Atas kesihatan insurans penyedia perkhidmatan kesihatan bagi Asia

Atas kesihatan insurans penyedia perkhidmatan kesihatan bagi Asia

Jika anda tinggal di sebuah negara Asia sama ada kerana kerja, membuat perjalanan yang panjang, atau anda sedang seorang warganegara yang semula jadi untuk sesebuah negara, anda mungkin mencari perlindungan insurans kesihatan yang baik. Ramai orang mengambil untuk diberikan fakta bahawa mereka atau ahli keluarga boleh menjadi tiba-tiba sakit. Kemalangan yang sama tidak dapat diramalkan secara lebih mengejut; Siapa yang tidak pernah tahu dengan tepat Bilakah seseorang akan berlaku, jadi adalah lebih baik bahawa anda sudah bersedia lebih awal.

Apabila cuba untuk mencari insurans kesihatan yang sesuai untuk keperluan anda, ia mungkin sedikit lebih rumit daripada yang anda harapkan untuk menjadi. Anda mahu Pastikan tiada caj tersembunyi dikenakan dan bahawa semua yang anda perlukan perlindungan sentiasa terpelihara. Meletakkan sedikit masa ke dalam mencari insurans yang sesuai untuk keadaan tertentu anda akan bermanfaat dalam jangka panjang.

Pacific Perdana International adalah sebuah syarikat yang terkenal di Asia dan dunia untuk program hebat insurans kesihatan mereka. PPI telah dalam industri insurans selama lebih 20 tahun. Mereka mempunyai latihan Khas Penasihat untuk membantu anda memilih pelan insurans yang betul-betul yang anda perlukan. Salah satu daripada pejabat utama PPI yang terletak di Hong Kong, tetapi terdapat banyak pejabat lain di seluruh dunia.

Program-program yang ditawarkan oleh PPI terdapat pelan individu dan keluarga. Rancangan untuk individu boleh dibentuk walaupun mereka mempunyai penyakit yang kronik. Pelan ini memberi perlindungan kecemasan, hospitalizations, dan pembedahan di bawah premium rendah. Bagi pelan keluarga, khidmat-khidmat membekalkan mengenai keperluan perubatan dan banyak lagi. Mereka juga menyediakan insurans perubatan untuk Kumpulan, perseorangan, dan guru-guru.

Global Kesihatan Asia adalah pembekal insurans besar Asia dan juga memberi perlindungan di peringkat antarabangsa. Syarikat ini ditubuhkan kembali pada tahun 1997 oleh sekumpulan pakar-pakar insurans. GHA mengambil besar penjagaan pelanggan mereka dan sentiasa memastikan bahawa keperluan mereka diutamakan. Penyedia insurans ini hebat beroperasi dari Singapura, Hong Kong, dan Shanghai. Bilik-bilik ini juga mempunyai banyak syarikat rakan kongsi lain seluruh Asia Tenggara.

Global Kesihatan Asia menyediakan tiga peringkat pelan:

Dalam 400 / AAA pelan: Pelan ini memberikan bayaran balik sepenuhnya bagi hari pesakit, pesakit luar dan berkapasiti yang memerlukan rawatan. Ini termasuk orang-orang yang mempunyai syarat-syarat yang kronik. Ia juga menyediakan penghantaran balik dan kecemasan mengenai keperluan perubatan serta banyak lagi faedah-faedah yang berkaitan ini. Perlindungan bersalin, pergigian, dan kemalangan diri adalah semua pilihan untuk pelan ini. Pelan ini adalah diperolehi bagi individu dan keluarga.

Rancangan 350 / AA: Disediakan di dalam pelan ini adalah bayaran balik sepenuhnya bagi hari pesakit dan pesakit dalam rawatan. Ibu mengandung, kemalangan peribadi, atau perlindungan gigi adalah pilihan. Mengenai keperluan kecemasan disediakan bersama-sama dengan penghantaran pulang dan banyak faedah-faedah lain. Pelan ini adalah tersedia kepada individu, Keluarga, dan Syarikat.

100 / A Pelan: sub-had dinyatakan atau bayaran balik penuh yang mungkin untuk berkapasiti dan pesakit hari; Ia bergantung pada rawatan yang diberikan. Perlindungan kemalangan peribadi adalah pilihan. Penghantaran balik dan pemindahan perubatan disediakan bersama-sama dengan banyak faedah-faedah lain. Pelan ini adalah disediakan untuk syarikat-syarikat, individu, dan keluarga.

Banyak syarikat insurans lain yang memberi peruntukan insurans kesihatan ke Asia boleh didapati dengan bantuan enjin carian. Berhati-hati Laman web yang palsu; Pastikan untuk membaca Ulasan dan semak untuk melihat jika syarikat-syarikat yang sah. Ambil masa anda untuk membaca ke atas semua perlindungan, yuran, dan opsyen untuk pelan yang lebih baik untuk memenuhi keperluan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *