Atlanta Tempahan pilihan Taman dan rekreasi pekerjaan dan kekosongan jawatan

Atlanta Tempahan pilihan Taman dan rekreasi pekerjaan dan kekosongan jawatan

Majalah negara menuntut Atlanta menjadi tempat yang paling berkesan untuk tinggal, bekerja dan bermain. Atlanta memberikan peluang-peluang pekerjaan di Taman-Taman, rekreasi dan sektor sumber asli. Dalam metro rantau ini sahaja, penduduk telah meningkat dalam dekad yang lalu dari 2.9 juta kepada 4.1 juta orang, yang merupakan hampir 40%. Taman-taman di Atlanta dan rekreasi pekerjaan semakin meningkat di nombor terlalu. Jabatan Atlanta lebih baik Taman dan rekreasi yang mempunyai 12 Daerah.

Pada tahun 2005, Atlanta menerima cadangan pelan pembangunan semula garis pinggang Atlanta. Pelan ini akan mewujudkan 30,000 dalam lokasi Atlanta untuk tempoh 20-25 tahun-tahun berikutnya. Program ini akan bersambung di bandar Taman dan kemudahan rekreasi yang mempunyai infrastruktur yang baru yang akan memenuhi atau melebihi permintaan dengan pembangunan excepted menjadi lebih tinggi dan juga di lokasi di pusat bandar. Atur cara ini mungkin mempunyai kesan yang membina di kawasan tinggi Atlanta pada masa yang sama sebagai Atlanta Taman dan rekreasi pekerjaan.

Rekreasi adalah pelbagai, iaitu sekurang-kurangnya. Taman-taman di Atlanta dan rekreasi pekerjaan akan terlalu. Dari Zoo Atlanta, kepada Grant Park, sudah tentu terdapat perlu ada bagi individu-individu berbakat yang pelbagai. Kemudahan Coan Park dan rekreasi memberi tindakan dan memerlukan rawatan untuk kanak-kanak dengan yang unik. Jawatan di sini terdiri daripada Penolong sistem rawatan pertuturan. Pemulihan fizikal memerlukan latihan yang khusus dan menyampaikan satu kerjaya yang menguntungkan. Membantu orang lain mungkin sebuah kehidupan yang banyak.

Terdapat beratus-ratus Taman dalam lokasi. Taman tema yang agak sedikit, seperti Six Flags melebihi Georgia, air putih dan Amerika Syarikat pengembaraan, membekalkan peluang pekerjaan, seperti Amusement Park pengendali Life Guard dan penganjur konsert. Mereka menyediakan jawatan di seluruh spektrum daripada keperluan penjagaan kesihatan kepada Pemberi Keselamatan.

Hanya sepuluh minit dari pusat bandar, The Bobby Jones Golf Course, dengan hijau Bermuda yang Juara, terletak di tengah-tengah Buckhead. Mungkin berdekatan Gelanggang Tenis geran Bitsy, menawarkan banyak peluang rekreasi pekerjaan. Taman jenis ini menawarkan anda jawatan pengajar kejurulatihan Tenis, pemandu dan perkhidmatan kakitangan.

Taman-Taman yang banyak, seperti Piedmont, Southside, Anderson, dan Park kebebasan menyampaikan beberapa jenis tempat rekreasi tindakan dan peristiwa. Taman jenis ini perlu mempunyai profesional seperti Pengarah sosial, kaunselor belia, Festival Pengarah dan Pengurus kemudahan. Bilik-bilik ini juga mempunyai permintaan untuk pengawas hutan renjer serta ikan & permainan Warden.

Atlanta Taman dan kemudahan rekreasi menyediakan industri dengan Club House Pengurus, Perkhidmatan makanan Pembantu, Pengurus Kelab Kesihatan dan Pengurus Hotel/Resort dan kakitangan Perkhidmatan tetamu. Banyak dengan Taman-Taman menawarkan Stadium dan padang-padang permainan untuk acara-acara sukan. Taman ini menyerahkan jawatan termasuk pengadil, penjaga skor, penjaga Taman, penyelenggaraan dan atendan berdiri konsesi.

Taman Atlanta dan rekreasi pekerjaan akan mula berkembang di dalam waktu dekat. Program pembangunan semula garis pinggang Atlanta akan mewujudkan 30,000 peluang pekerjaan baru di Atlanta untuk tempoh dua dekad yang akan datang. Program ini akan menyediakan landasan bagi kemudahan dan infrastruktur yang baru yang akan menggalakkan pertumbuhan budaya yang lebih besar serta lokasi pusat bandar yang baru. Dalam Daerah 12 di Atlanta, Terdapat pelbagai peluang pekerjaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *