Arasys inci-kerugian: meletakkan Bowflex yang mendapat malu

Arasys inci-kerugian: meletakkan Bowflex yang mendapat malu

Arasys inci-kerugian adalah jenis seperti bersenam. Jenis seperti Boling bagaimana profesional adalah semacam atlet. Ringkasnya, jika anda ingin menumpahkan pound beberapa tetapi berasa seperti senaman terlalu “berpeluh”, Tepuk pada beberapa Arasys otot perangsang pad, menonton episod kegemaran anda dalam keluarga Mama, dan mendapat ripped!

apa dia?

Sistem inci-kerugian Arasys (juga dikenali sebagai Arasys III) adalah rawatan spa yang bertujuan untuk membakar lemak dan mengurangkan inci dari ukuran pinggang anda (dengan itu nama yang sebenarnya tidak apa saya awal dilihat sebagai “Mesin hobbit”). Gerry Pollock (co-inventor pacemaker, walaupun tidak menghairankan penyanyi Gerry dan penentu rentak yang) mengasaskan teknologi yang membuat sistem Arasys inci-kerugian yang mungkin. Walaupun sistem ini nampaknya amat serupa dengan orang-orang tali pinggang perangsang otot yang mereka digunakan untuk beriklan di infomercials (anda tahu orang – “Dapatkan pek enam semasa makan yang cheeseburger”) ia adalah sebenarnya jauh lebih kompleks.

Manakala stimulator murah elektrik otot tersebut akan menghantar impuls elektrik untuk sel-sel otot (mengakibatkan twitch daripada otot), peranti Arasys menghantar isyarat kepada otot neuron dan oleh itu, simulates isyarat yang otak menghantar ke otot-otot semasa senaman. Ini mengakibatkan penuh kontraksi otot yang dirangsang, yang menyerupai senaman fizikal, jadi lebih rapat daripada twitch yang mudah.

Kerana peranti Arasys menggunakan beberapa teknologi yang agak bagus, satu-satunya cara untuk menikmati kuasa ajaib yang membakar lemak adalah untuk menyediakan satu sesi dengan profesional yang terlatih, mungkin pada spa perubatan. Pada dasarnya, sesi melibatkan pad seperti SPAN yang lembap, yang dikenakan ke atas sasaran berat dan kemudian membawa bentuk gelombang frekuensi, yang pergi setinggi 1000 Hz. Pesakit akan merasa getaran gelombang, yang menyebabkan otot-otot untuk kontrak yang halus.

Bertindak juga, badan di balas berbeza kepada frekuensi-frekuensi yang berbeza-beza. 200 Hz mempercepatkan pembinaan dan meningkatkan kekuatan otot dan prestasi; 400 Hz menyediakan kehilangan inci, mengetat abs, kontur punggung dan menggalakkan sistem saliran limfa yang sihat; 600 Hz membantu untuk mengetatkan kulit yang longgar, memulihkan kecergasan badan dan mengurangkan penampilan selulit; dan 1000 Hz menyediakan pembaharuan kulit dan toning kulit (walaupun mari kita berharap ini adalah tidak bersalut gula cara berkata “kulit anda akan mula rokok dan kemudian menangkap api).

Yang memerlukannya?

Sistem Arasys inci-Loss adalah ideal untuk mereka yang mempunyai jadual yang ketat dan sedikit wang tambahan untuk membakar (prosedur turun-naik antara $100 dan $250 setiap sesi dan ia adalah disyorkan bahawa pesakit memerlukan beberapa sesi sebelum berlaku apa-apa peningkatan yang sebenar). Sebaliknya, ia merupakan cara terbaik untuk memulakan kembali dalam bentuk setelah bertahun-tahun mengabaikan senaman (dan ia tidak datang dengan semua yang melampau “kemarahan” yang membawa steroid). Calon-calon lain mungkin yang akan mendapat manfaat daripada Arasys atlet (kerana ia membantu untuk membina otot dan meningkatkan stamina), post-pregnant wanita yang ingin merapatkan otot-otot perut, dan orang-orang yang telah menjalani liposuction Tempahan dan ingin mengetatkan kulit yang longgar.

Faedah-faedah

Terdapat beberapa faedah yang cukup manis untuk menggunakan Arasys. Pertama sekali, ia (lebih atau kurang) secukupnya substitutes untuk latihan fizikal, yang mungkin manfaat orang perlu mendengar untuk tertipu. Tetapi ia juga agak cepat (30 minit adalah mungkin yang terpanjang dalam sesi akan berlangsung) dan tidak menyakitkan (sesetengah orang juga menganggap getaran menenangkan).

Sistem inci-kerugian Arasys juga boleh memberi manfaat dalam cara yang biasa senaman tidak boleh. Sebagai contoh, latihan fizikal memerlukan glukosa dan oleh kerana itu, penurunan tahap glukosa semasa bersenam. Arasys berjaya mengelakkan masalah-masalah tersebut, kerana ia tidak memerlukan sebarang aktiviti fizikal. Ini juga menghalang asid laktik dari membina di dalam otot-otot, yang berlaku apabila glukosa yang rendah dalam badan. Akhir sekali, Arasys adalah cara yang baik untuk otot tertentu sasaran yang hendak nada, yang kadang-kadang boleh sukar semasa rutin senaman.

Risiko-risiko

Ada tiada risiko serius terlibat dengan sistem inci-kehilangan Arasys, walaupun ia harus diperhatikan bahawa rawatan tidak pengganti yang sesuai untuk aktiviti kardiovaskular. Oleh itu, adalah disyorkan bahawa anda mempertimbangkan beberapa jenis program senaman dan diet yang keputusan mutlak yang terbaik. Juga, kerana sistem ini bersifat kosmetik, Arasys tidak akan dilindungi oleh insurans.

THE BOTTOM LINE

Bunyi Arasys inci-kehilangan sistem seperti ciptaan yang hebat yang berisiko rendah dan akan membantu anda mendapatkan dalam bentuk. Satu-satunya cara yang ia mungkin boleh mendapatkan mana-mana lebih baik adalah jika ia juga mempunyai keupayaan untuk membuat Aiskrim lembut-berkhidmat. Oh baik, sentiasa ada Arasys IV.

Maklumat dalam artikel ini tidak bertujuan untuk menggantikan perubatan kepakaran dan nasihat daripada penyedia jagaan kesihatan anda. Kami menggalakkan anda untuk membincangkan keputusan mana-mana rawatan atau penjagaan penyedia penjagaan kesihatan yang sesuai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *