Bagaimana boleh dibiayai oleh Amanah diri meningkatkan skim korporat insurans kesihatan anda?

Bagaimana boleh dibiayai oleh Amanah diri meningkatkan skim korporat insurans kesihatan anda?

Pertubuhan-pertubuhan yang ingin memberikan Kesihatan melindungi sekumpulan 50 orang atau lebih mungkin mendapati bahawa satu skim yang dikendalikan di bawah Amanah adalah cara yang paling cekap dan berkesan kos pembiayaan skim.

Apa itu Amanah?

Amanah adalah susunan yang, melalui satu Surat Ikatan dan perlantikan Pemegang Amanah, sebuah entiti undang-undang dicipta sepenuhnya berasingan daripada Syarikat atau organisasi. Wang untuk menyediakan penjagaan kesihatan Keselamatan untuk kegunaan Syarikat, Persatuan atau Kumpulan affinity diserah simpan dalam Tabung Amanah. Pemegang Amanah dilantik untuk menguruskan dana ini bagi pihak individu atau Kumpulan dan akan terikat dengan Surat Ikatan Amanah dan tertakluk kepada undang-undang UK mempercayai kecil.

Sendiri dibiayai Amanah

Tabung Amanah penjagaan kesihatan yang akan membolehkan anda untuk mengambil kesempatan undang-undang Amanah UK menguruskan peruntukan penjagaan kesihatan anda dan untuk mengawal peningkatan kos premium yang dikenakan oleh syarikat insurans, dan bukannya membayar premium insurans, wang anda telah difailkan dengan selamat ke dalam akaun amanah faedah pendapatan untuk Tabung Amanah penjagaan kesihatan. Amanah dibiayai sendiri boleh menawarkan beberapa faedah aliran tunai sesebuah organisasi dan mengelakkan cukai premuim insurans. Hasilnya, Amanah dibiayai sendiri semakin popular oleh lebih 10% setahun.

Jika anda adalah sebuah organisasi berasaskan UK dengan 50 atau lebih pekerja, ianya pasti berbaloi menyiasat sama ada atau tidak amanah penjagaan kesihatan dibiayai sendiri boleh bekerja untuk anda. Kebanyakan syarikat-syarikat insurans perubatan peribadi mempunyai akses kepada Amanah, justeru mungkin ada tidak perlu untuk menukar pembekal, hanya produk yang mereka berikan. Meminta pembekal insurans kesihatan anda tentang diri dibiayai Amanah penjagaan kesihatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *