Attleboro Chiropractor menghubungkan dengan pesakit melalui saluran Media sosial

Attleboro Chiropractor menghubungkan dengan pesakit melalui saluran Media sosial

ATTLEBORO, Jason Miller MA-Dr. Miller kiropraktik Pusat Kesihatan, kiropraktor terkemuka di Attleboro, menggunakan Web 2.0 dengan rangkaian sosial baru. Sekarang pesakit boleh terlibat dengan chiropractor Attleboro, MA mereka daripada terkemuka platform media sosial-Facebook, Twitter, MySpace dan blog amalan.

Dengan lebih 500 juta orang-orang yang menggunakan Facebook dan lebih 10 juta pengguna Internet hari ini yang membaca blog, media sosial dengan cepat menjadi satu cara standard-perkongsian maklumat di seluruh dunia. Menyedari perubahan ini dalam komunikasi, kiropraktor Attleboro, MA ini telah mewujudkan kehadiran yang kuat untuk amalan beliau di saluran media sosial yang terkemuka, termasuk Facebook, Twitter dan blog.

“Sekiranya pesakit ingin berinteraksi dengan amalan kami, maka kami mahu pastikan kami disediakan kepada mereka,” kata Dr. Jason Miller, Attleboro kiropraktor. “Laman rangkaian sosial seperti Facebook, menjadikan ia mudah untuk terlibat dengan pesakit-pesakit kami dan berkongsi maklumat tentang kualiti kiropraktik kesihatan.”

Berpengalaman kiropraktor di Attleboro, Dr. Miller, adalah yang disahkan doktor kiropraktik, dilesenkan oleh Lembaga difinisi Massachusetts dan Jabatan Kesihatan Rhode Island. Sejak menamatkan pendidikan kiropraktik pada tahun 2001, kiropraktor ini di Attleboro, MA kembali ke New England untuk memulakan kerjayanya dalam amalan dalam bidang Attleboro/Seekonk Tenggara Massachusetts. Perkhidmatan termasuk, tetapi tidak terhad kepada, rawatan untuk sakit kronik kecederaan belakang, kecederaan sukan, sakit kepala, kecederaan kemalangan arthritis dan auto.

Pesakit dengan mudah boleh mengakses laman-laman media sosial amalan tersebut dari laman web Dr. Miller amalan. Di laman web yang komprehensif menawarkan pelbagai alat mesra yang berharga, pesakit terdiri dari kakitangan bios dan butir-butir Perkhidmatan untuk meminta pelantikan dalam talian dan Perpustakaan pendidikan pesakit yang menyeluruh. Pesakit mempunyai 24/7 akses kepada maklumat kesihatan Kiropraktik dari lokasi mereka Attleboro kiropraktor. Selain itu, pesakit boleh melanggan Buletin e-mel amalan untuk menerima artikel pendidikan setiap dua bulan sekali dan kiropraktik Kesihatan maklumat secara terus kepada mereka dalam Peti.

Misi Dr. Miller adalah untuk menjaga keperluan kesihatan pesakit individu untuk menyokong dan membetulkan fungsi normal badan, bukan sahaja gejala-gejala. Laman Nya pesakit mesra web berserta rangkaian sosial interaktif beliau lagi membuktikan komitmen kiropraktor Attleboro ini untuk kesejahteraan dan kesihatan keseluruhan badan.

Mengenai Pusat Kesihatan kiropraktik Miller: Dr. Jason N. Miller adalah yang disahkan doktor kiropraktik, dilesenkan oleh Lembaga difinisi Massachusetts dan Jabatan Kesihatan Rhode Island. Dr. Miller, kiropraktor terkemuka di Attleboro, menerima Ijazah daripada University of Hartford di Connecticut, dan kemudian pergi untuk melengkapkan pendidikan kiropraktik di New York kiropraktik Kolej. Selepas menamatkan pengajian beliau, Dr. Miller kembali ke New England untuk memulakan kerjayanya dalam amalan di Tenggara Massachusetts di Attleboro/Seekonk. Perkhidmatan-perkhidmatan yang disediakan oleh kiropraktor Attleboro, MA ini termasuk rawatan artritis, peribadi dan kecederaan sukan, kemalangan kereta, sakit kepala, kecederaan belakang dan banyak lagi.

Media menghubungi:
Dr. Jason N. Miller, DC
11 Robert Street
Attleboro, MA 02703
508-226-2333
[dot] net

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *