Avocados penyembuhan buah-buahan untuk mengubati tekanan darah tinggi

Avocados penyembuhan buah-buahan untuk mengubati tekanan darah tinggi

Avocados yang luar biasa pada merendahkan tekanan darah tinggi dan kolesterol anda. Anda perlu mencari cara-cara semula jadi untuk berbuat demikian kerana ubat-ubatan preskripsi yang anda mendapatkan beban yang dahsyat untuk menanggung. Oleh kerana faktor ini mencari cara untuk mengurangkan tekanan darah tinggi anda secara semula jadi adalah sangat penting. Ubat tekanan darah adalah mahal dan mempunyai banyak kesan sampingan yang tidak diingini dan tidak perlu. Mereka sebenarnya boleh jadi besar mereka seolah-olah lebih buruk daripada masalah itu sendiri. Mujurlah, Terdapat banyak ubat semula jadi yang boleh membantu mengurangkan tekanan darah secara semulajadi. Salah satu yang terbaik akan avocados.

Avocados yang besar. Kalium adalah salah satu bahan utama dalam menurunkan tekanan darah tinggi dan menjaga sistem peredaran darah anda yang sihat. Avocados mempunyai sejumlah besar Folates, nutrien yang meningkatkan kesihatan jantung dan membantu mengurangkan tekanan darah secara semulajadi. Avocados mengandungi lemak monounsaturated yang dipanggil asid oleik. Ia membantu merendahkan kolesterol dan tekanan darah tinggi. Dalam satu kajian di mana peserta mempunyai diet harian yang merangkumi Avocados, para peserta menunjukkan yang mengurangkan LDL (kolesterol yang tidak baik) sebanyak 10% dan 11% kenaikan dalam HDL (kolesterol baik) mereka juga adalah benar-benar chock penuh dengan kalium.

Avokado makanan Idea ini!!
Mereka telah telah ditunjukkan untuk meningkatkan penyerapan karotenoid dari salad. Jadi jika anda membuang beberapa avocados dan anda sebenarnya boleh membuat anda salad sihat! Jadi, untuk benar-benar satu diet yang sihat, Campurkan banyak avocados ke dalam makanan anda. Avocados mempunyai banyak kalori, anda mungkin mahu mengurangkan sedikit pengambilan anda jika anda “Diet”. Banyak hidangan rasa super dengan avocados: Fajitas ayam, ayam tacos, bean burritos dan lain-lain. Mereka membuat satu pembuka selera besar: mencampurkannya dengan salad apa-apa bagi tendangan sihat. (ingat avocados mempunyai karotenoid yang meningkatkan penyerapan nutrien yang baik dari salad anda.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *