Asal-usul yang tulen mengkaji – adalah kejadian yang tulen Out-growing gembar-gembur?

Asal-usul yang tulen mengkaji – adalah kejadian yang tulen Out-growing gembar-gembur?

Apabila seseorang sedang mencari satu peluang perniagaan dalam talian pemasaran rangkaian yang sesuai, ia agak boleh mengelirukan memandangkan bilangan banyak syarikat-syarikat MLM yang sedia ada. Ini adalah sebab mengapa saya mengambil keputusan untuk menulis kajian tulen kejadian ini adil supaya anda akan dapat menilai Jika syarikat pemasaran rangkaian ini mempunyai apa-apa bahan di sebalik gembar-gembur.

Syarikat:

Kejadian yang tulen adalah sebuah syarikat MLM yang menawarkan tambahan Pemakanan dan minuman jus yang merehatkan dan meningkatkan secara semulajadi.
Syarikat bergantung kepada pemilik perniagaan bebas (IBO) yang ganjaran mereka dengan 55% daripada jumlah jualan produk-produk yang ditauliahkan; dengan tujuh berbeza aliran hasil yang boleh didapati.
Julat yuran permulaan dari $37,00 hingga $47.00 bergantung sama ada anda sign up untuk auto-kapal; dengan yuran tahunan sebanyak $27.00 untuk kekal aktif.

Produk:

Kejadian yang tulen menawarkan garis komprehensif produk makanan kesihatan semulajadi menangani kebimbangan kesihatan semua bidang badan dan minda. Produk-produk mereka termasuk suplemen detox dan pembersihan, pemakanan cecair, minuman tenaga semulajadi, suplemen kehilangan berat badan yang semulajadi dan penjagaan-kulit lanjutan umur-ingkar.

Perniagaan dan pelan pampasan:

Dalam kejadian tulen ganjaran pelan ini direka untuk ganjaran individu dengan satu pembayaran 55% jumlah komisen. Ini dapat dicapai dengan tujuh program:
A] jualan runcit
B] pertama perintah Bonus
C] kolam hasil perkongsian
D] pendapatan pasukan
E] semak generasi perlawanan
F] kepimpinan Kolam
G] kereta Bonus

Melalui Pelan ganjaran ini satu boleh mula mendapatkan wang segera dan mula membina kesejahteraan sepanjang hayat. Pampasan serta-merta boleh diperolehi melalui penjualan runcit; seterusnya, anda boleh mendapat manfaat daripada bonus lain untuk membantu melancarkan perniagaan tulen kejadian ™ anda. Pelan ganjaran tersebut mengandungi beberapa pilihan untuk membina kekayaan jangka panjang dan memaksimumkan potensi pendapatan anda berterusan.

Pada pendapat saya, ini kedengaran cukup baik bagi mana-mana badan yang berharap untuk menjana wang online.
Malah Walaupun kejadian yang tulen adalah berdasarkan asas kekuatan dan kepandaian, individu masih melihat ia sebagai satu pemakanan aka jus rangkaian syarikat pemasaran.

Sekarang ini adalah bantahan yang boleh diatasi dengan memperolehi kemahiran-kemahiran yang sesuai dan sistem pemasaran.
Asal-usul yang tulen serta syarikat-syarikat pemasaran rangkaian syarikat yang lain masih menggunakan kaedah pemasaran sekolah lama. Itulah nombor satu sebab mengapa ramai orang tidak suka kepada peluang-peluang perniagaan pemasaran rangkaian. Teknik-teknik pemasaran ini ketinggalan zaman telah bekerja kembali di hari tetapi hanya tidak berkesan sekarang. Terdapat bilangan sistem luar sana bahawa individu tuntutan kerja yang tidak terkira banyaknya.

Hanya membungkus anda tertanya-tanya kerja apa, di sini adalah apa yang anda perlukan untuk mencari dalam sistem penjanaan MLM membawa: penjenamaan diri, disesuaikan, duplicatable dan besar kandungan, strategi pemasaran yang percuma dan berbayar, dan ujian percubaan. Ia mengajar anda bagaimana untuk mensasarkan orang-orang yang sudah berminat dengan apa yang anda perlu menawarkan. Anda tidak melihat mereka tetapi anda menarik perhatian mereka dan mereka meminta anda. Anda boleh belajar semua tentang yang diduplikasi diri penjenamaan sistem yang saya cadangkan percuma pemasaran tarikan.

Adakah anda mahu membina sebuah organisasi yang di mana anda perlu mengatasi jumlah besar rintangan tidak sedarkan diri? Atau akan anda agak membina perniagaan anda dengan cara yang menarik kepada orang awam?
Perkara terbesar yang boleh saya cadangkan jika anda akan menyertai kejadian yang tulen atau mana-mana rangkaian pemasaran yang lain Syarikat untuk perkara itu adalah bahawa anda belajar bagaimana untuk MEMASARKAN perniagaan anda dengan cara yang menghancurkan tentangan dalam dari prospek, dan anda akan mendapat sedikit bantahan dalam proses pemasaran anda.

Dengan latihan betul saya telah sedar bahawa saya boleh mengambil kemahiran saya dalam pemasaran dan menaja 2-3 orang setiap hari ke dalam mana-mana perniagaan yang saya pilih, tetapi saya telah mengambil masa yang lama untuk membangunkan kemahiran tersebut dan hakikat bahawa saya tidak mahu untuk membangunkan dalam persekitaran di mana terdapat satu rintangan jualan meningkat kerana untuk ke atas pasaran yang tepu.
Tiada wang yang ada untuk dibuat dalam kejadian yang tulen, tetapi anda perlu membuat keputusan sama ada ia adalah satu peluang perniagaan yang baik atau tidak. Hanya apa yang anda lakukan, belajar kemahiran penting yang akan membolehkan anda untuk membuat keuntungan besar-besaran, menghancurkan rintangan jualan, dan orang-orang penaja tanpa mengatasi bantahan bodoh semua siang dan malam.

Sejuk tentang bagaimana saya membina perniagaan saya adalah bahawa ia berfungsi di mana-mana Syarikat, dan jika anda mendapat produk hebat untuk pasaran dan pelan pampasan pembunuh, anda akan batu dunia apa-apa peluang yang anda sertai, dan ia tidak menjadi masalah jika anda tidak pernah berjaya dalam MLM sebelum ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *