Atas forensik psikologi Siswazah

Atas forensik psikologi Siswazah

Impian makmur kerjaya dalam bidang Psikologi forensik? Maka Inilah masanya untuk memajukan tahap Ijazah anda! Terdapat ramai Siswazah psikologi sekolah di seluruh negara! Apa yang akan anda pilih? Tidak mempunyai idea? Baik, maka mengapa tidak mempertimbangkan atas dan paling berprestij sekolah Siswazah psikologi forensik? Di sini anda boleh menerima semua latihan yang diperlukan dalam undang-undang dan psikologi. Dalam erti kata lain, ia adalah tepat apa yang anda perlukan untuk mencapai matlamat anda!

John Jay Kolej keadilan jenayah

John Jay Kolej jenayah keadilan adalah salah satu yang terbaik forensik siswazah sekolah di Amerika Syarikat Ia adalah tempat yang hebat untuk memulakan kerjaya dalam bidang Forensik, psikologi, ada soalan tentang hal itu. Kolej Jay John Criminal Justice menawarkan banyak peluang yang besar untuk mendapatkan Ijazah Sarjana dalam bidang Psikologi forensik. Sebagai salah satu sekolah Siswazah psikologi forensik yang terkemuka, ia menawarkan program-program yang paling maju untuk pelajarnya. Anda akan mempunyai kursus teori dan praktikal, jadi anda akan mendapat pengetahuan yang kukuh tentang bagaimana untuk merawat mangsa dan pesalah. Untuk melengkapkan program siswazah psikologi forensik anda perlu menghabiskan kredit 42 dan menulis tesis. Jika anda tidak mahu untuk menulis kertas Siswazah, anda boleh memilih atur cara lain. Ia kes ini, anda akan perlu bekerja sekurang-kurangnya 300 jam di bawah seliaan pakar dalam kesihatan mental.

Lihat Prairie A & M, lihat Prairie

Prairie View A & M sekolah berikut senarai sekolah Siswazah psikologi forensik yang terbaik. Program dua tahun di Prairie View A & M’s ditujukan semata-mata untuk juvana psikologi forensik. Program pendidikan ini memberi tumpuan kepada kes-kes keganasan keluarga. Yang sama dengan John Jay kolej, pelajar boleh memilih antara penulisan tesis dan externship. Jadi mengapa tidak menganggap sekolah Siswazah psikologi forensik ini? Ia sangat berbaloi perhatian anda!

Universiti Denver

Universiti Denver juga dianggap sebagai salah satu sekolah Siswazah psikologi forensik yang terbaik. Program siswazah tahun dua di Universiti Denver menggabungkan kelas kedua-dua undang-undang dan psikologi. Program ini juga menumpukan kepada belajar statistik, teknik-teknik penyelidikan, intervensi krisis dan tekanan. Nota yang melengkapkan Ijazah di salah satu daripada sekolah Siswazah psikologi forensik yang terbaik akan memberikan anda kelebihan yang lebih daripada yang lain apabila ia datang untuk pilihan kerja.

Terdapat banyak lebih baik psikologi forensik siswazah sekolah di seluruh negara. Yang terbaik mungkin pilihan yang paling murah. Jadi jika anda mahu untuk mendapatkan pendidikan yang lebih murah, mencari beberapa pilihan yang lebih banyak. Memilih sekolah yang sesuai yang akan memenuhi keperluan dan kemungkinan kewangan anda dengan cara yang terbaik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *