Asas-asas syarikat pelancongan perubatan besar

Asas-asas syarikat pelancongan perubatan besar

Syarikat-syarikat pelancongan kesihatan akan berkembang di seluruh dunia luas selain daripada menyediakan perkhidmatan yang cemerlang, mereka juga mengenakan bayaran yang lebih menjimatkan, yang adalah satu ukuran yang baik perlu diingat apabila seseorang perlu mempunyai satu prosedur perubatan yang dilakukan Syarikat semua di luar sana, ia bukanlah wonder Kenapa orang dibiarkan tertanya-tanya yang mana satu untuk memilih di sini saya akan membincangkan lima kelebihan yang ini mesti syarikat perlu bagi anda untuk memilih:

1. Pensijilan atau pengiktirafan oleh sebuah organisasi pelancongan perubatan yang serius

Menurut laman webnya, Persatuan Pelancongan perubatan yang pertama dan hanya Antarabangsa bukan Persatuan Pelancongan perubatan dan industri prisihatin secara global. Tujuannya adalah untuk memberikan anda kualiti yang terbaik perkhidmatan prisihatin kepada mereka yang memerlukan mereka. Disahkan oleh MTA adalah tanda-tanda bahawa Syarikat telah bertemu di atas purata piawaian penjagaan kesihatan yang cemerlang.

2. Kuat hubungan dengan JCI akreditasi Hospital di luar negara

JCI adalah Suruhanjaya bersama Antarabangsa Akreditasi. JCI telah ditubuhkan pada tahun 1999 untuk memberikan piawaian dan menetapkan jangkaan yang betul dengan hospital. Piawaian-piawaian ini telah dianugerahkan sebagai menjaga keperluan global pemakaiannya, membantu intercontinental pesakit untuk memilih hospital betul. Hanya JCI akreditasi Hospital perlu diberi lihat lagi. Selain itu, pesakit risiko kualiti perkhidmatan penjagaan kesihatan yang baik.

3. Pra dan Post prosedur penjagaan menggunakan telekesihatan dan Telemedicine

Telekesihatan dan telemedicine adalah satu cara untuk jururawat di hospital-hospital yang disyorkan di peringkat antarabangsa untuk memeriksa pesakit penyakit butir-butir seperti kesakitan, pemulihan kadar dan sebagainya. Penjagaan perlu mengandungi videoconferencing 1966 pesakit dengan pasukan penjagaan kesihatan profesional dan pakar-pakar di luar negara. Videoconferencing selepasnya dengan pasukan penjagaan kesihatan dan masing-masing pakar luar negara juga penting untuk rawatan yang betul dan dengan itu Perkhidmatan ini juga harus disediakan.

4. Perjalanan & percutian bantuan

Pelancongan kesihatan, selain harga yang murah dengan kualiti perkhidmatan yang tinggi, juga semakin popular kerana peluang untuk perjalanan. Oleh itu, adalah amat dinasihatkan mencari sebuah syarikat pelancongan perubatan yang memberikan mengaturkan untuk merangkumi Perkhidmatan percutian sepanjang penginapan anda. Ini hendaklah termasuk, tetapi tidak semestinya akan dihalang ke, visa dan dokumen Tempahan Lawatan lain, pelayaran lengkap butir-butir pakej, Lapangan Terbang bantuan semasa ketibaan/pelepasan, Tempahan syarikat penerbangan tempatan dan antarabangsa, dan telefon selular atau mungkin kad telefon.

5. Pengurusan dengan latar belakang perubatan

Ia adalah fakta yang jelas bahawa oleh kerana syarikat-syarikat pelancongan kesihatan adalah sejajar dengan industri perubatan, orang-orang yang mengendalikan ia harus mempunyai latar belakang perubatan. Sebenarnya, mereka harus mempunyai latar belakang pendidikan yang sempurna.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *