Avemar yang diiktiraf oleh Pusat Kanser Sloan-kettering Memorial

Avemar yang diiktiraf oleh Pusat Kanser Sloan-kettering Memorial

Pusat Kanser Sloan-Kettering Memorial di New York telah menerbitkan satu rencana di dalam Avemar di laman web mereka dengan bahagian-bahagian bagi pengguna dan profesional penjagaan kesihatan.

Jenama Avemar ini juga dikenali sebagai ekstrak bertapai gandum kuman (WGE), dan kod nama MSC.

Bottom Line: Ekstrak bertapai gandum CLS telah ditunjukkan untuk meningkatkan kualiti hidup pesakit kanser beberapa.

Avemar menggunakan gandum CLS ekstrak telah dibangunkan oleh Mate Hidvegi, seorang ahli kimia Hungary, pada tahun 1990-an. Avé harus tidak dikelirukan dengan minyak CLS gandum. Avemar digunakan sebagai suplemen pemakanan oleh pesakit-pesakit kanser di Hungary untuk meningkatkan kualiti hidup.

Kanser Sloan-Kettering melaporkan bahawa Avemar digunakan sebagai suplemen pemakanan oleh pesakit-pesakit kanser di Hungary untuk meningkatkan kualiti hidup. Kajian makmal menunjukkan bahawa Ave mungkin mempunyai sifat antikanser. Hasil daripada beberapa kajian klinikal menunjukkan Avemar meningkatkan kualiti hidup pesakit kanser beberapa.

Memorial Sloan-Kettering terus rencana mereka untuk menggambarkan penyelidikan Avemar, kegunaan, mekanisme tindakan, amaran, kontraindikasi, kesan interaksi, interaksi ubat, kesusasteraan ringkasan dan kritik.

Pusat Kanser Sloan-Kettering Memorial yang terletak di: 1275 York Avenue. New York, New York. 10021. (212) 639-2000

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *