Azoospermia penyembuhan semulajadi dengan ubat-ubat herba

Azoospermia penyembuhan semulajadi dengan ubat-ubat herba

Azoospermia adalah satu keadaan yang dibangunkan pada lelaki kerana tahap kesuburan rendah. Menghalang saluran pembiakan dan pengeluaran tidak mencukupi spermatozoa adalah punca utama pembentukan keadaan kiraan sperma ini tiada. Menghalang saluran reproduktif adalah keadaan di mana sperms dicipta tetapi tidak boleh bercampur dengan cecair ejaculatory. Di mana dalam penghasilan tidak mencukupi spermatozoa, Terdapat masalah dengan spermatogenesis itu.

Pengesanan azoospermia boleh dilakukan dengan melakukan ujian analisa microscopic dan dengan melakukan diagnostik testicular biopsy. Jika tidak diubati di peringkat awal, ia boleh memberi kesan negatif kepada kehidupan anda membawa cara untuk tdk beranak. Sekarang Biar ‘ melihat beberapa teknik pengawetan semula jadi azoospermia dengan menggunakan ubat-ubat herba.

Hari ini, terdapat ubat-ubat herba yang banyak terdapat di pasaran untuk mengubati azoospermia secara semula jadi. Shilajit ES kapsul adalah salah satu antara ubat-ubatan yang terbaik yang dicadangkan bagi mengubati azoospermia dengan ubat-ubat herba. Ia adalah selamat untuk digunakan dan komposisi ubat-ubatan herba yang berkuasa. Bhasma Moti (pinctada margaritifera), shilajit sudh (asphaltum punjabinum), safed musli (asparagus adscendens), kesar (saffron) dan shatavar (asparagus racemosus) adalah bahan-bahan utama yang dimasukkan untuk penghasilan penawar azoospermia ini. Anda boleh mengambil shiljit ES kapsul dengan susu atau air kosong. Adalah disyorkan untuk pengambilan shilajit ES kapsul dua kali sehari secara berterusan selama dua hingga tiga bulan untuk hasil yang lebih baik. Pengambilan ubat herba ini untuk azoospermia dapat membantu dalam meningkatkan bilangan sperma dan kualiti air mani lelaki. Retarding pembentukan tekanan dan ketegangan, meningkatkan revitalizing kesan, meningkatkan aktiviti antioksidan dan mengurangkan keletihan mental akan faedah-faedah lain menggunakan kapsul shilajit ES.

Adscendens asparagus, dikenali sebagai safed musli adalah penyelesaian yang biasa dicadangkan untuk mengubati azoospermia secara semulajadi dengan ubat-ubat herba. Pokok renek ini ubat-ubatan yang tergolong dalam keluarga liliacea adalah ubat yang terbaik yang digunakan untuk rawatan kemandulan. Safed musli adalah aphrodite yang kuat dan tonik yang baik untuk meningkatkan kesihatan badan anda. Secara umumnya, akar herba ini biasanya digunakan dalam penyediaan produk-produk ubat-ubatan. Ia bertindak sebagai langkah pemulihan baik oligospermia atau azoospermia. Kurang kesan sampingan adalah kelebihan utama menggunakan remedi herba ini untuk mengubati azoospermia. Meningkatkan tahap tenaga anda, mengurangkan keletihan, menyembuhkan mati pucuk dan menggalakkan peredaran darah yang lebih mudah adalah di antara kelebihan utama menggunakan asparagus adscendens atau safed musli.

Hari ini, asparagus adscendens disediakan biasa di pasaran sebagai kapsul. Adalah disyorkan untuk pengambilan 2 kapsul sehari secara berterusan selama dua hingga tiga bulan untuk mendapatkan hasil yang baik. Bahan-bahan yang dimasukkan untuk pengeluaran kapsul safed musli adalah benar-benar herba dan selamat digunakan. Musli sya (curculigo orchioides), semal musli (bombax malabaricum), gokru (pedalium murex) dan safed musli (asparagus adscendens) adalah bahan-bahan yang dimasukkan untuk pengeluaran kapsul herba ini. Kapsul yang dibuat dari safed musli adalah sama baik untuk kedua-dua lelaki dan wanita. Kapsul adscendens asparagus membantu dalam meningkatkan pengeluaran sperms dan cecair seminal. Mengekalkan tahap testosteron dalam darah, menyembuhkan jangkitan di saluran urogenital, mengaktifkan testis untuk pengeluaran sperms dan penyingkiran nanah sel-sel dari air mani yang lain-lain faedah penggunaan safed musli sebagai ubat herba untuk mengubati azoospermia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *