Bagaimana Adakah saiz zakar saya mengukur Normal? Saiz zakar saya di bawah biasa atau saiz zakar saya lebih daripada Normal?

Bagaimana Adakah saiz zakar saya mengukur Normal? Saiz zakar saya di bawah biasa atau saiz zakar saya lebih daripada Normal?

Kesalahan ini adalah bahawa setiap manusia melihat zakar sendiri paparan foreshortened. Pendekatan di mana anda melihat ke bawah mengelak membuat zakar anda kelihatan lebih pendek daripada…

Percaya atau tidak, terdapat berjuta-juta manusia yang di seluruh dunia yang mendapatkan nasihat dengan doktor mereka tentang penyelesaian alternatif kepada peningkatan zakar. Ini tidak mungkin menjadi satu isu yang dibincangkan secara terbuka tetapi ia memang satu kebimbangan kelakian.

Malangnya, kebanyakan lelaki tidak memahami bahawa faraj seorang wanita adalah agak boleh diukur panjang untuk saiz zakar lelaki.

Semua ini bermaksud, jika faraj wanita dikira pada 4 inci apabila dia teruja seksual, maka seorang lelaki zakar akan menjadi kira-kira 5 inci apabila beliau dibina juga.

Selari ini akan memastikan bahawa zakar lelaki yang benar-benar mengisi faraj seorang wanita; kecuali saiz zakar anda tanah di bawah jarang sekumpulan lelaki yang mempunyai zakar yang erected kurang daripada 4 “.

Dalam erti kata lain, Adakah ini bermakna bahawa lelaki tidak perlu menjadi bermasalah mengenai penampilan keseluruhan dan bentuk zakar mereka? Selama-lamanya, tiada masalah!

Walaupun kebenaran masih terdapat ramai lelaki yang sanggup memanjangkan saiz zakar mereka untuk Sila harga diri mereka!

Walaupun, ia adalah mustahil untuk badan secara semula jadi meningkatkan zakar selepas umur lapan belas; Terdapat peranti perubatan diluluskan di pasaran yang boleh membantu memperluaskan keseluruhan panjang dan lebar zakar anda dengan 1 “-3”.

Peranti perubatan bertauliah ini juga dikenali sebagai extenders zakar, adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk membesarkan saiz zakar anda melalui satu prosedur yang dikenali sebagai daya tarikan secara kekal.

Daya tarikan boleh ditakrifkan sebagai: “Penggunaan sistem berat dan pulleys untuk secara beransur-ansur mengubah suai penempatan atau saiz tulang, ligamen atau tisu.”

Ia adalah satu sistem yang mudah yang telah terbukti untuk bekerja dengan baik dengan Anatomi badan, dan itulah sebabnya mengapa doktor kini mengenali bahawa menggunakan alat berasaskan daya tarikan boleh menghasilkan peningkatan yang besar dalam kesihatan keseluruhan zakar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *