Atas Preschools di India

Atas Preschools di India

Prasekolah adalah seperti blok bangunan untuk kanak-kanak. Ia adalah penting kerana tiang bangunan. Pembentukan akar pada zaman ini perlu dipupuk pada yang terbaik bagi mereka untuk mempunyai pembangunan terbaik semua ibu bapa yang berdoa dan berharap. Ini mendapat kita ke titik kami memilih pra-sekolah. Memandangkan preschools adalah begitu penting untuk perkembangan kanak-kanak menjadi sangat penting untuk memilih prasekolah yang sesuai untuk anak anda. Terdapat banyak pilihan untuk memilih dan Vivero antarabangsa di Mumbai dan Pune ini dianggap sebagai salah satu preschools terkenal di India.

Apa yang membuatkan Antarabangsa Vivero salah satu preschools terbaik di India ialah cara yang unik untuk mengajar pelajar-pelajar. Mereka mendidik kanak-kanak dari umur 18 bulan ke 6 tahun dengan cara yang mendorong mereka untuk mengetahui lebih lanjut. Tiada pra-sekolah banyak di Mumbai dan Pune yang mendakwa untuk mengikuti keseronokan belajar untuk mensasarkan muda ini tetapi hanya sekolah seperti Vivero yang benar-benar mengambil usaha tambahan dalam mendidik kanak-kanak oleh menyeronokkan pembelajaran.

Vivero telah diperkenalkan di India oleh Eton House, Singapura dan mempunyai ramai pelajar antarabangsa belajar di sekolah mereka membuat pembelajaran dan pendidikan lebih interaktif dengan berbeza budaya sekitar. Ini adalah sangat penting kerana interaksi adalah sebahagian utama daripada pembelajaran pada Vivero. Pakar-pakar di Vivero memahami keperluan bagi setiap kanak-kanak dan membantu mereka belajar secara individu berdasarkan dalam keperluan mereka. Dan ini boleh didapati hanya dengan peningkatan interaksi. Zon selesa ini adalah juga diperlukan kerana kanak-kanak yang buat pertama kalinya dari keluarganya dan Vivero benar-benar memahami perasaan ini dan membantu mereka mendapatkan dalam zon selesa mereka dengan interaksi tersebut.

Kurikulum hangat Vivero yang menumpukan kepada pembangunan keseluruhan kanak-kanak. Oleh pembangunan keseluruhan mereka bermaksud untuk menumpukan perhatian atas kognitif, fizikal, sosial dan emosi kanak-kanak. Bagi pembangunan sosial mereka membuat kanak-kanak memahami diri mereka sendiri dan orang lain di sekeliling mereka. Pembangunan fizikal termasuk pembangunan kesihatan dan membuat kanak-kanak yang faham tentang keadaan kesihatan dan Keselamatan. Perkembangan menarik lain termasuk membangunkan kanak-kanak akan bersedia untuk menghadapi abad ke-21 dan persekitarannya dan juga memupuk kemahiran berfikir.

» Atas Preschools di India

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *