Ayush Homam – membuka jalan ke arah kehidupan yang sejahtera

Ayush Homam – membuka jalan ke arah kehidupan yang sejahtera

Ayush Homam boleh meletakkan akhir usaha anda untuk kehidupan yang well-healed dan tentang. Hindu melakukan upacara berbentuk keagamaan yang bernama homam di mana Rahmat Tuhan digunakan. Ayush Homam merupakan satu upacara yang dilakukan untuk panjang umur dan kesejahteraan hidup. Matlamat homam ini disembunyikan atas nama sendiri. Ayush bermaksud usia dan tempoh hayat dan homam ialah upacara untuk penggunaan dewa-dewa dan dewi-dewi melalui api Suci. Ia juga dipercayai bahawa kebakaran menawarkan mana-mana adalah sebenarnya untuk menawarkan kepada cahaya matahari. Oleh itu mana-mana tawaran itu mengkayakan tenaga dan memusnahkan unsur-unsur yang tidak diingini dalam alam sekitar dan sifat ibu. Cara sama ada ia membantu dalam melindungi alam sekitar. Ini adalah sangat penting sebagai melindungi bermaksud persekitaran yang melindungi rumah kita.

Homam ini dilakukan oleh purohits yang dipelajari dan bertujuan untuk menghapuskan semua halangan dari kehidupan. Ini dilakukan untuk beribadat kepada Allah yang hidup, yang Ayur Devatha. Dengan melakukan homam ini seseorang boleh mendapatkan nikmat dari Ayur Devatha. Untuk kehidupan yang sihat dan panjang, homam ini adalah disyorkan sekurang-kurangnya sekali dalam setahun. Homam ini boleh menjadi ubat anda kepada mana-mana penyakit anda long-suffering.

Melalui homam ini satu boleh mencapai lebih dekat kepada Tuhan-Tuhan. Kerana Tuhan-Tuhan itu tidak mudah dikunjungi, oleh itu Agni bertindak sebagai pengantara antara Tuhan berkuasa dan roh-roh yang biasa. Persembahan dibuat kepada Neraka Sila Tuhan-Tuhan dan oleh itu hasrat geran seperti Kesihatan, kekayaan, kejayaan, keturunan dan penyimpanan kuasa jahat dari. Homam ini boleh dilakukan semasa Brahma Muhurta dan juga semasa Horas bertuah.

Ayush Homa menghidangkan satu lagi maksud yang sangat menarik. Terdapat kemungkinan mempunyai getaran kelahiran terdahulu dalam anak selepas dia dilahirkan. Ayush Homam kelihatan ke arah effacing getaran ini. Kayu herba digunakan kepada jasad yang hadir. Mereka akan membantu dalam Pemanas badan dan minda, yang akan mengalih keluar Jenna miskin karma (perbuatan hidup lepas) dan seterusnya membuat kanak-kanak yang sihat untuk menjalani kehidupan masa kini. Homam ini boleh dilakukan secara bulanan jika kanak-kanak yang sentiasa sakit. Sebaik-baiknya ia perlu dilakukan pada hari kanak-kanak selesai satu tahun umur. Ia juga boleh diadakan secara bulanan. Ini akan menghapuskan kesan-kesan buruk yang disebabkan oleh tarikh dua minggu, hari minggu dan buruj.

Ayush Homam menyediakan pelepasan daripada penderitaan yang disebabkan oleh penyakit-penyakit yang dapat diubati dan penyakit, ia adalah rahmat bagi panjang umur, dan ia boleh menghindari ancaman dalam kehidupan dan juga membantu dalam mencapai keberkatan rohani dan material. Ia boleh berikan satu dengan kuasa dan ketuanan untuk berjaya dalam segala usaha. Ia juga boleh memberi nafas baru kepada kehidupan yang miskin dan yang miskin dan orang-orang yang sukakan kehidupan yang lebih panjang.

Belia taat pernah lived Markandeya dipanggil di Homam ini untuk memberkati satu dengan baik kesejahteraan dan kuasa akan pulih daripada penyakit dan lain-lain tenaga yang negatif dalam hidup. Beberapa lain lama lived purba Seers seperti Ashwathama, Mahabali, Vyasa, Deluxe dengan sarapan Tuhan, Vibheeshana, Kripacharya dan Parashurama juga akan dipanggil untuk memberkati satu dengan nikmat untuk hidup lama dan damai.

Ayush Homa sememangnya penyelesaian kepada banyak masalah hidup. Selalunya ianya tidak mustahil untuk mengaturkan homam ini dan inilah yang lebih banyak dalam kes orang-orang yang mempunyai jadual yang sibuk. Mereka tidak perlu risau dan boleh juga mendapat tempahan dalam talian yang homam ini. Pelbagai tapak menawarkan tempahan dalam talian bagi Ayush Homam. BuyAstro adalah salah satu pilihan di mana tempahan online untuk homam ini ada disediakan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *