Bagaimana Goji boleh membantu saya mencapai Homeostasis

Bagaimana Goji boleh membantu saya mencapai Homeostasis

Banyak makanan yang kita makan setiap hari membuang tahap alkali dan asid badan kami. Ramai penyelidik dan doktor percaya bahawa mempunyai asid terlalu banyak boleh menyebabkan penyakit dan keuzuran. Dr. Marcial-Vega seorang pakar dipercayai telah melakukan 3 tahun kajian kesan acidosis dan bagaimana Goji boleh membantu mengimbangkan badan. Kajian ini telah menunjukkan beberapa faedah yang menakjubkan dan saya ingin mengambil sedikit masa untuk pergi ke atas penemuan menarik daripada kajian.
Dr. Marcial-Vega percaya bahawa mengekalkan baki yang walaupun di tahap alkali anda adalah kunci kepada kesihatan yang baik. Beliau memulakan seramai 86 orang pesakit pada regimen Goji di bawah penyeliaan perubatan yang rapat, termasuk ujian darah mingguan. Setiap pesakit diberikan dos di antara 1 dan 15 auns bergantung kepada bagaimana asid badan mereka di mana dan berapa banyak toksin telah membina. Dia sedar bahawa sebagai alkalinity dalam tahap berubah, demikian pula pembalikan bagi penyakit termasuk kanser, tekanan darah tinggi, kencing manis, kegagalan buah pinggang yang kronik, obesiti, kolesterol tinggi, artritis, dan banyak lagi. Dia juga mendapati bahawa 90% daripada pesakitnya telah diterbalikkan keasidan mereka dengan hanya mengambil Goji.
Selepas melihat bahawa Goji yang sedang melakukan tugasnya Dr. Marcial-Vega ingin menguji jika Goji yang telah menjejaskan mana-mana pesakit yang telah menjalani rawatan barah. Beliau memandang ke atas keputusan yang sangat berhati-hati dan gembira melihat Goji yang sebenarnya membuat perbezaan. Kebanyakan pesakit mempunyai ketinggian ke arah tahap darah biasa. Ini menandakan perlindungan Tulang Sum-Sum dalam terapi kanser.
Semasa kajian ini Dr. Marcial-Vega diperhatikan banyak perkara. Paras kolesterol yang tinggi menurun sekurang-kurangnya 50 mata hanya 4 minggu 67% daripada pesakit. Satu lagi pemerhatian besar yang beliau adalah bahawa tekanan darah tinggi yang terjatuh dalam 80% daripada pesakit. Pemerhatian seterusnya adalah yang terbaik setakat ini. Beliau mendapati bahawa 85% daripada pesakit obes hilang jumlah berat badan yang baik semasa Goji regimen. Keputusan ini menyimpulkan bahawa Goji pasti membuat perbezaan dalam kesihatan secara keseluruhan.
Aku jadi gembira Dr. Marcial-Vega mengambil masa untuk melakukan kajian ini. Ia menunjukkan bagaimana menakjubkan Goji beri adalah, dan bahawa jika anda makan dengan betul dan memastikan tubuh anda seimbang anda boleh mencegah penyakit dan keuzuran. Dr. Marcial-Vega membuat kesimpulan bahawa semua orang harus menggunakan Goji dalam kehidupan seharian mereka. Ia boleh menghalang anda dari mendapat sakit, dan memberikan rangsangan tenaga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *