Astrologi 2011-kejayaan dan waktu kelahiran

Astrologi 2011-kejayaan dan waktu kelahiran

Ramalan Astrologi 2011 bagi orang-orang yang dilahirkan dari 4 kepada 6 pg (Ahad dalam 1 rumah)

Anda sangat bangga dan mempunyai kuasa untuk berjaya dalam apa yang anda usulkan. Sepenuhnya menyatakan dengan ciri-ciri tanda matahari anda dan menjadi tumpuan di semua tempat-tempat yang anda tinggal. Anda mempunyai kuat akan, keyakinan diri dan optimis. Anda akan menjadi orang yang cemerlang, extroverted dan dengan kemahiran yang hebat untuk memimpin orang lain, walaupun anda mendapat sedikit mementingkan diri dan kecenderungan untuk menokok Tambah. Kejayaan anda adalah berkaitan dengan ekspresi kreativiti anda dan merealisasikan inisiatif peribadi anda.

Ramalan Astrologi 2011 bagi orang-orang yang lahir 2 ke 4 a.m. (matahari di 2 rumah)

Anda mempunyai keupayaan untuk menarik wang ke dalam hidup anda. Ia berkemungkinan bahawa anda mendapat cukup dengan usaha dan inisiatif sendiri. Anda harus mempunyai rasa yang seperlunya hidup anda akan kelihatan sangat sharp dan sangat tertarik kepada harta-benda yang mewakili kedudukan, bernilai dan mewah.
Walaupun wang itu datang ke dalam hidup anda, ia adalah penting bahawa anda belajar untuk menguruskan kerana anda menyelinap keluar dari tangan anda. Banyak kali anda akan membuat pembelian atau pelaburan atau tanggung perbelanjaan yang tidak perlu yang anda akan menyesal nanti. Anda perlu belajar untuk berkongsi harta anda dan biarkan diri anda terpesona dengan harta-benda yang mewah. Kedudukan ini menekankan nilai skala, manakala menumpukan perhatian kepada perkara-perkara yang penting tidak mengabaikan nilai-nilai rohani anda dan orang-orang lain. Kejayaan anda bergantung banyak pada anda harga diri peribadi, anda keupayaan pentadbiran dan perhubungan dengan tinggi dan kuat.

Ramalan Astrologi 2011 orang lahir dari tengah malam hingga 2 pagi (Ahad 3 rumah)

minda yang cemerlang; anda akan berfikir sangat peribadi dan memikirkan penyelesaian kepada masalah anda. Ia adalah penting untuk mengkaji dan intelektual berkembang kerana ia membina keyakinan anda. Kejayaan dalam hidup anda adalah berkaitan dengan saudara-saudara kamu dan sepupu anda: mereka mengenakan pengaruh yang kuat dalam hidup anda dan mungkin anda mempunyai lampiran yang sangat istimewa kepada salah seorang daripada mereka. Kerana pertimbangan fikiran anda, anda melancong banyak dan berhubung dengan orang. Dari segi negatif pengaruh ini boleh membawa kepada yang tidak sabar, berubah-ubah, bermegah-megah atau domineering dengan pendapat anda.

Ramalan Astrologi 2011 bagi orang-orang yang dilahirkan antara 10 dan jam 12: 00 (Ahad 4 House)

Kejayaan dalam hidup adalah berkaitan dengan perniagaan hartanah, atau jika anda sedang khusus untuk sesuatu kemanusiaan, pengaruh ini menjadikan anda seorang ahli psikologi yang semulajadi.
Ini kedudukan matahari sudah tentu akan bertambah baik di peringkat matang dalam hidup anda, membuat anda beberapa sepenuh masa dan pencapaian yang besar. Anda berasa sangat bangga dengan diri sendiri dan apa yang anda telah dicapai sepanjang hidup anda. Didapati bahawa pada masa ini anda dapati banyak pengiktirafan untuk kerja anda dan mendapatkan Anugerah dan Kepujian yang tertentu.

Ramalan Astrologi 2011 bagi orang-orang yang dilahirkan antara 8 dan 22: 00 (Ahad 5 House)

Kejayaan anda adalah berkaitan dengan apa-apa kreatif, merekacipta, aktiviti sukan, rekreasi atau pendidikan, khususnya untuk kanak-kanak. Selain itu, pengaruh yang membawa kejayaan perniagaan dan membawa pelaburan spekulatif yang mengandungi risiko yang berkaitan dengan judi. Matahari dalam kedudukan ini membawa anak-anak berjaya.

Ramalan Astrologi 2011 bagi orang-orang yang lahir pada 6 hingga 8 pm (Sun 6 dalam rumah)

Anda rajin, cekap dan teratur. Anda berjaya dalam tugas anda dengan keupayaan dan dedikasi anda. Kau kesempurnaan dalam segala hal. Menganalisis secara terperinci situasi dan mempunyai keupayaan untuk melihat apa yang tiada siapa melihat. Anda perlu mengawal kecenderungan yang membuat anda sangat kritikal dan sentiasa tidak berpuas hati dengan cinta. Walaupun anda mempunyai rasa berkuasa, kejayaan anda akan mungkin lebih berkaitan dengan kerja.
Minat anda untuk kesihatan dan kebersihan badan boleh membawa kepada kecemerlangan dalam bidang-bidang yang berkaitan dengan ubat-ubatan, penjagaan, pemakanan atau perkhidmatan biasanya.

Ramalan Astrologi 2011 bagi orang-orang yang lahir di bawah tanda air.

Kedudukan ini boleh menjana timidity dan kekurangan diri-pengiktirafan, yang akhirnya akan mengakibatkan mengikut atau idealistik dalam setiap perkara yang anda lakukan.

Ramalan Astrologi 2011 bagi orang-orang yang lahir dari 4 hingga 6 petang (Ahad 7 House)

Kejayaan anda adalah berkaitan dengan Persatuan, orang awam, keadilan dan ungkapan adab dan kemagnetan peribadi anda. Menjejaskan ini memberikan anda kemungkinan untuk menang tiap-tiap prosiding perbicaraan atau undang-undang yang mana anda mendapati diri anda terlibat.

Ramalan Astrologi 2011 bagi orang-orang yang lahir pada 2 hingga 4 petang (Ahad 8 House)

Kejayaan anda adalah berkaitan dengan pengurusan aset dan wang orang lain, atau membuat pelaburan atau urus niaga lain. Di samping itu, persepsi dan naluri anda akan memuat minat anda di dalam occult, rahsia-rahsia hidup, yang membuat anda cenderung untuk menjadi seorang penyelidik. Anda perlu belajar untuk mempercayai anda hunches dan tanggapan. Sepanjang hidup anda, anda akan menerima harta; mereka mungkin datang daripada pewarisan atau perkahwinan.

Ramalan Astrologi 2011 bagi orang-orang yang lahir dari tengahari hingga 2 petang (Ahad House 9)

Kejayaan anda adalah berkaitan dengan perjalanan yang panjang, kajian lain budaya, bahasa, falsafah, politik dan agama. Anda akan merasa dorongan untuk tahu dan ini akan membawa anda melancong seluruh dunia. Anda akan berjaya mencapai bahan-bahan anda dalam sebuah negara yang berbeza anda dilahirkan. Jika anda tidak secara muktamad menjelaskan di tempat lain, membuat banyak lawatan dan bersaing dalam surat-menyurat dengan orang-orang di luar negara. Sudah pasti bahawa bapa anda atau ahli keluarga yang lain yang datang dari negara lain.
Di samping itu, anda akan mempunyai rasa yang hebat keadilan dan, jika anda belajar undang-undang, boleh menjadi sangat baik profesional. Di samping itu anda boleh berjaya melakukan sebagai guru di mana-mana subjek. Anda ingin meneroka dan belajar mengenai alam semula jadi, di samping idea-idea yang ABSTRAK. Anda rasa agama mungkin sengit dan boleh menunjukkan penyerahan diri yang hebat kepada kepercayaan anda.

Ramalan Astrologi 2011 bagi orang-orang yang lahir dari jam 10 pagi pada waktu tengahari (matahari dalam rumah 10)

Anda mempunyai keupayaan yang hebat untuk memimpin orang lain dan cemerlang dalam bidang profesional. Anda akan meletakkan banyak tenaga dan mempunyai kerjaya yang berjaya.
Anda akan berasa bangga yang melampau, sombong dan cita-cita material yang kukuh. Anda akan menguruskan untuk melangkaui status awal dan mencapai lebih tinggi status dan pengiktirafan. Anda berasa sangat selesa dan berpuas hati dengan pencapaian anda. Anda bersaing dan akan mempunyai kedudukan yang kukuh Keselamatan dan pihak berkuasa dalam kehidupan anda.

Ramalan Astrologi 2011 bagi orang-orang yang lahir pada 8 hingga 10 pagi (Ahad 11 rumah)

Anda suka bergaul dan kemahiran untuk mengaitkan personaliti terkenal akan membawa kepada jawatan-jawatan penting dan berpengaruh, terutama lelaki, yang akan menguntungkan anda di masa hadapan. Kejayaan dalam hidup anda adalah berkaitan dengan hubungan anda membina dan penglibatan anda dalam acara awam tertentu. Anda mempunyai rakan-rakan yang akan membawa anda kepada jawatan kuasa, sebagai Pengurus, Pengarah, Gabenor dan sebagainya.
Anda sudah cita-cita besar dan perspektif dalam hidup anda. Anda idealistik dan berminat untuk mencapai apa yang anda usulkan. Sebaliknya, anda melakukan dengan baik aktiviti-aktiviti Kumpulan dan bertukar menjadi pemimpin di mana-mana. Anda bimbang tentang isu-isu sosial dan ingin tahu tentang faktor-faktor yang bekerjasama dengan kerja-kerja pengubahsuaian dan peningkatan kehidupan dalam masyarakat anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *