B lisan kemenangan 9900 berus gigi dengan berus gigi Flexcare panduan bijak Vs Sonicare

B lisan kemenangan 9900 berus gigi dengan berus gigi Flexcare panduan bijak Vs Sonicare

Baiklah, di sini adalah, bahagian atas Syarikat B lisan berus gigi elektrik berbanding bahagian atas Syarikat Philips Sonicare berus gigi. Jika anda telah kerap pelawat kepada dunia internet berus gigi elektrik, anda tahu bahawa berus atas baru sekitar berus gigi Oral B kemenangan 9900 dengan panduan bijak. Tetapi, mungkin ini semua masa paling popular berus sekitar berus gigi Sonicare Flexcare. Ini dapat saya berfikir, yang berus ini akan menyediakan rutin Kesihatan mulut yang baik.

Berus gigi Oral B kemenangan 9900 dengan panduan bijak datang dengan ciri-ciri berguna untuk benar-benar mendapatkan doktor gigi keberkesanan kualiti. Dengan pulsations 48,000 sebuah gabungan seminit, plak mudah dihapuskan dan gigi menjadi bersih yang menakjubkan. Dengan penambahan skrin LCD tanpa wayar yang memberikan pengguna satu sensor tekanan, dengan pemasa secara digital dipaparkan dan peringatan untuk menggantikan kepala berus anda apabila ia memakai ke tahap yang sub-standard.

Bagi berus gigi Sonicare Flexcare, faktor wow yang datang dari ciri-ciri tambahan itu. Sanitizer UV yang ditubuhkan untuk membantu memusnahkan lebih 99% bakteria yang hidup pada berus yang boleh menyebabkan banyak masalah berkaitan kesihatan. Sonicare juga menggunakan teknologi penjagaan sonic memberi 31,000 pulsations seminit untuk berus gigi dengan. Berus gigi elektrik walaupun mempunyai manfaat tambahan yang di mana ia akan perlahan-lahan meningkatkan kuasa ke atas kegunaan pertama 14 untuk membantu mereka yang mempunyai gusi sensitif dan gigi.

Seperti yang yang lebih baik untuk kesihatan anda lisan, dengan tangan ke bawah berus gigi Oral B kemenangan 9900 dengan panduan bijak. Sanitizer UV yang digabungkan dengan berus gigi Sonicare Flexcare adalah ciri hebat dan amat berkesan. Secara jujur, saya mengesyorkan bahawa semua orang mempunyai sanitizer UV yang pelbagai seperti ia memusnahkan sebarang bakteria pada berus gigi anda. Walau bagaimanapun, Sonicare Flexcare mempunyai banyak ciri-ciri lain sia-sia yang benar-benar mengambil dari keupayaan. Manakala 9900 kemenangan B lisan membolehkan pengguna untuk secara manfaat menggunakan setiap ciri tambahan untuk benar-benar membantu mendapatkan mulut yang bersih dan gusi yang sihat. Walaupun saya tidak menggunakan pewarna selepas menggunakan masing-masing untuk menentukan yang mendapat gigi saya bersih, saya pasti boleh rasa dan lihat berapa banyak pembersih dan whiter mereka dengan 9900 kemenangan.

Kedua-dua berus gigi melakukan satu kerja yang luar biasa pada meningkatkan kesihatan mulut, Walau bagaimanapun, ia adalah jelas bahawa berus gigi Oral B kemenangan 9900 dengan panduan bijak menyediakan tambahan yang lebih bermanfaat untuk rutin Kesihatan mulut anda ke atas berus gigi Sonicare Flexcare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *