Awam sektor pekerja – Acfn Atm – rakan dipercayai persaraan.

Awam sektor pekerja – Acfn Atm – rakan dipercayai persaraan.

Sebagai kemelesetan datang menutup dan sesetengah rakyat Amerika secara perlahan-lahan datang daripada bersembunyi kewangan, negara mula notis sektor pekerjaan yang benar-benar orang-orang terakhir yang layak.

Selain kerajaan yang bijak melabur, pekerja akan membuktikan untuk menjadi contoh baik bagi mangsa-mangsa kemelesetan.

“Walaupun pekerjaan sektor swasta jatuh mendadak sejak dua tahun yang lalu,” Institut Manhattan Josh Barro dinyatakan awal tahun ini, “tenaga kerja sektor awam, awam terus berkembang sehingga pertengahan tahun 2008. Ia kerana kekal pada asasnya rata.

“Walaupun peribadi-pekerjaan gulung hampir 10 peratus lebih kecil daripada mereka tiga tahun lalu, gulung awam-pekerjaan telah meningkat sebanyak hampir 2 peratus.”

Kakitangan kerajaan telah sentiasa negara kita berjalan dengan lancar, dan secara tradisional telah dibayar agak baik untuknya. Dari pekerja kebersihan pengendali pengangkutan awam, pekerja sektor awam mempunyai kesatuan sekerja yang bekerja bagi pihak mereka untuk memastikan mereka menerima penjagaan kesihatan yang terbaik dan pencen pelan-pelan yang disediakan.

Dari segi pampasan, pekerja Persekutuan semakin menarik dari pekerja swasta. Seperti yang USA Today’s Dennis Cauchon Tempahan dilaporkan, “pekerja Persekutuan diperolehi untuk gaji purata $67,691 pada tahun 2008 untuk pekerjaan yang wujud dalam kerajaan dan sektor swasta, menurut Biro Statistik buruh data. Gaji purata bagi campuran yang sama peluang pekerjaan di sektor swasta adalah $60,046 pada tahun 2008, data terkini yang tersedia.”

Dan itulah sahaja upah. Kesihatan Persekutuan, pencen dan faedah lain yang akan bernilai empat kali apa peribadi pekerja secara purata menikmati, Cauchon ditambah.

Walau bagaimanapun, manfaat kesihatan dan pelan persaraan tidak alat-alat yang membenarkan begitu banyak pekerja perbandaran di negara Five. Kelebihan sebenar adalah aras yang tinggi dan keselamatan pekerjaan, gaji semakin meningkat, umur persaraan shockingly muda.

Jabatan Pesuruhjaya buruh Michael Thurmond Georgia membincangkan faedah pekerjaan dengan kerajaan, “kerajaan telah enjin penciptaan pekerjaan yang besar bagi kebanyakan tahun 1990-an dan awal abad ini. Masyarakat yang paling berjaya [melalui kemelesetan] telah mendapat manfaat daripada pelaburan besar kerajaan yang.”

Dengan begitu ramai pekerja-pekerja yang akan bersara berumur 40-55, beberapa dari mereka telah pergi untuk menerokai peluang-peluang baru selepas servis kerajaan mereka. Lebih cenderung ke arah idea-idea perniagaan yang mereka pencen sebagai tambahan, mereka secara amnya suka pembabitan komitmen yang rendah dengan tahap pulangan yang tinggi.

Sebagai tindak balas kepada kepentingan komuniti ini, The ACFN ATM francais, sebuah syarikat Lembah Silikon sedang melaksanakan urusan pengambilan pekerja sektor awam yang telah bersara dalam pangkat mereka. Dengan lebih daripada 1200 lokasi di seluruh negara, ACFN (Amerika Syarikat rangkaian kewangan pengguna) menawarkan opsyen untuk membeli francais ATM sendiri. Francaisi dapat menjadikan satu ATM berpuluh-puluh, dan menikmati keuntungan yang cemerlang berdasarkan caj perkhidmatan ATM yang dikenakan apabila mesin mereka digunakan.

ACFN Presiden dan pengasas Jeff Kerr diarahkan komen ini kepada kerajaan dan pekerja-pekerja perbandaran yang berminat untuk memiliki perniagaan sendiri, “ACFN adalah satu peluang yang baik bagi orang-orang yang berminat dengan peluang yang berterus terang yang berbangga menjadi komplikasi. Kami menyediakan latihan dan mempunyai satu pasukan sokongan kukuh untuk membantu pemilik francais dengan semua aspek operasi perniagaan mereka termasuk ATM penempatan dan pengurusan perniagaan. Pengalaman terlebih dahulu dikehendaki atau diperlukan untuk menyertai ACFN”.

Pakej murah hati persaraan diketepikan, dalam abad kedua puluh adalah masa yang baik untuk digunakan secara umum. Dan dengan kelebihan besar bayaran semasa keberangkatan, pesara dilakukan sekaligus jumlah wang yang akan dilaburkan dengan sempurna dalam peluang keusahawanan di ACFN.

Yuran francais untuk ACFN bermula pada $25,000.

Syarikat menyediakan program latihan komprehensif di ibu pejabat mereka di San Jose, California dan terbaik perkhidmatan pelanggan berterusan yang kerap digambarkan sebagai tandingannya.

Kira-kira ACFN

ACFN peluang perniagaan francais ATM bagi individu-individu yang berminat untuk membangunkan perniagaan aliran pendapatan berulang dalam sektor perkhidmatan kewangan.

Dengan lebih dari satu dekad pengalaman dalam Perkhidmatan ATM dan lebih daripada 150 francais dan 1,200 lokasi di Amerika Utara. ACFN merupakan peneraju dalam industri ATM dengan rekod prestasi yang terbukti dan satu senarai mengesankan pelanggan.

Ketahui bagaimana anda boleh mendapat manfaat daripada ACFN untuk membantu menghantar pulangan ke atas pelaburan, aliran tunai yang positif dan peningkatan hasil.

Maklumat lanjut boleh didapati di

Rangkaian kewangan pengguna Amerika Syarikat (ACFN)
111 W. St. John St
Tingkat keenam
San Jose, CA 95113

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *