Ardyss kajian antarabangsa

Ardyss kajian antarabangsa

Akhir-akhir ini saya telah bekerja dengan banyak Ardyss Antarabangsa wakil atau penasihat bebas (IAs). Ardyss antarabangsa telah telah semakin popular sejak kebelakangan ini kerana produk unik yang mereka berikan.

Produk-produk

Ardyss Antarabangsa mempunyai tiga produk utama: Reshaping, Le’vive jus, dan penjagaan kulit.

· Reshaping Ardyss reshaping pakaian yang direka oleh Pakar Bedah Ortopedik untuk memberikan struktur kepada badan untuk menghisap di bulges yang tidak diingini dan slim down pemakainya. Bendera kapal produk, Magic badan bukanlah Acob yang. Pakaian badan Magic direka untuk slim pemakainya turun reshaping punggung, mengangkat payudara, straightening belakang dan reshaping kaki jika dipakai secara tetap. Ardyss pakaian adalah untuk kedua-dua lelaki dan wanita.

· Le’vive jus jus ini mempunyai campuran buah-buahan 5: Acai, Noni, Goji, manggis dan Delima. Bahan-bahan utama ini 5 yang tinggi anti-oksidan. Jus ini adalah baik untuk penurunan berat badan, anti-penuaan, gangguan tidur dan All-sekitar kesihatan yang baik.

· Kulit penjagaan – Ardyss mempunyai 6 produk utama untuk penjagaan kulit: pemulihan kontang, Regenerator panjang umur, pembersih pengelupasan yang pesat, pelapisan kedutan Toner, Triple Derma dan Unwrinkle Serum. Ardyss kulit penjagaan produk dikeluarkan oleh Syarikat yang sama yang membuat produk Estee Lauder.

Syarikat

Keluarga bahasa De Leon memulakan Ardyss antarabangsa pada tahun 1989 di Mexico dengan konsep baru corsetry. Syarikat telah membuka pejabat mereka di Guadalajara, Sepanyol pada tahun 1990. Pembuatan pakaian reshaping bermula pada Oktober 1990. Menerusi proses Penyelidikan dan pembangunan, Ardyss telah membangunkan satu barisan produk yang dipanggil sihir tubuh badan Reshaper pakaian. Pada Mei 2007, Ardyss berpindah pejabat korporat ke Las Vegas, Nevada dan mula memasarkan produk mereka melalui pemasaran rangkaian. Pada masa ini, Ardyss Antarabangsa menjalankan perniagaan di Republik Dominican, Itali, Puerto Rico, Mexico, Kanada, dan Amerika Syarikat.

Peluang perniagaan

Kos penyertaan adalah sangat rendah. Anda boleh menyertai Ardyss dan menjadi ahli dalam tiga cara: yuran keahlian $30, $150 autoship bayaran atau yuran $299 power pack. (Tidak termasuk cukai dan kos penghantaran)
Aliran pendapatan yang pertama di Ardyss Antarabangsa Retail. Anda boleh membuat 40% peruncitan produk.

Aliran pendapatan cara kedua adalah Bonus Daftar. Jika Penasihat bebas iaitu Penasihat bebas yang baru didaftarkan dan meletakkan suatu perintah sehingga $300 dalam nilai mata, orang Pendaftar yang akan mendapat 20% atau 30% (autoship berkelayakan) nilai mata. Ini adalah bonus pesanan pertama sahaja.

Pelan pampasan Ardyss Antarabangsa merupakan pelan Unilevel yang membayar 8 tahap mampatan yang mendalam. Tidak lebih daripada 40% dari jumlah pembayaran boleh datang dari 1 kaki di pelan Unilevel. Tiga kaki akan diperlukan untuk menerima pembayaran penuh kerana peraturan 40%. Penasihat bebas akan dibayar pada kedalaman peringkat berdasarkan jika mereka layak pada tahap tertentu. Penyelaras dibayar 5% melalui dua peringkat jika Penasihat bebas mengekalkan $150 mata layak peribadi atau $100 dalam peribadi Autoship mata yang berkelayakan. Penasihat bebas terpaksa mengumpul 700 Kumpulan kelayakan mata (Jumlah Kumpulan) menjadi Penyelaras. Terdapat lebih banyak jawatan yang mengikuti Penyelaras dan kelayakan untuk memenuhi jawatan tersebut:

· Penyelia (dibayar 3 peringkat)
· A Pengurus (dibayar tahap 4)
· B Pengurus (Entitled untuk menerima Generator Bonus)
· Pengarah (dibayar 5 peringkat)
· Presiden (dibayar 6 tahap)
· Eksekutif (dibayar 7 peringkat)
· Diamond (dibayar aras 8)
· Platinum (lain-lain bonus)

Terdapat bonus lebih banyak yang Penasihat bebas membuat seperti penjana Bonus, Bonus pangkat, Bonus kereta dan Presiden kolam yang tersedia apabila Penasihat bebas mencapai kelayakan tertentu.

Ardyss mempunyai asas yang kukuh untuk membina kekayaan dan membolehkan seseorang untuk membuat hidup baik membina perniagaan mereka. Ardyss adalah sebuah syarikat yang mantap yang akan berada lama lagi baru cukup untuk purata untuk membina satu perniagaan yang serius kerana peringkat momentum. Bottom line ialah, Ardyss adalah sebuah syarikat yang besar.

Pemasaran

Ardyss bersama-sama dengan syarikat-syarikat pemasaran rangkaian syarikat yang lain mempunyai pemasaran bahan-bahan dan alat untuk membantu Penasihat bebas untuk memasarkan perniagaan mereka. Masalahnya ialah bahawa majoriti Ardyss Penasihat bebas dan pemasar rangkaian lain dalam syarikat-syarikat lain tidak diajar bagaimana untuk pasaran. Majoriti pemasar rangkaian diajar untuk membuat senarai keluarga dan rakan-rakan dan pergi selepas pasaran hangat mereka.

Masalah dengan pasaran hangat anda adalah bahawa mereka tidak pasaran sasaran anda. Jika anda menjual cerut kemudian pasaran sasaran anda akan menjadi orang-orang yang membeli cerut. Jika anda menjual kayu Hoki kemudian pasaran sasaran anda akan menjadi orang-orang yang bermain Hoki. Wakil-wakil Antarabangsa Ardyss perlu belajar bagaimana untuk mensasarkan orang-orang lain yang mempunyai kepentingan dalam perniagaan dan produk anda. Pemasar rangkaian perlu belajar bagaimana untuk mencari orang-orang ini.

Wakil-wakil Antarabangsa Ardyss perlu menaja ramai orang untuk membuat hidup pepejal.
Mereka yang terbaik cara hubungi sasaran anda adalah pasaran melalui internet. Ia cara terbaik untuk menguasai pasaran sasaran anda adalah dengan memandu trafik ke laman web yang menggunakan pemasaran tarikan. Dengan sistem pemasaran yang betul dan kerja, anda boleh mendapatkan 30 atau lebih tinggi yang disasarkan leads untuk mengembangkan perniagaan Ardyss anda.

Pemasaran perniagaan anda menggunakan cadangan dibiayai adalah cara terbaik untuk pergi. Cadangan yang dibiayai adalah satu strategi yang membayar untuk pemasaran anda. Berapa banyak wang yang anda buat dari orang melihat perniagaan anda, tetapi tidak menyertai? Dengan strategi cadangan dibiayai anda akan dapat membuat wang dari orang-orang yang menyertai perniagaan anda menggunakan program-program affiliate. Hakikatnya adalah 95% tidak akan menyertai perniagaan anda. Jika anda yang serius yang berjaya dalam Ardyss atau mana-mana lain-lain syarikat pemasaran rangkaian kemudian anda perlu mempelajari sistem yang mengajar pemasaran dan dibiayai oleh cadangan strategi.

Kesimpulan saya adalah Ardyss Antarabangsa mempunyai produk-produk hebat, pelan lumayan pampasan dan momentum. Wakil-wakil Antarabangsa Ardyss akan dibalas bermurah hati dan akan mempunyai asas yang membina sesebuah organisasi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *