Armada celadon identitinya sihat dinamakan tahun

Armada celadon identitinya sihat dinamakan tahun

Kumpulan celadon telah dinamakan 2012 sihat pasaran trak armada tahun oleh FusionHealth dan Navistar, yang telah bekerjasama dalam pertama kali Anugerah.
Iklan

Anugerah Kepujian Syarikat trak yang mencapai kecemerlangan dalam program-program kesihatan dan kesejahteraan dan amalan dalam operasi mereka bagi meningkatkan tahap kesihatan dan kesejahteraan pekerja pemandu mereka.

“Pemandu kuasa industri, dan ia boleh menjadi sukar untuk mengekalkan gaya hidup sihat semasa belajar lama di jalan,” kata Chelle Pfiffner, Naib Presiden penyelesaian strategik majikan untuk FusionHealth. “Program ini bertujuan untuk meningkatkan kesedaran majikan inisiatif untuk menyokong Kesihatan kalangan pemandu dan mengenali tertunggak armada yang memimpin usaha-usaha tersebut. FusionHealth dan Navistar percaya dalam industri pengangkutan lori boleh diteladani untuk bergerak America ke hadapan untuk lebih baik kesihatan.”

Kadar pusing ganti di celadon pemandu hampir 50% kurang daripada standard industri, dan menyifatkan bahawa sebahagian untuk program kesihatan. Ini termasuk tempat, klinik kesihatan perkhidmatan penuh yang menawarkan doktor utama penjagaan, Perkhidmatan preskripsi, pampasan pekerja pemulihan dan terapi fizikal. Program kesihatan yang komprehensif yang lagi terdiri daripada pemeriksaan kesihatan, seminar-seminar kesihatan, diet dan berat kehilangan program, pemakanan dan menjalankan program-program dan insentif untuk tabiat yang sihat.

“Kami telah bekerja dengan bersungguh-sungguh untuk memulakan amalan-amalan kesihatan yang inovatif yang mengiktiraf kepentingan kesihatan dan kesejahteraan para pekerja,” kata Paul Will, Celadon Naib Pengerusi, Presiden & COO. “Kami amat teruja untuk diberi Anugerah pasaran trak armada tersebut sihat dan membantu meningkatkan industri penggunaan pilihan proaktif penjagaan kesihatan dan gaya hidup sihat.”

Untuk memenangi anugerah, Celadon akan menerima FusionHealth Kesihatan menyeluruh dan penilaian produktiviti, Stesen Kesihatan berulang, sesi latihan pemandu sihat yang dilakukan oleh pasukan penjagaan FusionHealth pemacu, dan Anugerah dangan rasmi sebagai pasaran trak armada sihat tahun.

“Hanya kerana pemandu-pemandu yang sihat penting untuk satu kumpulan berjaya, sebuah armada yang sihat adalah penting untuk perniagaan yang berjaya,” kata Phil Tindell, Naib Presiden, jualan serantau Amerika Utara, Navistar. “Navistar dan lori Antarabangsa bekerja ke arah penduduk sihat pemandu dan sebahagian daripada yang mengiktiraf individu tersebut dan armada yang berdedikasi kepada industri yang lebih sihat.”

Finalis Anugerah termasuk perkhidmatan pengangkutan memburu, Inc. J.B., Perdana, Inc. dan AS Xpress Enterprises, Inc

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *