Bagaimana kesihatan akan menguruskan pembaharuan manfaat rakyat Amerika Syarikat?

Bagaimana kesihatan akan menguruskan pembaharuan manfaat rakyat Amerika Syarikat?

Di mana-mana yang anda pasang seseorang yang menyatakan bagaimana dahsyat dan pembaharuan penjagaan kesihatan kerajaan dan lagi apabila anda bertanya tentang khusus yang kebanyakan orang tidak tahu apa-apa tentang apa pembaharuan penjagaan kesihatan yang memerlukan. Jika anda akan mempersoalkan apa kelebihan bil pembaharuan penjagaan kesihatan akan maka berikut adalah beberapa perkara-perkara yang anda akan mendapatkan dari perubahan dalam sistem penjagaan kesihatan.

Rang undang-undang pembaharuan penjagaan kesihatan berhasrat untuk memastikan bahawa semua rakyat Amerika mempunyai akses kepada penjagaan kesihatan dan bersama-sama dengan penjagaan yang berpatutan juga akan membantu membangunkan pasaran baru yang akan menyediakan pengguna dengan sebuah tempat untuk membeli penjagaan kesihatan dalam persekitaran yang terkawal. Rancangan penjagaan kesihatan yang baru juga akan memperluaskan Medicaid untuk mencapai lebih banyak keluarga yang berpendapatan rendah.

Menimbangkan Rang undang-undang juga akan membantu memberikan kelegaan kepada perniagaan kecil dan akan membolehkan mereka mampu menyediakan perlindungan insurans kesihatan kepada semua pekerja-pekerja mereka pada harga yang lebih berpatutan. Ia juga akan mengukuhkan sistem Medicare dan akan membantu lebih ramai orang dalam sistem ini mampu lebih baik untuk ubat-ubatan preskripsi yang mereka mampu.

Kerajaan tidak akan membenarkan syarikat-syarikat insurans untuk menolak kebanyakan liputan yang berdasarkan isu-isu yang mungkin sedia ada dan juga akan menghalang syarikat insurans dari tatacara manfaat maksimum seumur hidup supaya rakyat Amerika akan mempunyai ketenangan fikiran mengetahui bahawa manfaat mereka tidak hanya jatuh dari mereka apabila mereka memerlukannya. Dan pelajar kolej akan mempunyai ketenangan fikiran mengetahui bahawa mereka boleh menerima manfaat insurans kesihatan dari rancangan ibu bapa mereka sehingga berusia dua puluh enam.

Akan ada yang meletakkan skala gelangsar untuk membantu memastikan bahawa semua orang mampu untuk memperoleh insurans kesihatan dan mereka akan menjadi penekanan diletakkan dalam penjagaan pencegahan untuk membantu memastikan bahawa semua orang boleh mampu jenis rawatan ini bukan semata-mata tetapi mempunyai peluang untuk mengekalkan kesihatan mereka perlu mencari intervensi krisis. Ini akan membantu untuk memastikan bahawa lebih ramai rakyat Amerika mempunyai manfaat yang menyeluruh.

Syarikat insurans akan dipertanggungjawabkan dan mereka akan berhati-hati ditonton bagi penyalahgunaan dalam sistem. Ini tahap akauntabiliti boleh menjadi manfaat yang paling penting yang datang daripada pembaharuan penjagaan kesihatan yang baru ini kerana rasuah di dalam sistem adalah sebab utama bahawa begitu banyak perkara yang telah jatuh selain dalam sistem dan sebab utama kos insurans kesihatan dan penjagaan kesihatan yang demikian di atas.

Jadi orang yang seterusnya yang mengeluh tentang pembaharuan penjagaan kesihatan anda boleh menawarkan kepada mereka beberapa faedah apa mereka boleh mendapat yang mungkin manfaat mereka atau ahli keluarga mereka. Terdapat ramai orang yang akan mendapat manfaat daripada pembaharuan penjagaan kesihatan dan dengan fakta bahawa kerajaan akan kini menjaga menutup mata pada syarikat-syarikat insurans pada akhirnya kita akan mungkin semua angin sehingga mendapat manfaat daripada perubahan ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *