat ia untuk diri sendiri dan tertanya-tanya mengapa wanita akan sering tertarik kepada lelaki yang buruk dan jerks. Ini adalah kerana lelaki jenis ini menggambarkan sifat lelaki Alfa yang wanita hanya tidak boleh melawan. Orang-orang ini tidak boleh membuat teman lelaki atau suami yang terbaik jika seseorang itu untuk berfikir secara logik. Walau bagaimanapun, kebanyakan wanita tidak fikir secara logik apabila ia datang kepada tarikan. Mereka telah diprogramkan untuk menjadi tertarik kepada lelaki naluri dan emosi.

Walaupun wanita itu sendiri juga tidak faham apa yang mereka tertarik kepada pada tahap logik. Sebagai contoh jika anda bertanya kepada seorang gadis jenis lelaki yang dia suka sebagai teman lelaki, dia berkemungkinan untuk memberitahu anda bahawa dia mahukan seorang lelaki penyayang yang bagus dengan senyuman comel. Walau bagaimanapun, apabila anda mengambil lihat yang baik pada orang-orang beliau akan dating dan bertarikh, anda akan lihat bahawa tiada seorang pun daripada mereka yang comel prihatin orang-orang yang baik dia bercakap tentang. Jadi untuk wanita, tarikan hanya berlaku.

Di sini maka adalah paradoks. Lelaki, tidak memahami apa yang wanita rasa tentang tarikan mendengar apa yang wanita mengatakan mereka suka dan bawa dalam erti kata yang sebenar. Dia mungkin berkata dia mahu seorang lelaki penyayang yang bagus dan dengan serta-merta, lelaki itu akan berkelakuan seperti seorang lelaki yang baik dan penyayang. Kemudian apabila wanita tidak membalas menggalakkan tingkah laku beliau baik dan penyayang, dia keliru dan mendapat kecewa. Berada di sana, dilakukan? Memang benar bukan?

Tidak seperti wanita, lelaki akan tertarik kepada penampilan fizikal seorang wanita maka kita fikir itulah apa semua wanita mencari lelaki. Ini adalah tidak benar. Seperti yang dibincangkan, wanita tertarik dengan penampilan yang lebih daripada semata-mata. Itulah sebabnya mengapa ia adalah perkara biasa untuk melihat orang-orang yang jelek dengan teman wanita yang cantik dan pasangan.

Penampilan fizikal adalah hanya salah satu daripada banyak faktor dalam persamaan tarikan. Oleh itu jika anda telah rendah diri harga, tidak selamat dan membosankan, anda tidak akan menarik kepada wanita. Kelemahan ini dilihat sangat jelas di kalangan lelaki yang sentiasa mengatakan ya kepada wanita dan fussing ke atas mereka. Terdapat satu istilah bagi lelaki-lelaki ini. Ia dipanggil wussies.

Ini adalah sebab mengapa kelihatan memainkan hanya sebahagian kecil daripada permainan dan juga boleh menjadi tidak relevan jika anda dapat memaparkan ciri-ciri lelaki dominan alpha.

Oleh itu apabila anda belajar untuk menumpukan perhatian pada apa yang wanita akan tertarik kepada, kadar kejayaan anda dengan wanita akan menjadi luar biasa. Itulah sebabnya mengapa kita harus berasa diberkati menjadi lelaki kerana kita boleh mengubah diri kita sendiri pada bila-bila masa untuk menjadi lebih menarik untuk wanita. Jadi lakukannya sekarang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *