Atas lima sebab mengapa lelaki harus menggunakan A Crème Kesihatan zakar

Atas lima sebab mengapa lelaki harus menggunakan A Crème Kesihatan zakar

Bagi kebanyakan lelaki, zakar adalah satu perkara penting yang berterusan – ianya besar cukup, ianya cukup sukar, ia boleh mendapatkan pekerjaan yang dilakukan? Hakikatnya adalah bahawa dengan semua pemikiran bahawa lelaki meletakkan ke dalam zakar mereka, dan kepada pengalaman keseronokan seksual, sangat sedikit lelaki sebenarnya mempertimbangkan rawatan yang zakar perlu kekal dalam keadaan yang terbaik.

Bagi lelaki yang sedar bahawa perhatian yang khas diperlukan untuk mengekalkan zakar sihat dengan kulit yang licin, lembut, dan bersedia untuk bertindak, crèmes kesihatan yang mengandungi zakar khusus vitamin dan mineral yang boleh digunakan terus ke kawasan boleh menjadi langkah pertama untuk zakar yang lebih sihat, lebih aktif. Sebab paling penting-lima sebab menggunakan crème Kesihatan zakar yang dihuraikan di sini:

Sebab #1: Mengekalkan sensitiviti zakar
Sebagai sensitif seperti zakar, kebolehan untuk mengalami rangsangan seksual akan tidak kekal selama-lamanya tanpa bantuan. Seperti kulit pada lebih terdedah bahagian-bahagian badan, lelaki besar adalah tertakluk kepada semua jenis geseran, dari kelapa tangan kepada pakaian yang kasar untuk penembusan tanpa manfaat minyak pelincir. Untuk mengelakkan kulit halus ini dari menjadi toughened dan tahan sensasi sentuhan, pelembab zakar kerap dan menyuburkan meremajakan kulit vitamin seperti A dan E adalah diperlukan. Selain itu, kerana jaringan saraf yang berbaring di bawah kulit halus boleh rosak oleh kasar pengendalian, sokongan tisu saraf daripada nutrien seperti acetyl-L-carnitine yang disyorkan.

Sebab #2: Jangkitan kulit mengelakkan zakar
Jangkitan kulat dan bakteria yang biasa di kawasan sulit, kerana organisma-organisma ini cenderung untuk berkembang di kawasan-kawasan yang panas dan lembap. Untuk mengelakkan gatal-gatal, kesakitan, keradangan, dan ketidakselesaan yang umum dan unsightliness jangkitan, merawat kawasan dengan antibacterials semulajadi seperti vitamin A adalah disyorkan, bersama-sama dengan kebersihan yang mencukupi.

Sebab #3: Mengekalkan kualiti pelembap semulajadi kulit
Walaupun kulit zakar memiliki tahap keupayaan self-lubricating, pendedahan yang berterusan kepada pakaian, bukan untuk menyebut rubbing kering dan lain-lain rawatan yang kasar, boleh menyebabkan kulit menjadi kering dan jengkel. Untuk mengelakkan masalah-masalah kulit yang sering mengiringi kekeringan yang berlebihan, adalah disyorkan bahawa lelaki menggunakan pelembap semulajadi, tanpa wangian seperti mentega shea, serta menggunakan vitamin E untuk mencipta penghalang lembapan semulajadi yang berfungsi untuk mengekalkan tahap penghidratan yang normal kulit.

Sebab #4: Memerangi penyakit dan penuaan pra-matang
Antioksidan seperti vitamin C dan alpha lipoic asid, serta ejen melawan penyakit lain seperti vitamin B5 dan D, amat penting dalam melindungi tubuh, termasuk zakar, terhadap pencemar alam sekitar yang boleh menyebabkan penuaan pramatang, bintik-bintik kulit dan juga sesetengah jenis kanser.

Sebab #5: Mengelakkan bau yang tidak menyenangkan
Ada sebab untuk bau yang tidak menyenangkan, namun biasa yang terbit daripada kawasan kemaluan dari masa ke semasa. Bau badan busuk sering disebabkan oleh bakteria yang sebaliknya adalah tidak merbahaya, namun cenderung untuk berkumpul di tempat-tempat yang hangat dan gelap. Untuk mengelakkan rasa malu itu bau musky, pembersihan kawasan secara kerap dan merawat dengan anti crèmes yang mengandungi vitamin A yang sentiasa adalah idea yang baik.

Memilih sebuah crème Kesihatan zakar
Manakala losyen kulit yang banyak mengandungi nutrien yang diterangkan di sini, tidak semua daripada mereka dicipta sama. Formula Kesihatan zakar paling berkesan (seperti minyak lelaki 1 lelaki) adalah orang-orang yang direka khusus untuk lelaki, dengan wangian tiada, pewarna atau bahan kimia lain yang boleh menyebabkan kerengsaan di kawasan sensitif. Crème yang boleh digunakan setiap hari adalah yang terbaik untuk faedah yang maksimum, dan bahan-bahan semulajadi tidak hanya terbaik untuk kulit, mereka juga adalah lebih baik untuk alam sekitar. Lelaki yang mahukan yang terbaik untuk zakar mereka perlu mencari crème yang mengandungi al vitamin yang diterangkan di atas, serta bahan-bahan pelembap semula jadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *