Aries ramalan bagi 2011

Aries ramalan bagi 2011

Mengalu-alukan rakyat dengan Aries sebagai tanda bulan baru dan mempesonakan tahun 2011. Anda adalah orang yang mempunyai elemen api anda, anda memerintah planet Marikh dan lambang tanda ini ‘Ram’.

Warna-warna yang bekerja untuk anda akan merah, Scarlet, Carmine dan warna-warna mereka sedangkan anda boleh mencari rakan-rakan anda di Sagitarius dan Leo. Dimanakah kebajikan engkau adalah berani dan kesetiaan. Anda akan melihat agresif dan mendapat apa yang anda benar-benar mahu. Anda jenis yang sukakan cabaran menjadi sebahagian daripada perkara-perkara.

Anda adalah cerah yang boleh berfikir serta-merta dan jumlah tinggi daya-saing anda membuatkan anda menang. Keyakinan anda membuatkan anda mengambil peluang manakala anda dramatik pada masa-masa yang menarik perhatian.

Anda akan sangat bertenaga dengan stamina yang hebat, bersemangat dengan harapan yang besar dan seseorang yang boleh menghadapi kesusahan dalam bahagia. Gerak hati ini anda adalah menarik dan faktor tidak sabar anda yang berhasrat untuk melakukan banyak. Keyakinan anda menjadikan anda sentiasa kelihatan di sebelah yang terang.

Sekarang mari kita kita lihat apa yang ada di kedai untuk anda di tahun baru akan datang. Panduan ini akan membantu anda dalam perancangan hal-ehwal anda supaya ciri-ciri yang disebutkan di atas kerja terbaik untuk anda.

Jupiter akan bergerak di dalam Pisces tanda sehingga Mei 2011 dan selepas itu ia akan di tanda Arian hingga ke akhir bulan. Kedua-dua penempatan Musytari dianggap tidak menguntungkan bagi peribumi. Semua bulat kerugian kekayaan dan ketenangan fikiran yang ditunjukkan. Berpindah dari kediaman juga boleh berlaku.

Mac, Ogos dan September 2011 boleh ada manfaat yang positif akan diselitkan oleh Marikh transiting. Peribumi boleh mendapat manfaat dengan kemenangan ke atas musuh-musuh lama, lama harta pertikaian dapat diselesaikan dan penawar untuk penyakit juga disiarkan.

Penempatan Zuhal di dalam rumah yang keenam daripada natal bulan bagi sebahagian besar tahun yang pasti untuk menyemai jumlah baik positif yang asli. Peribumi dijangka mendapat manfaat daripada co-pekerja dan hamba. Kesihatan akan kekal baik bagi sebahagian besar tahun ini dan peluang untuk membina unit rumah/kediaman akan kekal impian jauh.

Rahu hendaklah kekal di dalam rumah yang kesembilan daripada natal bulan hingga Mei 2011 dan selepas itu ia akan slip di rumah Kelapan, kedua-dua jawatan tersebut adalah tidak sesuai kerana ia boleh memberikan jumlah tertentu kesakitan fizikal dan boleh menikmati peribumi untuk melakukan misdeed yang telah diluluskan oleh masyarakat.

Ketu di ketiga daripada natal bulan dan kemudian berhijrah ke kedua rumah pada Mei 2011 dan bermanfaat pada mulanya dari segi wang dan hasil tetapi prospek boleh susut dengan mendadak selepas Mei.

Marilah kita pastikan bahawa pelbagai aspek kehidupan perilaku bagi Arian untuk tahun 2011.
• Keseluruhan personaliti dan pencerobohan:-Sila tetap anda, jangan cuba untuk menjadi lebih berhati-hati dalam menukar personaliti anda, seperti perubahan yang anda Cari tidak sesuai untuk menghasilkan keputusan yang baik.

• Kejayaan kekayaan dan bahan-bahan:-tahun ini akan menjadi purata keuntungan besar tidak dinyatakan. Berjudi dengan aset anda kerana anda boleh kehilangan mereka. Anda boleh membina lebih banyak aset dan masa yang sesuai adalah Mac, Ogos dan September.

• Adik-beradik, keberanian dan perjalanan kecil anda:-cuba membaiki hubungan anda dengan Junior anda tahun ini, anda akan tetap memperolehi manfaat dari perhambaan baru ini. Keberanian anda akan skala tahap yang baru dan perjalanan yang kecil yang anda menjalankan hendaklah untuk manfaat anda. Tetapi berhati-hati pada kedudukan planet ini hendaklah mengubah dengan Mei 2011, jadi meraih keputusan sebelum perubahan nasib.

• Rumah anda, keluarga dan kenderaan:-memerhatikan membangunkan pertelingkahannya di rumah anda, anda boleh memulakan satu tetapi tidak akan mampu untuk membanterasnya. Anda berpeluang baik bangunan rumah anda, tetapi menjadi bijak dalam pemilihan anda cadangan-cadangan yang mungkin tidak menguntungkan itu. Terdapat peluang yang kuat untuk mendapatkan kenderaan.

• Kanak-kanak: – menjadi lebih penyayang dengan anak-anak anda tahun ini. Mereka akan membuktikan nilai mereka kepada anda.

• Cinta dan romantik:-ia pasti akan boom tahun ini. Pergi cuba.

• Penyakit: – ujian perubatan tetap dapat dilakukan ke atas anda, kerana kemungkinan terdapat bahawa anda menangkap beberapa penyakit. Mengelakkan makanan yang dilarang kerana ia boleh meningkatkan masalah anda.

• Pasangan:-pencerobohan anda boleh bermain sukan rosak untuk anda. Cuba untuk bertenang dan belas kasihan atau sebaliknya hubungan boleh pergi ke paras terendah yang baru.

• Penyakit hutang dan Terminal: – membaiki tabiat dan memupuk kemuliaan baik anda, ia akan membantu dalam memerangi masalah ini. Pinjaman bagi membeli rumah Walau bagaimanapun boleh hal-ehwal yang menguntungkan.

• Fortune:-anda akan mempunyai untuk menjadi orang yang beriman daripada diri anda tahun ini. Kerugian boleh akan bertukar menjadi batu loncatan untuk masa depan anda. Jangan berputus asa.

• Profesion dan pekerjaan:-ini bukanlah tahun untuk menukar kerja anda. Akan sangat berhati-hati jika sekali anda perlu untuk berbuat demikian. Perniagaan memerlukan perubahan, barangan biasa yang anda lakukan boleh bertakung proses pembangunan anda tahun ini. Kami bijaksana dan mendapatkan nasihat Astrologi.

• Keuntungan: – untuk menghidupkan peluang ke prospek yang menguntungkan hendaklah menjadi satu tugas yang sukar. Tetapi percaya kepada diri anda dan terus cuba, keputusan yang mungkin datang lewat tetapi tidak akan mengecewakan anda.

• Kerugian:-aspek hidup terikat untuk datang kepada setiap individu, kita harus berdoa kita kehilangan perkara negatif kami di sini supaya Korum kerugian akan selesai dan kita tidak de-voided kami perkara-perkara yang berharga. Sila berhati-hati dalam menangani aspek sebagai baik jumlah kerugian melalui hospital, spekulasi dan lain-lain dinyatakan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *