Bagaimana insurans kesihatan Florida Stacking sehingga mandat 2014?

Bagaimana insurans kesihatan Florida Stacking sehingga mandat 2014?

Hospital rekod menunjukkan bahawa orang-orang dengan tiada insurans kesihatan telah telah mati di hospital lebih kerap daripada orang-orang yang dilindungi. Dengan puluhan ribu kematian boleh dicegah, Akta penjagaan mampu menyampaikan peluang untuk menghentikan pembunuhan beramai-ramai. Kita tidak dapat membawa mereka kembali, tetapi kita tidak boleh membiarkan angka kematian yang berkembang. Jadi, mengapa adalah pegawai Florida menentang pembaharuan penjagaan kesihatan?

Tiga orang juri Persekutuan Mahkamah litar 11 rayuan mendengar tiga jam hujah lisan yang dipanaskan. Panel telah mempertimbangkan jika mereka harus bertanding seluruh undang-undang penjagaan kesihatan atau hanya sebahagian daripadanya. Januari, U.S. Daerah Hakim Roger Vinson dari Florida memerintah bahawa seluruh undang-undang hendaklah menjadi tidak sah. Menurut Vinson, Akta penjagaan mampu adalah tidak mengikut Perlembagaan dan mandat individu adalah menyalahi undang-undang. Beliau berkata bahawa undang-undang pembaharuan penjagaan kesihatan melebihi kuasa Kongres untuk mengawal perdagangan.

Semasa perbicaraan, U.S. peguam Neal Katyal berkata bahawa Hakim akan membuat “mendalam, sedalam kesilapan” oleh Peraduan seluruh undang-undang. Menurut Katyal, bahagian undang-undang pembaharuan penjagaan kesihatan perlu bertahan. Beliau berkata, Kongres mempunyai hak untuk campur tangan dan mengawal selia perdagangan dengan $43 bilion kos perubatan untuk rakyat Amerika uninsured yang ingin mendapatkan rawatan perubatan setiap tahun.

Lawan Akta penjagaan mampu bertegas bahawa mengenakan penalti untuk menggalakkan orang ramai untuk mendapatkan insurans kesihatan Florida bukanlah penyelesaian kepada masalah yang semakin uninsured rakyat Amerika. Frank Hull Hakim dinyatakan bahawa dalam Daftar tidak diinsuranskan itu boleh dikurangkan dengan cara lain. Contohnya, beliau mencadangkan memperluaskan Medicare diskaun untuk warga tua dan membuat ia lebih mudah untuk orang dengan pre-existing keadaan kesihatan untuk mendapatkan perlindungan insurans kesihatan FL.

Dalam menghadapi cubaan-cubaan untuk mengurangkan Medicare, nampaknya tidak mungkin bahawa diskaun Medicare akan diperluaskan dalam masa kami. Untuk menjadikan ia boleh didapati untuk orang dengan syarat-syarat yang sedia ada untuk mendapatkan perlindungan, menyebarkan kos bagi orang-orang yang memerlukan penjagaan kesihatan yang lebih banyak di kalangan populasi besar yang memerlukan kurang mahal rawatan perubatan masih cara yang paling berjaya untuk membantu rakyat yang semakin merosot Kesihatan mendapat liputan yang berpatutan.

Menjelang 2014, mandat untuk membawa insurans kesihatan akan memerlukan banyak membawa insurans kesihatan FL atau menghadapi hukuman. Hukuman yang bermula pada $95 bagi tahun pertama dan kemudian meningkat kepada $695 menjelang 2016 dan seterusnya. Tidak semua orang perlu membeli perlindungan yang mereka tidak mempunyai pendapatan untuk berbuat demikian, walaupun. Orang-orang yang tidak mampu perlindungan, seperti mereka yang di bawah cukai memfailkan pendapatan minimum, akan layak untuk mendapatkan bantuan untuk membayar premium.

Jenis insurans kesihatan Florida tertentu boleh memberi perlindungan Premium rendah sekarang

Sama ada Mahkamah Rayuan repeals undang-undang atau tidak, orang ramai perlu pelan insurans kesihatan FL sekarang. Rancangan paling murah insurans kesihatan Florida mempunyai perkara-perkara tertentu dalam umum yang boleh digunakan oleh pembeli untuk mencari pilihan premium rendah.

Rancangan yang telah co-pays untuk berjumpa doktor atau untuk mengisi preskripsi biasanya menjalankan lebih tinggi daripada rancangan di mana anda mempunyai potongan untuk memenuhi setiap tahun sebelum apa-apa selain rawatan pencegahan yang disyorkan adalah dilindungi. Itulah masalah besar bagi orang-orang dengan syarat-syarat yang sedia ada supaya Kerajaan Persekutuan telah mendapat di sebalik program untuk menyediakan perlindungan kepada orang dewasa dengan masalah kesihatan tahun ini. Undang-undang pembaharuan penjagaan kesihatan sudah mempunyai jaminan perlindungan kanak-kanak dengan masalah kesihatan dan ia menjanjikan untuk mengembangkan jaminan bahawa dewasa menjelang 2014.

Untuk orang dewasa dalam Kesihatan yang baik, pelan insurans kesihatan Florida dengan deduktibel yang sedia ada adalah pilihan yang berdaya maju kerana perkhidmatan pencegahan untuk memeriksa Kesihatan cantuman masalah kekal dilindungi tanpa tertakluk kepada potongan. Vaksin untuk menghindari selesema serta dilindungi.

Untuk perubatan luar penjagaan pencegahan yang disyorkan, rancangan dengan deduktibel yang tidak membantu. Pelan-pelan PPO, jenis penjagaan terurus, boleh membantu kerana caj untuk doktor-doktor yang menyertai dalam rangkaian jauh lebih rendah daripada apa yang ia kos untuk melihat seorang doktor keluar dari rangkaian.

Satu lagi pilihan untuk mendapatkan lebih banyak dari insurans kesihatan Florida tinggi-potongan adalah dengan menggunakan pelan yang membolehkan membuka akaun simpanan kesihatan yang dikenali sebagai satu HSA. Walaupun akaun ini dipanggil akaun simpanan, sumbangan boleh dilaburkan dalam bon, dana bersama atau stok. Sudah tentu, akaun simpanan faedah tetap ini adalah juga satu pilihan.

Tidak kira bagaimana HSA dana dilaburkan, wang memperolehi faedah bebas cukai seperti IRA untuk. Bukan sahaja boleh penjimatan yang boleh digunakan untuk membiayai rawatan perubatan tradisional sehingga deduktible bertemu, tetapi ia boleh juga digunakan untuk perkara-perkara yang tidak dilindungi di bawah insurans kesihatan FL, penjagaan gigi dan homeopati.

Sehingga masa depan undang-undang penjagaan kesihatan kami yang diketahui, Florida penduduk boleh menggunakan pelan yang boleh ditolak, rancangan PPO dan akaun simpanan kesihatan untuk mengekalkan kesihatan insurans bagi Florida dengan premium pada akhir rendah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *