Atas tiga suplemen kehilangan berat badan yang semulajadi

Atas tiga suplemen kehilangan berat badan yang semulajadi

Dan obesiti yang menyumbang pelbagai masalah kesihatan. Banyak daripada pelaku Diet hari ini akan beralih kepada suplemen kehilangan berat badan yang semulajadi untuk mencapai matlamat berat badan mereka dan menguruskan kesihatan mereka. Kebanyakan produk-produk over-the-counter dan ubat-ubat herba yang bertindak sebagai suppressants selera makan. Beberapa juga menggalakkan perubahan fizikal dan tingkah laku yang membantu dalam usaha kehilangan berat badan. Di sini terdapat tiga tambahan kehilangan berat badan yang paling popular dan berkesan semalam.

Debunga lebah

Debunga lebah asli mengandungi banyak bahan-bahan aktif yang dikaitkan dengan kehilangan berat badan dan peraturan. Malah, orang telah menggunakan debunga lebah selama berabad-abad untuk membendung selera makan dan mengawal berat badan mereka. Hari tambahan debunga lebah Zi Xiu Tang menawarkan cara revolusi untuk Diet moden untuk mengurus matlamat kesihatan mereka dan membentuk badan-badan mereka.

Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi, kapsul kehilangan berat badan debunga lebah yang kaya dengan protein, asid lemak dan Lesitin. Bahan-bahan ini mengawal paras insulin dan menggalakkan pecahan lemak. Kaedah teknologi Jepun yang sangat maju merangka Zi Xiu Tang tambahan loji bioaktif ekstrak penapisan. Di samping itu untuk membuang lemak, debunga lebah Zi Xiu Tang meningkatkan peredaran darah dan meningkatkan kulit.

Sesetengah orang menerangkan suplemen kehilangan berat badan debunga lebah sebagai “bantuan panjang umur.” Sifat-sifat anti-penuaan suplemen Zi Xiu Tang mempengaruhi obesiti serta isu-isu kesihatan yang berkaitan dengan jantung. Dengan mengawal gula dalam darah dan paras kolesterol, debunga lebah mungkin sebenarnya melambatkan proses penuaan semulajadi untuk menggalakkan kehidupan yang lebih lama dan lebih sihat.

Glucomannan

Seperti debunga lebah, glucomannan adalah bantuan kehilangan berat badan semulajadi yang popular yang lain. Diperolehi daripada akar tumbuhan konjac, glucomannan mengawal berat badan dengan melambatkan penyerapan glukosa dalam usus. Kajian saintifik telah menunjukkan gula semulajadi ini berkesan mengurangkan berat badan.

“Rasa kenyang” menyumbang kepada sifat-sifat kehilangan berat badan glucomannan. Perasaan “penuh” mungkin boleh disebabkan oleh gula yang bengkak apabila terdedah kepada perut dan usus cecair. Pesakit kencing manis dan orang yang mempunyai sejarah gastrousus halangan perlu menggunakan produk ini dengan berhati-hati. Diet yang tidak sihat, tambahan semulajadi ini mungkin senjata senjata mereka kehilangan berat badan yang berkesan.

Diuretics herba

Banyak jenis diuretics herba terdapat di suplemen kehilangan berat badan dan persediaan herba. Tempahan produk-produk over-the-counter mengandungi kafein yang diperolehi rawatan. Herba diuretics adalah secara umumnya tidak toksik. Walaupun mereka mungkin tidak menyediakan cukup kehilangan air untuk mengawal berat badan yang ketara, mereka memberikan penyelesaian detoksifikasi yang hebat.

Sifat Pembersih semulajadi herba diuretics positif boleh memberi kesan kepada beberapa keadaan kesihatan termasuk tekanan darah tinggi, kencing manis, penyakit buah pinggang dan jangkitan saluran kencing. Herba diuretik yang juga berkesan untuk penyakit edema, pengekalan air dan berat yang sementara.

Apabila digunakan dengan sewajarnya, penurunan berat badan semulajadi tambahan seperti debunga lebah, diuretics glucomannan dan herba adalah selamat dan berkesan. Beberapa remedi semulajadi boleh berinteraksi dengan ubat-ubatan lain, Walau bagaimanapun. Diet yang ingin memasukkan ubat semula jadi dalam program pengurusan berat badan mereka perlu berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil suplemen herba, terutama jika mereka mengambil ubat-ubatan preskripsi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *