Bagaimana Glycobiology telah mengubah industri penjagaan kulit yang lebih baik!

Bagaimana Glycobiology telah mengubah industri penjagaan kulit yang lebih baik!

Glycoconjugates Aspersa Müller helix membersihkan liang-liang dan merangsang pertumbuhan sel baru, menyembuhkan parut jerawat dari luar dalam.
oleh: Patrick Martindill

Anda tidak perlu pergi ke pejabat doktor lagi untuk menggiatkan penampilan anda. Pilihan baru berlaku wujud untuk penyembuhan parut jerawat yang benar-benar semulajadi dan selamat untuk semua orang. Helix Aspersa Müller Glycoconjugates adalah sebatian yang mengandungi molekul kompleks dan enzim semulajadi yang gunakan jauh ke dalam kulit dan reda jeragat dari dalam. Kita sekarang boleh menumpahkan parut di hadapan cermin rumah kita sendiri menggunakan bahan penjagaan kulit semula jadi ini.

Glycoconjugates yang dikumpul dari siput Chile tanah yang boleh membantu memainkan peranan penting dalam komunikasi selular. Sebatian Kompleks ini mengandungi enzim glycoprotein, peptida tembaga dan ko-enzim, proteoglycans, dan glycosaminoglycans. Apabila digunakan pada kulit ia berfungsi untuk membantu dalam tisu kemajuan dan pembangunan. Ia menembusi jauh ke dalam kulit dan membangunkan fungsi sel dengan meningkatkan keupayaan sel-sel untuk berkomunikasi. Sel-sel yang boleh menghukum di antara sel-sel sihat dan mati atau mati orang-orang, ini adalah penting dalam penjelasan keluar jeragat.

Sista jerawat cenderung meninggalkan tanda merah di bawah lapisan atas kulit. Bagi peringkat umur, orang telah terganggu oleh ini parut yang berkekalan. Terdapat beberapa kaedah moden yang digunakan untuk membuang discolorations menjengkelkan ini termasuk beberapa mesin yang serius dan rawatan.

Dermabrasion adalah kaedah menumpahkan lapisan kulit yang menggunakan peralatan yang menyerupai sandblaster di atas. Proses fizikal scrapes off kulit, memberikan penampilan yang licin. Ia berfungsi untuk cetek parut, parut yang mendalam memerlukan rawatan yang lebih maju. 6 hingga 8 minggu masa pemulihan yang diperlukan untuk penyembuhan sepenuhnya supaya ini boleh mendorong sesetengah orang untuk kaedah lain.

Kulit yang kimia adalah satu kaedah yang popular untuk menghapuskan parut jerawat. Tisu parut dilindungi kimia yang ditinggalkan pada kulit untuk seketika dan dibenarkan menembusi kawasan tempias. Sebaik sahaja unsur yang dikeluarkan, kulit anda ini dapat menjana satu lapisan atas yang baru. Lama terjejas sel-sel dan parut supplanted oleh pertumbuhan sel baru yang sihat.

Adakah parut jerawat anda tidak bertindak balas kepada kaedah penghapusan adat? Terdapat teknik yang lebih moden bagi tanda orang-orang yang tidak bertindak balas kepada kaedah biasa. Transplantasi melibatkan mengeluarkan sekeping kulit daripada tapak di badan dan reattaching menutup parut. Terdapat risiko yang sangat tinggi jangkitan yang berkaitan dengan rawatan ini. Terdapat isu poise yang terlibat serta mengingati kulit dijahit pada. Anda akan merasa selesa akan menjadi pihak yang mengetahui terdapat risiko implan kulit boleh jatuh? Sentiasa ada kemungkinan implan boleh jatuh dengan kaedah ini.

Sains baru glycobiology telah memberikan kita kefahaman yang baru ke dalam kulit penjagaan dan jerawat parut penyingkiran. Bahan yang dikumpul dari siput Chile tanah mempunyai nama saintifik Helix Aspersa Müller Glycoconjagate. Bahan ini mempunyai kapasiti untuk menyelaras pembuangan sel kulit mati dengan menggunakan enzim yang semulajadi kepada disiplin komunikasi selular. Penghantaran yang lebih baik antara sel-sel menggalakkan percambahan yang meningkatkan tahap kolagen dan elastin dalam kulit. Lanjutan tahap kolagen dan elastin adalah perlu untuk membina pertumbuhan di tempat di mana adalah bekas luka.

Parut Tempahan menggerunkan adalah parut pengambilan ais. Parut ini adalah secara langsung disebabkan oleh kehilangan tisu besar-besaran. Mereka biasa terdapat di pipi dan dipanggil pengambilan ais kerana kemunculan sebuah kawah pada kulit, seolah-olah tercucuk dengan pengambilan ais satu. Glycosamoinoglycans, kelembapan yang memegang molekul, distrim dalam kawasan tersebut dan mengembalikan kekuatan kulit. Lubang diisi menggunakan proses regeneratif kulit yang dirangsang oleh glycoconjugates tersebut.

Glycoconjugates dalam melakukan perkara yang sama semua prosedur pembedahan ini dilakukan tetapi tanpa kesan sampingan yang teruk. Helix Aspersa Müller Glycoconjugates adalah satu bahan semulajadi yang telah diselitkan dalam kulit penjagaan krim atau jerawat parut ubat yang boleh digunakan dua kali sehari tanpa bimbang. Anda boleh memulihkan jeragat kering daripada sel-sel mati dan membawa orang-orang yang baru untuk menggantikan mereka, dari dalam. Ia menyedari tindakan yang sama seperti dermabrasion prosedur dan chemical peels tanpa rasa pembedahan.

Berhenti mengaitkan prosedur doktor dengan penyingkiran parut jerawat. Sel-sel boleh dibersihkan dari dalam tanpa bahan kimia yang jahat atau prosedur-prosedur yang berat. Penggunaan harian Helix Aspersa Müller Glycoconjugates memberikan orang cara yang baru, semulajadi penyingkiran Parut. Biarkan badan anda melakukan kerja-kerja, tidak blaster pasir atau bahan kimia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *